jel zna netko kako bi se mogao dobiti u fl studiu sampler tj. synth (mislio sam sa 3xOsc al nez kako da naredim postavke) kao u ovoj pjesmi što pocne oko 7 sek.
ili kao u ovoj od 21 sekEDIT : ne treba snađoh se sam :D
jel zna netko kako bi se mogao dobiti u fl studiu sampler tj. synth (mislio sam sa 3xOsc al nez kako da naredim postavke) kao u ovoj pjesmi što pocne oko 7 sek.
ili kao u ovoj od 21 sekEDIT : ne treba snađoh se sam :D
It's finally FREE!!!
zbog baterije
a i prije su macovi bili pouzdaniji
sad je svejedno, osim baterije mozda
It's finally FREE!!!
Dali ima neke razlike naspram jogurt verzije? Da znam da li slobodno pređem u legalu
Nemam pojma. Tek sam ju maloprije skinuo.
P.S. Ovo ti je verzija "Free for non-commercial use", tako da je također "ilegala" ako negdje radiš preko nje, ali za po doma je sve 100% legalno.
Nemam pojma. Tek sam ju maloprije skinuo.
P.S. Ovo ti je verzija "Free for non-commercial use", tako da je također "ilegala" ako negdje radiš preko nje, ali za po doma je sve 100% legalno.
Ma to mi je jasno, ne radim u nikakvim klubovima ni ništa. Jedino imam svojih par mixeva koje pušta kući ili kod frendova Ako oćete nabacim link da poslušate
Ako već radiš doma onda to fino upakiraj u celofan... Nero SoundTrax i Nero Wave Editor su odlični za poliranje miksa...
Jedno pitanje, vi koji pravite mixeve jel vi imate one "turntables" ili kako vec?
Ako već radiš doma onda to fino upakiraj u celofan... Nero SoundTrax i Nero Wave Editor su odlični za poliranje miksa...
Ma ja si korisistim cool edit pro, vrlo star program, ali naviknuo sam se na rad sa njime i ima puno mogućnosti i uvijek mi uradi ono što želim.
Na evo link od mixa, traje nekih 2 i pol sata, hardstyle žanr:
Dobio sam "naredbu" od jedne osobe da joj "malo sredim" jednu pjesmu i izbacim (mnogima) iritantne dijelove. Poslušajte ako vam se da. Meni čak zvuči bolje nego original...
ako niste pogledajte sve dijelove staro i novo :)
jedan od rijetkih. (tj. jedni poznatiji kolko ja znam) koji nudi svoje znanje besplatno
Marcel Woods - Tomorrow (Scot Project Remix vs. Matthew Nagle Remix Mash-up)
Moj mash-up. Šta mislite? Nisan se baš nešto posebno potrudia, ali opet mi je ovako bolje od svih remixa.
EDIT: izbrisano, napravia san malo bolji, upload uskoro :)
Pročita san da su najbolji DJ-evi uglavnon oni koji najbolje matchaju beatove pri mixanju.
Pa nerazumin šta je tu teško, samo pritisneš sync. Ili ne, čekaj onda DJ mora bez synca sam matchat betove? Nije valjda, to mi se čini hebeno teško.
Pročita san da su najbolji DJ-evi uglavnon oni koji najbolje matchaju beatove pri mixanju.
Pa nerazumin šta je tu teško, samo pritisneš sync. Ili ne, čekaj onda DJ mora bez synca sam matchat betove? Nije valjda, to mi se čini hebeno teško.
u dobra stara vremena se tako radilo
ja osobno preferiran gramofone vise od icega
auto sync je, po meni, za losere (bez uvrede)
a to prvo mos slobodno lupit nogon u dupe ko je to reka/napisa
najpopularniji dj-evi se kao smatraju najboljim
iako je to kao da lady gagu smatras najboljom pjevacicom
Ja nemislin da je to za losere. Pa nije DJ-anje samo u mixanju. Najvažnije da on zna osjetit publiku, i pustit stvar koja in najviše odgovara.
A kažu i da, koliko se god teško činilo, svako može naučit matchat beatove. Pa zašto se mučit sa učenjem toga kad moš jednostavno pristisnit sync. I jedno i drugo može manje više svako, neko uz manje truda neko uz više.
Dakle suvremene sve mixete i playeri imaju sync?
A to da se najpopularnije DJ-evi smatraju najboljima, tu bi se djelomično složia.
Ja preferiram Trance i stvarno mi je teško odlučit koji mi je DJ najbolji (DJ, ne producent). AvB, (Tiesto), Gareth Emery, SvD, Markus Schulz, Andy Moor, Dash Berlin itd. - svi oni po meni mogu bit #1. A ne samo Armin koji je već 4. god. zaredom. On je kao DJ možda malo precijenjen zbog produkcije i komercijale.
Ja nemislin da je to za losere. Pa nije DJ-anje samo u mixanju. Najvažnije da on zna osjetit publiku, i pustit stvar koja in najviše odgovara.
A kažu i da, koliko se god teško činilo, svako može naučit matchat beatove. Pa zašto se mučit sa učenjem toga kad moš jednostavno pristisnit sync. I jedno i drugo može manje više svako, neko uz manje truda neko uz više.
Dakle suvremene sve mixete i playeri imaju sync?
A to da se najpopularnije DJ-evi smatraju najboljima, tu bi se djelomično složia.
Ja preferiram Trance i stvarno mi je teško odlučit koji mi je DJ najbolji (DJ, ne producent). AvB, (Tiesto), Gareth Emery, SvD, Markus Schulz, Andy Moor, Dash Berlin itd. - svi oni po meni mogu bit #1. A ne samo Armin koji je već 4. god. zaredom. On je kao DJ možda malo precijenjen zbog produkcije i komercijale.
danas kompjuteri mixaju umjesto dj-a
i dj je postao skoro suvisan (slicno je i s produkcijom)
ali nije to mucenje, rad na gramofonima je neko posebno zadovoljstvo
u kad sam podesis pitch, sync i drugo, pa malo zaskrecas...
ja osobno ne vidim gust u mixanju na pc-u (osim ako su pare u pitanju)
gledaj, meni su svi ti dj-i komercijala
trance je bio dobar do 1998, sad je to vise dance nego trance
nije to astral projection...
vidim da si mlad, poslusaj malo starije stvari tipa destination goa, goa head, rave mission, acid flash i slicno (sve su kompilacije)
mozda ti se i svidi
Ja nemislin da je sve to komercijala.... Neću duljit, jer možemo onda do besvjesti, znan iz iskustva. Uglavnon, mislin da nisu komercijala, ne svi.
Volin i OldShcool i novi Trance. I Goa/Psy isto (Yahel, Astral Projection itd.).
prvo, svejedno oces koristit auto sync kad svejedno trebas pogodit pravo vrijeme kad ces pustit neku stvar... a i nije tako tesko napravit manual sync
dobro, ne kupujem ni ja ploce
trebaju mi samo 3 od mixvibes-a
naravno najlakse je pustat muziku s... pa cak i samog kompjutera
ali ja ne mixan za pare, nego za gust i uvijek cu preferirat gramofone
naravno u kombinaciji s novim tehnologijama (timecode)
da san superstar, vise bih se bazirao na show
istina, vidio sam i dosta poznatih dj-a starije generacije koji se muce s mixanjen
sican se jeff millsa u splitu prije mozda 4 godine
Jedna od najbolji inovacija. Kod nastako puštaju mjuzu DJ Chill i Turkthedj na WHATSUP! partijima... LINK NA SLIKU
Jedna od najbolji inovacija. Kod nastako puštaju mjuzu DJ Chill i Turkthedj na WHATSUP! partijima... LINK NA SLIKU
to je u fly baru... *_*
Evo da se i ja malo ukljucim u temu :)
Napokon sam skupio muda ovo podjelit sa nekim pa me slobodno popljujte ako mislite da sam unistio klasik od pjesme (mozda i jesam, ja sam sebe nemogu ocjenit)...ovo mi je prvi mashup uradak pa ga barem poslusajte do kraja. Nije nista posebno, jedan dan me puknulo u glavu i to je to :s
Cuo sam svakakvih pa reko idem ja probat i mislim da nije najgori koji ste culi..barem se nadam lol
The Verve - Bitter Sweet Symphony vs Wolfgang Gartner - Latin Feever (original Mix) aka Bitter Sweet Feever
http://www.4shared.com/audio/h3shS1du/mishmash.html?
Ovdje mozete poslusat ako vam se da 2 seta koja sam napravio..
http://www.house-mixes.com/profile/Sound%20Euphoria
pozz
Ee, od vas tu DJ-eva, recite malo....
Šta puštate, odakle ste, itd.
I šta je s onin novin zakonom? Ono od ZAMP-a, kako se nosite s tim? Nemate ništa piratsko od muzike, plaćate za ZAMP?
A ako imaš ploče onda te ni nepita jel piratsko ili legalno, tj. nemože provjerit?