Koliki postotak BUG broja pročitate?

poruka: 80
|
čitano: 14.813
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kupim svaki bug, najprije pročitam sve kolumne (to mi je najbolji dio), onda dalje sve do kraja, i reklame isto. možda neke stvari preskočim, ovisi jel me zanima 

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koliki postotak BUG broja pročitate?
100%
Ne kuzim cemu kupovati ako ne procitas sve. To bi bilo isto kao da pratim neku seriju,a odgledam samo prvih 15min! Doduse ja sam poceo citat stripove nesto prije osnovne skole,pa se vjerovatno stvorila navika citanja B-)
17 godina
Arabarran kaže...
100%
Ne kuzim cemu kupovati ako ne procitas sve. To bi bilo isto kao da pratim neku seriju,a odgledam samo prvih 15min! Doduse ja sam poceo citat stripove nesto prije osnovne skole,pa se vjerovatno stvorila navika citanja B-)

Prva stvar, zar su svi dijelovi u seriji bas super ? Nema niti jednog da ga ne bi izbacio ? Druga stvar, ja placam i ja citam kaj me zanima.

16 godina
neaktivan

Preletim ga,cak ne i cijelog, procitam mozda 2-3 teksta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pročitam uvjek zanimljivi uvod kaj ga napiše Miro pa letim do nekih hardverskih poslastica i završim na gamingu...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pregledam na webu što sadrži pa kupim. možda. bug dvd je sve jadniji,a slike NE ZNAM ČITATI. tako da hm... kolumne OBAVEZNO čitam. pogotovo što piše gospodin Stanić . ups pa to je u VIDI-u :)

Z
17 godina

Pročitam review neke igre, tupi pogled, review nekog hardware-a (a nekad i ne), ako je glavna tema zanimljiva pročitam ju, i ponekad na kraju ako nešto bude zanimljivoga kao no sa 3D-om i avatarom...

Znači oko 10-15%.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Od A do Ž... jbg bude dosadno na wc-u..Namigiva

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Arabarran kaže...
100%

Ma daj pričaš gluposti, pa nema šanse da će mene i 99,99% stanovnika planeta Zemlje zanimati sve u nekom papirnatom mediju, bio on časopis ili novine. I onda to još usporediš sa serijom koja je u načelu jedna kompaktna i povezana cijelina, osim ako ti ne gledaš neku, meni nepoznatu ljubavnu meksičku sapunicu sa elementima horora, sa malo izvanzemaljaca protiv kojih se bore križari sa lightsaberima :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 18:28 (Prince-Artas).
15 godina

70 -80 % ,najdosadnije mi je kad pišu o programima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran

Pročitam 113% svakog Buga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne kupujem svaki BUG, samo onda kada imam para... Pročitam skoro sve i to nekada i po tri-četri puta iste tekstove kada mi je dosadno ili kada je vrijeme učenja (u domu sam ) Belji se

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Malo, jako malo...

Svaki ga mjesec kupim, ne znam ni ja zašto.

Pročitam Mirin uvodnik, Vrdelju i Galića.

Eventualno ako je dobra recenzija igre ili neki interesantan tekst. 20% najviše mislim. :)

Ček.. Jos uvijek si moderator? :) hehehe.. Salim se.. :)) Ja uglavnom hardware, i mobitele, i da, najprvo su mi pisma čitatelja..
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina

Više manje sve pročitam... svaki odlazak na wc i neko novo štivo, a i mjesec je dug Izlanuo se

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
the_dammed kaže...

Kad kupim Bug, uzmem i počnem čitat, od početka do kraja, kao knjigu. Pročitam sve tekstove osim reklama, njih preletim. Tako da bi se moglo reći da pročitam oko 95% časopisa. :) Neznam, valjda sam škrt pa oču iskoristiti svaku kunu. :P

No zato ne kupujem svaki broj, nego svaki drugi-treći.

Koliko vi pročitate?

Čitam 99.999999999999999999999999% čak i reklame (neću reći 100% jer ipak neko slovo izostavim:))

Poznatiji kao h_rca777 (kojeg s hackirali)...
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Više manje sve pročitam... svaki odlazak na wc i neko novo štivo, a i mjesec je dug Izlanuo se

Također....

17 godina
protjeran

Najprvo pogledam malo, korice, naslovnicu, zamijetim temu broja, otvorim malo stranicu sa sadržajem novog broja, nađem ono što bih volio da bude u novom broju mog Buga i prolistam te stranice. onda obično otkraja prema prvoj stranici list po list, pa čitam samo one članke koji mi prvi upadnu u oči i zanimljivi su mi do bola pa da ne čitam sve. Onda na kraju na hardver i softver rubrike jer me općenito ostale stvari koje se ne dotiču PC-ja konkretno ne doživljavam. Grafičke kartice, matične ploče i procesore ono obvezno pod gaming uvijek sve pročitam dakle nekakve recenzije. I to sve skupa u nekih 30-45 minuta prvi dan odma kad kupim novi Bug. Poslije kad neđem vremena listam i dalje, ali list po list i gdje stanem-stanem i tek toliko da neš pročitam i da ga nis kupio za 35 kuna za badava baš. Inače sve 5! Oko četvrtine časopisa-gaming-igre-HW-SW!Cool

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kupujem redovno,a kad kupim citam ono sto me zanima...ono sto me ne zanima prelistam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo gledam slike.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad prvi put čitam, onda pročitam samo Games Master, i to 100 %.

onda za koji dan (kad uhvatim vremena) pročitam tu i tamo neku temu, ili kolumne, pa stanem. pa onda ponovo za par dana uzmem i pročitam recenzije ili što se već nađe. pa onda ponovo za par dana... OK, skužili ste Smijeh

na kraju mjeseca bude oko 70% pročitan. u ovih 30% spadaju teme za koje sam još uvijek preglup da shvatim.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kad kupim BUG prolistam na brzinu radi znatiželje, e onda se vratim na kolumne. Nakon kolumni listam i čitam strane koje su mi interesantne, a kad ga pročitam u pržilicu zavrtim DVD da pogledam BUG TV.
17 godina

Ja prvo pročitam uvodnu kolmunu, onda ga cijelog prelistam i onda se vratim olegu xD

Nakon tog na "gamersku" kolmunu a onda sve ostale.

Nakon toga (u zadnje  vrijeme) pogledam rezultate anketa a onda redom sve xD

Jedino što ne pročitam su recenzije za igre, nije zato što nevaljaju, već zato što me takve igre ne zanimaju, uglavnom pročitam po jednu recenziju i komentare sa svih slikaŠutim

Netko je napomenuo da ne čita reklame, ja ih baš s užitkom (dobro ne bas sa užitkom) pogledam, jer se nađe i pokoja dobra.

Znači pročitam uglavnom 80+% buga....

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne kupujem baš svaki broj ali kada kupim čitam apsolutno sve (osim reklama ofc).

Nebi kupovao pa čitao 20%, pa nemam love na bacanje (o tome svjedoči moj PC)

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve što napišu Davor, Denis, Ante i Oleg mora se pročitati.

Oko 90% pročitam jer ga kupim drugi dan kad izađe i onda tako do novog broja svaki dan po 30 min.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretplacem sam na BUG tako da imam svaki broj.

Cim dobijem casopis pogledam teme i testove, te pogledam o cemu je Oleg pisao.

Onda polako krenem od noviteta i hard-testova. Ne citam ono sta me ne zanima, npr sad ova tema od apple-u ..neke teme, npr. ove u vezi hladnjaka sam vise puta pregledao. Game-Masters procitam sto se trenutno igra i procitam o nekoj igri ako mi izgleda zanimljiva. Ono sto mi je manje zanimljivo samo preletim ili skroz preskocim.

Amo reci negdje oko <60%

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 18:38 (wrathchild).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Obavezno procitam Olega, a ostalo prolistam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja obavezno temu broja pročitam,softver,igre,Olegovu,Draginu i Antinu kolumnu i o hardveru kolko me zanima.

Pročitam barem 90% časopisa jer kad imam vremena počne me zanimati i ono što me inače ne zanima!

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

od kad su uveli zvjezdice na forum, iznerviran sam, pa više ne kupujem Bug.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupujem svaki broj i čitam komplet,od korica do korica.

Prvo kolumne,pa ostalo.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pročitam uvjek zanimljivi uvod kaj ga napiše Miro pa letim do nekih hardverskih poslastica i završim na gamingu...

također...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice