Bug 231

poruka: 43
|
čitano: 8.855
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 231

Nema Apoteke/BBKa! {#}

To je odgoda ili su je ukinuli?

Imam i ja konja za trku nagradnu igru "Nadi gresku u tekstu"{#}

- str. 159: dvije razlicite cijene za Logitech G105

42; To be, or not to be – THAT is the question
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 14:21 (bond).

2 0 hvala 0
16 godina
Bug 231

Nemam smartphone tak da preskačem ovaj broj. Znam da ga 99% ljudi ima, posebno mlađih tak da je ok tema al ne i meni

www.rigburning.comule.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 231

glupsost a ostale teme ? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 231

Kupio sam novi Bug u Rijeci u Plodinama i nema DVD-a u njemu. Bio je zapakiran u foliju. Jel postoji neko izdanje bez DVD-a ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Bug 231

Čekaj Vesnu Ujaković, ona je u odjelu pretplate i distribucije.

15 godina

sa svakim BUG-om dolazi dvd

drugi put gledaj što kupuješ, dvd je uvijek s prednje strane i vidi se dal je unutra...

javit će ti se netko odgovoran uskoro, pričekaj...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
Viki26 kaže...

Kupio sam novi Bug u Rijeci u Plodinama i nema DVD-a u njemu. Bio je zapakiran u foliju. Jel postoji neko izdanje bez DVD-a ili nešto drugo?

I ja sam jedamput kupio BUG u Kauflandu, došao doma i vidio da nema DVD-a. To zapravo klinci kradu CD-ove jer misle da su gore igrice.

Kalko1212 ingame
17 godina
neaktivan
Bug 231

danas sam počeo čitati BUG i kak prvo krenem od pisma čitatelja, tamo naletim na nebulozu od nekog Dražena koji panično šalje pismu u BUG i zavjerenički intoniranim tekstom javlja da freemake softver ruši računala, jer pri instalaciji instalira (automatski) malware aplikaciju Facemood i ekipa mu se iz redakcije zahvaljuje na upozorenju jer im je javio tako važnu vijest i da će je podijeliti s čitateljima... nažalost, osim kaj to uopće nije istina, jer Facemood se ne instalira automatski, nego se kulturno njegova instalacija jednim klikom da izbjeći, uvjet je osnovno znanje engleskog jezika i  informatička pismenost koja isključuje bjesomučno klikanje na next i izbjegavanje čitanja onoga kaj piše iznad, ne tako sitnim slovima...

ako već nije bilo za očekivati od tog Dražena, onda je bilo za očekivati od onog kojii čita pisma čitatelja BUG-a i odgovara na njih, da malo razmisli o tvrdnji dotičnog  "otkrivača" zloćudnog softvera...ovak ispadate smiješni...

koristim freemake video converter već jako dugo i smatram ga najboljim komadom softvera koji je moguće naći i među plaćenim i besplatnim softverom, za ono čemu je namijenjen...nikad mi nije srušio windowse, nikad nikakvih problema s njim, Facemood  nisam instalirao jer tu mogućnost se nudi kao opciju a ne instalira se automatski kako tvrdi dotični Dražen tm.

freemake preporučam svima koji mi vjeruju, osim ako ne sumnjate da vas želim nasanjkati da si instalirate "zloćudni" softver..onda brzo po savjete Draženu :)

...ovo sam poslao i na freemake temu...ne znam jel time kaj kršim od pravila foruma..ako da, nije namjerno i slobodno ovo obrišite...razlog je da se neistina ne širi dalje...

Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
Viki26 kaže...

Javi se na pretplata@bug.hr sa svojom adresom i trebali bi ti poslat novi DVD.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
moderator
Viki26 kaže...

Poštovani,

molimo Vas javite nam se na pretplata@bug.hr i poslati ćemo Vam pripadajući DVD.

Očito je došlo do propusta u tiskari prilikom umetanja DVD-a.

Pripadajući DVD ćemo Vam poslati.

Pozdrav

Vesna Ujaković

BUG d.o.o.

Odjel pretplate i distribucije

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
sad sam procitao tek temu o 3d naocalama i zelio bih se osvrnuti na nju. prvo sto me zasmetalo(nije neka velika pogreska ali me smeta) je to sto autor kaze "uz televizor obicno dobijete dva para naocala i onda cete za troclanu ili cetveroclanu obitelj morat jos dokupit jedan ili dva para naocala", sad ako malo razmislio par znaci dva i onda ako dobijemo dva para znaci da dobijemo 4 naocala i kako onda bilo sto trebamo dokupit za troclanu tj. cetveroclanu obitelj? autor je htio rec da se dobije jedan par naocala iliti dvoje naocale uz tv.

Jedan par naocala uvijek znaci jedne naocale/dva stakla/dva oka. Recimo opticari govore "dvoje naocale ili dva para naocala - jedne za blizinu, jedne za daljinu" i slicno.

Znam, nezgodno je i malo cudno zvuci pa se ljudi se cesto bune - kao ti gore - ali tako je pravilno.

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
15 godina
neaktivan
Bug 231

jeli ovo bieber na 38. stranici? {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bug 231

sash ako je tako onda se ispricavam zbog tog. zanima me jos jedna stvar, spominju se satelitski 3d kanali, kako da ja gledam te kanale? ja razmisljam uzet 3d tv sa satlitskim prijemnikom ugrađenim pa bi onda vjerojatno mogo uz placanje gledat te kanale? jel mi moze neko ko je pisao tekst u bug-u odgovorit na to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice