SpeedLink Strike SL 6535 - problem

poruka: 3
|
čitano: 9.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
SpeedLink Strike SL 6535 - problem

Pozdrav, jučer sam si kupio gamepad Speedlink STRIKE SL 6535. Kupio sam prvenstveno radi FIFE 14, uđem u igru i ne radi mi desni analog i start tipka. Sva moguća rješenja na internetu sam tražio ali ništa nije popravilo ovaj problem. Zna li netko riješenje? Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: SpeedLink Strike SL 6535 - problem

Prouči malo https://code.google.com/p/x360ce/ ili http://linustechtips.com/main/topic/71105-how-to-trick-most-games-into-thinking-any-gamepad-is-an-xbox-360-controller/

Stvar je u tome da novije igre koriste xinput za ulazne komande dok su starije igre i većina gamepada directinput. Ako si to već probao onda neznam. Ja sam malo prije naručio Speedlink Strike FX ali varijantu koja hardverski podržava i xinput i directinput pa ćemo vidjet kak će to radit

16 godina
Re: SpeedLink Strike SL 6535 - problem

Prvo prvo provjeri / instaliraj redist directx june 2010 i driver za konkretan joy. Nakon tog update drivera (directx kroz update sistema).

Vidi u controlpanelu za Joy.. dali radi, kako je prepoznat i sl. Neki ne rade kao analogni-digitalni tj ne prepozna ih sys, mada imaju prekidač, provjeri ..

može biti da ne radi kad je spojen i mijenjano analog-digital, probaj odspojiti itd.. Sve funkcije moraju raditi u CPu da bi radile u igri.

uz moguć problem same konfiguracije, tj bindanja tipki u igri. Promjeni konfig- odaberi neki drugi setup u igri i sl.

Ako i dalje ne radi reklamiraj (nije neobično s uređajima te klase), vjerojatno se može utrgovini isprobati na bilo kojem PCu.. (joy u controlpanelu, samo zapamti dali je kod tebe jednak rezultat kao i na tom PCu jer može biti i nešto deseto oko samih windowsa..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 13:27 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice