Logitech G15 display

poruka: 32
|
čitano: 7.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Logitech G15 display

nekako mi se čini da je display na tipkovnici slabo iskorišten, tj. da mali broj igara ima podršku za nju a i raznoraznih modova bi moglo biti puno više...

stoga, evo link na jedan koristan CoD2 mod:

http://www.noshame-gaming.com/page.php?id=132

ako imate neki komentar, link, prijedlog... pucajte!Cool

edit: sudeci po Vasim privatnim porukama izgleda da gornji link vise ne radi, pa probajte ovdje: http://esports.revo-online.nl/downloads.php?cat_id=13

izmedju ostalih se nalazi i CoD2 mod

FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 7:48 (RonoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech G15 display

Slazem se da je mali broj na igara , NO bice vise Smijeh

sad za sad  starih sta zasluzuju imaju podrsku Namigiva

A od novih imace sve..  Pozdrav! 

* http://www.g15mods.com/  (probaj G15Netspeed)

* http://www.g15forums.com/index.php?option=com_remository&Itemid=63

* http://www.logitech.com/index.cfm/68/554&cl=us,en (ovdje imas skoro sve)

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2008 18:54 (70R4N).
17 godina
moderator

Korisnika sam G15 već duže vrijeme i razočaran sam očajno slabom podrškom novih naslova za tu (preskupu) tipkovnicu. Sama za sebe tipkovnica je ok (meni osobno preslaba ja "čitljivost" samih slova, jer se bazira na slabašnom pozadinskom osvjetljenju, ali za sve koji tipkaju na pamet to i nije tako bitno), no display je, kao i dodatne tipke, jako slabo iskorišten od strana igara. I ne vjerujem da će biti bolje u budćnosti...

17 godina
neaktivan

G15 imam od sijecnja 2006 i moram priznati da me je u nekim segmentima odusevila, ali i u nekim izuzetno razocarala. Naime sto se tice igara podrska je sve veca, no u prvih godinu dana podrske gotovo da i nije bilo. S vremenom, najkorisnijom (barem meni) LCD aplikacijom se pokazala SirReal's multipurpose G15 plugin, topla preporuka svima koji imaju G15.

Najvece razocaranje su tipke, odnosno boja na istima, koja se na najcesce koristenim tipkama (WASD, CTRL, ALT) pocela guliti nakon svega 8 mjeseci i to ne tako intezivnog koristenja. Na tipkovnici od 600+ kn to je nedopustivo.

Za sve dodatne aplikacije, podrsku i ostala pitanja postoji odlican forum na http://www.g15forums.com/

Aplikacija ima dosta i moze se pronaci korisnih stvari.

U konacnici kada se sve zbroji i oduzme, ipak sam zadovoljan tipkovnicom i pomalo razmisljam da ju zamijenim novom verzijom G15 (kada je konacno netko uveze u HR).

17 godina
neaktivan
Logitech G15 display

Ja sam baš neki dan kupio G15 novu verziju brand new za 30 funti preko eBaya. Kod nas košta preko 600 kuna. Tipkovnicom sam zadovoljan jedino ima slabo osvjetljenje, ali meni to i nije tako važno jer tipkam napamet.

Što se igara tiče najnoviji patch za Crysis nudi opciju prikazivanja količine municije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Ja sam baš neki dan kupio G15 novu verziju brand new za 30 funti preko eBaya. Kod nas košta preko 600 kuna. Tipkovnicom sam zadovoljan jedino ima slabo osvjetljenje, ali meni to i nije tako važno jer tipkam napamet.

Što se igara tiče najnoviji patch za Crysis nudi opciju prikazivanja količine municije.

Ako si imao i staru G15, bilo bi lijepo da napises par rijeci usporedbe, recimo neku mini recenziju.
17 godina
neaktivan
Prcko kaže...
Captain Mitchel kaže...

Ako si imao i staru G15, bilo bi lijepo da napises par rijeci usporedbe, recimo neku mini recenziju.
 Nisam imao stari model, ali promjene nisu velike. Izdali su novi model samo da osvježe tržište i da probude zanimanje za svoju " novu tipkovicu."
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...
 Nisam imao stari model, ali promjene nisu velike. Izdali su novi model samo da osvježe tržište i da probude zanimanje za svoju " novu tipkovicu."

Promjene su prilicne. Tipkovnica sada ima narancasto svjetlo, display integriran u tipkovnicko kuciste ( ne preklapa se vise), broj G tipki je smanjen za 2/3, tipkovnica je manja (rekli bi u "normalnim" gabaritima......

Zgodno bi bilo cuti nekoga tko je isprobao obe tipkovnice pa da podijeli iskustva sa nama.
17 godina
neaktivan
Prcko kaže...
Captain Mitchel kaže...

Promjene su prilicne. Tipkovnica sada ima narancasto svjetlo, display integriran u tipkovnicko kuciste ( ne preklapa se vise), broj G tipki je smanjen za 2/3, tipkovnica je manja (rekli bi u "normalnim" gabaritima......

Zgodno bi bilo cuti nekoga tko je isprobao obe tipkovnice pa da podijeli iskustva sa nama.
 Ako je tako onda OK. Nisam imao staru verziju pa nisam ni znao. Ja sam svojom G15 zadovoljan i ako tražite najbolju tipkovnicu koju možete naći ne okljevajte.
17 godina
Logitech G15 display

thnx Prcko!Namigiva

SirReal's plugin je awesome! pogotovo u kombinaciji s Frapsom i Speedfanom!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim.

Drago mi je da sam bio od pomoci Namigiva

17 godina

Za što služi SirReal's plugin?

17 godina
neaktivan
Logitech G15 display

Ma ja mislim da je G11 puno bolja isplativija. Ovaj display itako rijetko ko i rjetko kada koristi.

Nije mi jasan ovaj komentar da se slova slabo vide? Kod mene na G11 se vide savrseno i bez pozadinskog svijetla i to u polumracnoj prostoriji. Sa upaljenim svijetlom od tipkovnice slova se vide i predobro - to svijetlo uopce nije slabasno iako sam cesto vidjao bas te tastature (G11 i G15) na kojima svijetlo od prvog dana nije bilo dobro postavljeno, tj. tipkovnica se morala gledati bas iz odredjenog kuta da bi se svijetlost vidjela. U tim slucajevima su na reklamacijama duzni zamjeniti tipkovnicu. To se dogadja zato sto su za hrvatsko trziste malo pomicali ta svijetla da bi svijetlili i naknadno dodani hrvatski znakovi (Š,Đ,Č,Ć,Ž...) pa im to nije uspjelo bas svaki put dobro namjestiti.

Ako vam se osvjetljenje cini slabo samo odite u trgovinu u kojoj ste ju kupili i zalite se (naravno morate imati jamstvo i racun!).

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Assassin kaže...

M tipkovnicu. To se dogadja zato sto su za hrvatsko trziste malo pomicali ta svijetla da bi svijetlili i naknadno dodani hrvatski znakovi (Š,Đ,Č,Ć,Ž...) pa im to nije uspjelo bas svaki put dobro namjestiti.

Ako vam se osvjetljenje cini slabo samo odite u trgovinu u kojoj ste ju kupili i zalite se (naravno morate imati jamstvo i racun!).

LOL - ti možeš biti sretan, na mojoj G15 hrvatski znakovi su samo naljepljeni, tako da "ne svijetle" kako god bilo podešeno svjetlo. Istina, ako je u prostoriji normalno svjetlo ta naljepljena slova se čak i bolje uočavaju...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Assassin kaže...

M tipkovnicu. To se dogadja zato sto su za hrvatsko trziste malo pomicali ta svijetla da bi svijetlili i naknadno dodani hrvatski znakovi (Š,Đ,Č,Ć,Ž...) pa im to nije uspjelo bas svaki put dobro namjestiti.

LOL - ti možeš biti sretan, na mojoj G15 hrvatski znakovi su samo naljepljeni, tako da "ne svijetle" kako god bilo podešeno svjetlo. Istina, ako je u prostoriji normalno svjetlo ta naljepljena slova se čak i bolje uočavaju...
 HAHAHA!!! Pa kod mene su ta slova napravljena od nekakvog prozirnog materijala tako da iizgledaju dosta slicno ovim ostalim tipkama samo sto su jos malo prozirnije.SmijehBelji se

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
Logitech G15 display

Ja imam G11 i prilično sam zadovoljan. Bia sam sigura da neće biti nikakve podrške za lcd ekrančić na G15 pa sam zato mirne duše kupia G11. Inače ima dvi razine osvijetljenja...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G15 display

Ja doticnu tastaturu imam vec dvije godine. Stvarno je vrhunska i trebala mi je jedna kvalitetna. Zanimljivo, nisam ju kupio radi igranja, vec radi programiranja i dodatnih macro tipki :) LCD je super stvar, tim vise sto si mogu sam isprogramirati dodatke, a na netu postoji super dodataka. Eh sada.. primjetio sam da postoji nekoliko verzija tastature. Neki su (kao gosp. Rosandic :) ) dobili verziju sa naljepljenim hrv slovima, dok sam ja dobio ugravirana slova tj. kao ostale original tipke i moja HRV slova svjetle. Takvu tastaturu su dobili i neki moji prijatelji. Takodjer, kad mi je krepala tastatura, zamijenili su mi ju za noviju koja je dosla sa tim naljepljenim slovima koja su katastrofa kvalitete. Serviser je zagrebao po njima i skinula su se pa sam trazio da mi skinu tipke sa moje pokvarene i stave na novu sto su i napravili. Takodjer, kuciste tj. plastika nije vise gumirana nego je mat. Sto nije lose jer se vise prasina i dlake ne hvataju tako lako :) E onda je dosla ova G15 (stara je bila G15 gaming) koju nemam i nisam koristio osim drndao po ducanima i nekako je dozivljavam vise plasticnu nego ovu staru.. kvaliteta nije najbolja. Bar meni... :) A i ne svidja mi se toliko manje macro tipki (iako je vecini vjerujem za igre i vise nego dovoljno pa i WoW igracima :D ). Eto.. toliko od mene..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G15 display

Eto i ja konacno uzeo G15.

Novi model.

Super mi je samo što mi malo smetaju po meni premale tipke(kad imam velike šape :) )

Inace je sve pet. Naravno cijena je po meni previsoka (HG spot 620 kuna) al šta ceš.

Jedino nikako bacit na ovaj displej informacije kad igram F.E.A.R.

Ima tu šta za skinut?

Našao sam dosta toga al baš za fear nema ništa

C2D E8400@3.9ghz,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G15 display

koji f.e.a.r. igras?

meni je u perseus mandateu radilo bez problema, a kod originalnog i extraction pointa jos nisam imao g15

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Logitech G15 display

zdravoo.....kupi sam mašinu od kompjutera al mi tastatura neka divlja.....koju da uzmeem šta predlažete.....do nekih 150km

0 0 hvala 0
17 godina
mehaga kaže...

zdravoo.....kupi sam mašinu od kompjutera al mi tastatura neka divlja.....koju da uzmeem šta predlažete.....do nekih 150km

km? konvertiblinih maraka?
ak je tako onda znaj da sa g15 neces pogrjesiti... iako za tu lovu ima jos dobrih tipkovnica (predzanji bug, jel?)
eo ja igram wow i u BG-ima je vrlo dobra, a za raidove i instance ili bilo koju drugu multiplayer igru imas plugin za teamspeak dok novi ventrilo ima implementiranu podrsku
a ima jos zgodnih plugina tak da je po mom za tu lovu best buy!

FOR THE HORDE!!!
16 godina
protjeran

pa de mi raci šta da kupim

16 godina
protjeran
Logitech G15 display

haloooooooooooooo........jel g15 bežična.........i valjal čemu...šta je u tom ekranu na njoj prednost...?????Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Logitech G15 display

je

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
madafaker kaže...

je

n00b
17 godina
neaktivan
mehaga kaže...

haloooooooooooooo........jel g15 bežična.........i valjal čemu...šta je u tom ekranu na njoj prednost...?????Belji se

1. Ajde se smiri malo!
3. Prednost ekrana je da ti prikazuje razlicite informacije ovisno o igri ili aplikaciji koju koristis.
4. Ajde se smiri malo!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Logitech G15 display

nisi mi otac da mi govoriš da se smiruijem....i uglavnom logitec je bolja i kvaltetnija i prošitrnija maraka od razora....i display više pokazuje osim u igri....ddd....www.google.com..is your frend...ddddddd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mehaga kaže...

nisi mi otac da mi govoriš da se smiruijem....i uglavnom logitec je bolja i kvaltetnija i prošitrnija maraka od razora....i display više pokazuje osim u igri....ddd....www.google.com..is your frend...ddddddd

Ljudi ti oče pomoči a ti si bezobrazan,,ne ide to tako,,pročitaj si pravila ako nisi,,a ako jesi  ČITAJ PONOVO
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
mehaga kaže...

Pa sta onda nas pitas ako si ti najpametniji!?!?
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...

nekako mi se čini da je display na tipkovnici slabo iskorišten, tj. da mali broj igara ima podršku za nju a i raznoraznih modova bi moglo biti puno više...

stoga, evo link na jedan koristan CoD2 mod:

http://www.noshame-gaming.com/page.php?id=132

ako imate neki komentar, link, prijedlog... pucajte!Cool

Sry sta dizmem staru temu. Pošto ovaj link više ne radi jel bi neko mogo dat novi ili ako ima na kompu UL-at na sendspace ili rapidshare

Fala
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice