Kao prvo, komentirati ću kolumnu "Tup pogled" u Bug-u 191. Citirati ću, a zatim malo komentirati. "... Gnom Will Wright...", zašto bi Will Wright bio gnom? Njegove igre kao i ".... Simsi, besmisleno popularan proizod koji kao da je nastao u glavama Red Carpeta...." uopće nisu glupe i popunjavaju onaj ogroman prostor bez ikakvih orginalnih ideja s hrpom dosadnih i nasilnih FPS-ova. Zatim ".... Spore je još gluplja igra. Tobože "revolucionarna", radi se o jadnoj verziji RTS-a s glupim vozilima i bez mrežne komponente" Jesi li ti uopće igrao Spore? Vjerojatno si samo primitivac za ratne RTS-ove, pa ako ti se Spore ne svidja, jednostavno zadrži to za sebe. Ali, ne, ne ti moraš pljuvati po igri koju uopće ne poznaješ, te nisi ni igrao. Uopće mi se neda pisati koliko bljezgarija si napisao.
A sad na recenziju. Recenzija je dobra, ali primjetio sam neke "pogreške". ", "... Ipak, ako se odlučite za mirniji suživot, to ćete morati isprobati na nekom drugom planetu..." To se uopće ne treba, ako si korisnik želi promjeniti igru (ne kompletno) može odmah (npr. u Civ Stage-u). Može se osvojiti neki Religious ili Economic Grad te se promjeniti. U jednom ste odjeljku napisali (recenziju je napisao G. Račić) da bla,bla truć, truć, editor, manjak mašte. Tomu služi Sporeopedia iz koje se može uzeti bilo koju kreaciju, ako se želi. Da, igra se donekle dosta ponavlja, ali uvijek će nešto biti drugačije (baš u svakoj fazi, u perijodima u njoj). Također je i tako sa Space Stage-om koji se, da, ponavlja ,ali nije toliko da je igra cijelo vrijeme ista. savršeno je komponirana te mi se uopće ne čini kako su faze natrpane, ble, ble truć, truć... Završni dojam mi se svidio ("Više neka vrsta kreativnog eksperimaneta nego igre"), iako bi bio više zadovoljan da je ocjena npr. 81 ili tako nekakva.
Hvala i doviđenja.