Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 633.025
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u novom broju koristilo bi meni ali i mnogima ocjene i preporuke za externe HDD (npr WD ili nekih drugih) od 1TB do 3 TB
poz za urednike časopisa
u novom broju koristilo bi meni ali i mnogima ocjene i preporuke za externe HDD (npr WD ili nekih drugih) od 1TB do 3 TB
poz za urednike časopisa
Podržavam.
Valjda će biti, ako ne u novom broju, onda barem u nekom budućem.
Bilo bi dobro napraviti neku školu osnova Web Tehnologije ASP.Net, dovoljan bi bio neki uvod, tipa onoga u broju 228, uvezi progranja.
Znači samo neke osnovne stvari bi biloe dovoljne, dati linkove za dalje učenje, i to je to.
Koliko znam @Domagoj je odličan u ASP.Net-u?
Hm, trebalo bi staviti malo slika golih žemski..jooooooooj. da vam malo geekovski mozgovi omekšaju a kuxxxxi stvrdnu. Da se malo recenzira žemski hardver, jexxš procesore i ploče više mi ih je pun kxxxc.
Hm, trebalo bi staviti malo slika golih žemski..jooooooooj. da vam malo geekovski mozgovi omekšaju a kuxxxxi stvrdnu. Da se malo recenzira žemski hardver, jexxš procesore i ploče više mi ih je pun kxxxc.
Ma taj redtube, svaki put skupim neki malware ili spajver. Ma trebali bi decki smisliti neku skroz novu i ludu rubriku o ne znam cemu. Vidim ovdje ima dosta prijedloga o programiranju i slicnim stvarima, ali to zanima mzda 5% citatelja. Nekad je PCPlay bio zanimljiv pa sam ga kupovao uz BUG. BUG je uvijek bio onako više ''ozbiljniji'' magazin, a takav je i danas. Sve se danas nađe i skine sa interneta, pa bi zato decki trebali da jedan dio stranica odvoje za nesto.
Pozdrav!
Vidim ovdje ima dosta prijedloga o programiranju i slicnim stvarima, ali to zanima mzda 5% citatelja.
LOL. Dečko, ti si zreo za Enter.
Mislim da armija number crounching , BOINC i folding@home ovisnika zaslužuje svoju stalnu rubriku.
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/utc_rank.php?list=global_country_credit&opt1=country_id&opt2=55
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/utc_rank.php?list=global_country_credit&opt1=country_id&opt2=29
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/get_user.php?cpid=eb5c7c4c1c25680b46ae9c270064c3f7
Mislim da armija number crounching , BOINC i folding@home ovisnika zaslužuje svoju stalnu rubriku.
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/utc_rank.php?list=global_country_credit&opt1=country_id&opt2=55
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/utc_rank.php?list=global_country_credit&opt1=country_id&opt2=29
http://boinc.netsoft-online.com/e107_plugins/boinc/get_user.php?cpid=eb5c7c4c1c25680b46ae9c270064c3f7
Ti misliš da je to nekome zanimljivo?
Ja bih volio vidjeti test hladnjaka za grafičke kartice.
Dve strane posvećene aplikcijama za smartfonove. Smartfon je u biti komp mali.
Što je to smartfon?
Više članaka o samogranji
Što je to smartfon?
Pametni telefon. (iPhone, itd...)
Veoma kreativno! Svaka čast!!! Genijalno! Kako mi samo to do danas nije palo na pamet?! Pa hladnjake grafičkih kartica mijenjamo svi najmanje 5 puta na dan!!! I niko se toga nije sjetio!!! Iz protesta ću javno spaliti svojih 200 brojeva BUG'a!!!
Usporedni test HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S2
o trenutno vodećim i najboljim na tržištu pametnim telefonima...
Usporedni test aplikacija za navigaciju za mobilne platforme.
Vako, čitav časopis bag je jedna velika blamaža i špekulacija tipa rekla-kazala.Nista nije dokazano i sve su samo bljuhotine.
Nek smanje ribu jer će puknuti štap tj. nek odvade malo od ukupne količine lafine. Kada kupim vaš magazim zabavnije su mi reklame, tako da pohvala vip-u, svaka druga stranica reklama ...
Vako, čitav časopis bag je jedna velika blamaža i špekulacija tipa rekla-kazala.Nista nije dokazano i sve su samo bljuhotine.
Nek smanje ribu jer će puknuti štap tj. nek odvade malo od ukupne količine lafine. Kada kupim vaš magazim zabavnije su mi reklame, tako da pohvala vip-u, svaka druga stranica reklama ...
Kakvih si se ti gljiva najeo? Časopis je informatičko-tehnološkog tipa što se tiče tematike, što bi htio? Horoskop? Sve su vijesti koje možeš pronaći na portalu. I uz to imaju recenzije i pregled, i Games Master rubriku. I što je tu spekulacija?
Hvala.
Mogli biste napraviti test punjivih baterija
O Linuxu više-manje, a o programiranju mnogo, bili ste dobro krenuli u 228, ja sam mislio bit će nastavaka, a vi stali na linkovima za download Small Basica, pa mislim, HALO.
Recimo, C# ili Java, Win Api ili QT za C++, PHP ili ASP.Net, SQL,...
Premalo se bavite programiranjem, evo vam prijedlog, časopis Info ima oko 10 stranica radionice, barem da stavite po dva lista o razvoju nebi bilo loše.
Kad smo već kod smartphonea, mogli bi napisati nešto o njihovom rutanju.
Sumnjam da se o tome smije pisati.
Ako proizvodjaci ne primaju reklamacije rutanih mobitela, zar je to uopste dozvoljeno?
O tome je već pisano u jednom od brojeva....
pozdrav!
nezna mvise sto bih zelio citati ali ono sto ne zelim citat je svaka dva broja tema o usranim monitorima. prvo monitori do 1000 kn, pa onda 22" monitori, onda 27" monitori, onda opet do 1000 kn i tako u nedogled. pa dajte testirajte neki hardver koji niste dugo(ZVUCNICI).
ma ko vise ista cita. Savjetujem vlasnicima i urednistvu da rasprodaju Bug kao cijelu firmu i odu raditi nesto zanimljivije u zivotu. jexxs PC i ta sranja.
Ajde fino ne seri i idi trolaj negdje drugdje.
Nakon dugog mozganja, skontao sam da nas niste od davno obradovali, ako se ne varam od onih 3D naočala.
Bilo bi lijepo uz časopis vidjeti i neki privjesak kao u Bugu br 200 ili slično.
Tablet wars ste trebali ubacit u uvaj za 12ti mjesec. Možda neke recenzije aplikacija kao u eHrvatska.
Već sam bio jednom pomenuo, ali od te teme ništa pa bum opet dosađival. Želio bih da obradite temu CUDA. E da i svima sve naj bolje.