DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
DJ kutak

jel zna netko kako bi se mogao dobiti u fl studiu sampler tj. synth (mislio sam sa 3xOsc al nez kako da naredim postavke) kao u ovoj pjesmi što pocne oko 7 sek. 

ili kao u ovoj od 21 sek 

EDIT : ne treba snađoh se sam :D

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 16:45 (loky4i4).
14 godina
neaktivan
Re: DJ kutak

Novi rmx od mene :) na brzinu skockan pa poslušajte

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
15 godina
neaktivan
DJ kutak
If creativity is a field, copyright is the fence.
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Svaki DJ kojeg sam dosad vidia da koristi laptop, koristia je Mac.

Zašto tako puno DJeva koristi Mac kao laptop? Neki poseban razlog vezan uz taj njegov hobi/posao, ili samo ukus?

zbog baterije

a i prije su macovi bili pouzdaniji

sad je svejedno, osim baterije mozda

ne shvacajte salu ozbiljno
15 godina
The Man kaže...

Dali ima neke razlike naspram jogurt verzije? Da znam da li slobodno pređem u legalu{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Nemam pojma. Tek sam ju maloprije skinuo.

P.S. Ovo ti je verzija "Free for non-commercial use", tako da je također "ilegala" ako negdje radiš preko nje, ali za po doma je sve 100% legalno.

15 godina
The Man kaže...

Nemam pojma. Tek sam ju maloprije skinuo.

P.S. Ovo ti je verzija "Free for non-commercial use", tako da je također "ilegala" ako negdje radiš preko nje, ali za po doma je sve 100% legalno.

Ma to mi je jasno, ne radim u nikakvim klubovima ni ništa. Jedino imam svojih par mixeva koje pušta kući ili kod frendova{#} Ako oćete nabacim link da poslušate

Stoja
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ako već radiš doma onda to fino upakiraj u celofan... Nero SoundTrax i Nero Wave Editor su odlični za poliranje miksa...

15 godina
neaktivan
DJ kutak

Jedno pitanje, vi koji pravite mixeve jel vi imate one "turntables" ili kako vec?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Tako je lakše i brže, ali alternativa ti je program kao što je VirtualDJ + ova dva koja sam maloprije naveo ili neki slični. Ako samo radiš mikseve doma dosta ti je i neki kontroler tipa OVO za 799 kuna da si malo olakšaš život...

15 godina
The Man kaže...

Ako već radiš doma onda to fino upakiraj u celofan... Nero SoundTrax i Nero Wave Editor su odlični za poliranje miksa...

Ma ja si korisistim cool edit pro, vrlo star program, ali naviknuo sam se na rad sa njime i ima puno mogućnosti i uvijek mi uradi ono što želim.

Na evo link od mixa, traje nekih 2 i pol sata, hardstyle žanr:

http://dl.dropbox.com/u/6902008/muzika/Hardstyle%20Mix.mp3

Stoja
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Dobio sam "naredbu" od jedne osobe da joj "malo sredim" jednu pjesmu i izbacim (mnogima) iritantne dijelove. Poslušajte ako vam se da. Meni čak zvuči bolje nego original...

http://www.megaupload.com/?d=EYZGWNHC

15 godina
DJ kutak

ako niste pogledajte sve dijelove staro i novo :)

jedan od rijetkih. (tj. jedni poznatiji kolko ja znam) koji nudi svoje znanje besplatno 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Marcel Woods - Tomorrow (Scot Project Remix vs. Matthew Nagle Remix Mash-up)

Moj mash-up. Šta mislite? Nisan se baš nešto posebno potrudia, ali opet mi je ovako bolje od svih remixa.

EDIT: izbrisano, napravia san malo bolji, upload uskoro :)

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 3:00 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Pročita san da su najbolji DJ-evi uglavnon oni koji najbolje matchaju beatove pri mixanju.

Pa nerazumin šta je tu teško, samo pritisneš sync. Ili ne, čekaj onda DJ mora bez synca sam matchat betove? Nije valjda, to mi se čini hebeno teško.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Pročita san da su najbolji DJ-evi uglavnon oni koji najbolje matchaju beatove pri mixanju.

Pa nerazumin šta je tu teško, samo pritisneš sync. Ili ne, čekaj onda DJ mora bez synca sam matchat betove? Nije valjda, to mi se čini hebeno teško.

u dobra stara vremena se tako radilo {#}

ja osobno preferiran gramofone vise od icega

auto sync je, po meni, za losere (bez uvrede)

a to prvo mos slobodno lupit nogon u dupe ko je to reka/napisa

najpopularniji dj-evi se kao smatraju najboljim

iako je to kao da lady gagu smatras najboljom pjevacicom

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
dr. zlo kaže...

Ja nemislin da je to za losere. Pa nije DJ-anje samo u mixanju. Najvažnije da on zna osjetit publiku, i pustit stvar koja in najviše odgovara.

A kažu i da, koliko se god teško činilo, svako može naučit matchat beatove. Pa zašto se mučit sa učenjem toga kad moš jednostavno pristisnit sync. I jedno i drugo može manje više svako, neko uz manje truda neko uz više.

Dakle suvremene sve mixete i playeri imaju sync?

A to da se najpopularnije DJ-evi smatraju najboljima, tu bi se djelomično složia.

Ja preferiram Trance i stvarno mi je teško odlučit koji mi je DJ najbolji (DJ, ne producent). AvB, (Tiesto), Gareth Emery, SvD, Markus Schulz, Andy Moor, Dash Berlin itd. - svi oni po meni mogu bit #1. A ne samo Armin koji je već 4. god. zaredom. On je kao DJ možda malo precijenjen zbog produkcije i komercijale.

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
apoteka kaže...
dr. zlo kaže...

Ja nemislin da je to za losere. Pa nije DJ-anje samo u mixanju. Najvažnije da on zna osjetit publiku, i pustit stvar koja in najviše odgovara.

A kažu i da, koliko se god teško činilo, svako može naučit matchat beatove. Pa zašto se mučit sa učenjem toga kad moš jednostavno pristisnit sync. I jedno i drugo može manje više svako, neko uz manje truda neko uz više.

Dakle suvremene sve mixete i playeri imaju sync?

A to da se najpopularnije DJ-evi smatraju najboljima, tu bi se djelomično složia.

Ja preferiram Trance i stvarno mi je teško odlučit koji mi je DJ najbolji (DJ, ne producent). AvB, (Tiesto), Gareth Emery, SvD, Markus Schulz, Andy Moor, Dash Berlin itd. - svi oni po meni mogu bit #1. A ne samo Armin koji je već 4. god. zaredom. On je kao DJ možda malo precijenjen zbog produkcije i komercijale.

danas kompjuteri mixaju umjesto dj-a

i dj je postao skoro suvisan (slicno je i s produkcijom)

ali nije to mucenje, rad na gramofonima je neko posebno zadovoljstvo

u kad sam podesis pitch, sync i drugo, pa malo zaskrecas...

ja osobno ne vidim gust u mixanju na pc-u (osim ako su pare u pitanju) {#}

gledaj, meni su svi ti dj-i komercijala

trance je bio dobar do 1998, sad je to vise dance nego trance

nije to astral projection...

vidim da si mlad, poslusaj malo starije stvari tipa destination goa, goa head, rave mission, acid flash i slicno (sve su kompilacije)

mozda ti se i svidi{#}

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Ja nemislin da je sve to komercijala.... Neću duljit, jer možemo onda do besvjesti, znan iz iskustva. Uglavnon, mislin da nisu komercijala, ne svi.

Volin i OldShcool i novi Trance. I Goa/Psy isto (Yahel, Astral Projection itd.).

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
DJ kutak

Najprestižnije svjetsko natjecanje dj-eva koje se od sredine osamdesetih održava u Velikoj Britaniji. DMC (Disco Mix Club) .

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Marcel Woods - Tomorrow (Scot Project Remix vs. Matthew Nagle Remix Mash-up)

Moj mash-up. Šta mislite? Nisan se baš nešto posebno potrudia, ali opet mi je ovako bolje od svih remixa.

EDIT: izbrisano, napravia san malo bolji, upload uskoro :)

Evo sad je okej.

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

prvo, svejedno oces koristit auto sync kad svejedno trebas pogodit pravo vrijeme kad ces pustit neku stvar... a i nije tako tesko napravit manual sync

nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
To pojednostavljanje tehnickih detalja kod samog miksanja DJ-u daje vise prostora da bude kreativan, a setovi mogu biti puno slobodniji uz vecu mogucnost improvizacije. Jako mali broj ljudi gleda sto to tocno DJ radi i vecinu uglavnom zanima ono sto izlazi iz zvucnika. Ako je to super i ako ekipa gusta, sve ostalo postaje manje bitno. Ocjenjivati DJ-a na osnovu vizualne predstave koju pravi i opreme na kojoj ju pravi jednako je glupo kao i ocjenjivati pjevacicu na temelju fizickog izgleda.

Ploce i CD-i su bili maajka u vrijeme kad nije postojalo alternative, ali danas (u doba plejera koji citaju mjuzu sa USB-a i memorijskih kartica) je full glupo ogranicavati se zbog starih kenjaca koji su lijeni da iskoriste puni potencijal novih tehnologija.

Takodjer, ne mogu da ne spomenem koliko je skupo i neisplativo kupovati ploce, ukoliko si prosjecan Hrvat i zivis u Hrvatskoj. Ako si tatin sinek pa te boli kifla za peneze, onda nema beda i samo izvoli, ali uz ovakve place u Hrvatskoj ako tako radis samo gazdi punis klub za dzabe i vjecito si u minusu.

Ploce su super ako si superstar i sviras jedan set od po 2 ili 3 sata (uz sitne izmjene) svaki vikend u drugom gradu, ali budimo realni, upravo je publika najveci problem DJ-u u Hrvatskoj i za to je krivac cobanski mentalitet, bas kao i Antena Zagreb - izmedju ostalog...
Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
neaktivan

dobro, ne kupujem ni ja ploce

trebaju mi samo 3 od mixvibes-a

naravno najlakse je pustat muziku s... pa cak i samog kompjutera

ali ja ne mixan za pare, nego za gust i uvijek cu preferirat gramofone

naravno u kombinaciji s novim tehnologijama (timecode)

da san superstar, vise bih se bazirao na show

istina, vidio sam i dosta poznatih dj-a starije generacije koji se muce s mixanjen

sican se jeff millsa u splitu prije mozda 4 godine {#}

15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Jedna od najbolji inovacija. Kod nastako puštaju mjuzu DJ Chill i Turkthedj na WHATSUP! partijima... LINK NA SLIKU

Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
neaktivan
The Man kaže...
apoteka kaže...

Jedna od najbolji inovacija. Kod nastako puštaju mjuzu DJ Chill i Turkthedj na WHATSUP! partijima... LINK NA SLIKU

to je u fly baru... *_*

nothing is true, everything is permitted
14 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo da se i ja malo ukljucim u temu :)

Napokon sam skupio muda ovo podjelit sa nekim pa me slobodno popljujte ako mislite da sam unistio klasik od pjesme (mozda i jesam, ja sam sebe nemogu ocjenit)...ovo mi je prvi mashup uradak pa ga barem poslusajte do kraja. Nije nista posebno, jedan dan me puknulo u glavu i to je to :s

Cuo sam svakakvih pa reko idem ja probat i mislim da nije najgori koji ste culi..barem se nadam lol

The Verve - Bitter Sweet Symphony vs Wolfgang Gartner - Latin Feever (original Mix) aka Bitter Sweet Feever

http://www.4shared.com/audio/h3shS1du/mishmash.html?

Ovdje mozete poslusat ako vam se da 2 seta koja sam napravio..

http://www.house-mixes.com/profile/Sound%20Euphoria

pozz

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Ee, od vas tu DJ-eva, recite malo....

Šta puštate, odakle ste, itd.

I šta je s onin novin zakonom? Ono od ZAMP-a, kako se nosite s tim? Nemate ništa piratsko od muzike, plaćate za ZAMP?

A ako imaš ploče onda te ni nepita jel piratsko ili legalno, tj. nemože provjerit?

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
DJ kutak

Malo original Dj-anja

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice