Ma to se on fura na idiota i pravi lud, sumnjam da bi ga takvog ekipa primila u svoje redove. Vidiš da se čovjek trudi, možda da se okuša u glumačkim vodama...
Lol, ja gledam BUG TV samo zato da vidim što će novoga Petric napraviti. Pogotovo ako su fotići u pitanju pa se razgovara s onom šarenom kokoši.
ja sam ga jucer kupio... svida mi se tema broja...
Ma BUG je definitivno izgubio na vrijednosti. Prije se bile teme u kojima je bilo puno više tehničkog objašnjavanja, al tamo negdje nakon 2004. godine otisli su u krivi smjer. Isti slučaj s VIDI, ali on je opet donekle dobar. Teme se konstanto u BUG-u recikliraju, prije bi se znalo desavati da tema o digitalcima bude 4x godisnje.
Ja sam nakon 200. broja odustao od BUG-a, mozda jos VIDI nastavim uzimat, ali sve je to otislo u krivi smjer. Nazalost.
O piratstvu nikad dovoljno. Mene samo zanima jedno: koliko je legalno ovo: VIP music club i besplatno downloadanje preko"50.000 MP3-ca"? A Rapidshare? A Limewire ili Frostwire? Da li smo svi mi u kriminalu, ako želiš skinuti ili samo posluhnuti sa Yutube-a neku stvar? Nitko ne govori o preprodaji, več o osobnom guštu čuti nešto što želiš. Molim komentare...
Mene samo zanima jedno: koliko je legalno ovo: VIP music club i besplatno downloadanje preko"50.000 MP3-ca"?
Ovo je potpuno legalno, koliko se sjecam, na samom Bug On Lineu se pisalo da sve te mp3-ce imaju DRM i mozes ih poslusat 80-ak puta i onda ih opet moras skinut.
A VIP je platio ta prava sigurno, pa oni imaju milijun musterija, nesmiju se zafrkavat s tim!
Ulalaa..jedva sam dočekao ovaj 202 broj nakon ova dva duga mjeseca stanke...
Što se tiče tema, pun pogodak. Piratstvo je ogroman problem bez kojega danas ne mozemo zamisliti zivot.
No ako pogledamo drugu stranu ploče tu su pretjerane cijene izdavača, koje prosječni građanin ne može podnjeti.
Sve bi to bilo u redu kada bi mi mjesecno kupili jednu igricu i jedan glazbeni cd. Tada i te visoke cijene ne bi bile problem.
No piratstvo i torrenti nam omogućuju da u jednom danu skinem bezbroj pjesama te par gigabajta igrica.
No najvise mi se svidjela tema 111 razloga zasto PC. Kada se sjetim svoje osnovne skole kada sam stalno
vodio raspravu sa svojim prijateljima zasto je PC bolji od plejstejšen dvojke koja je u to vrijeme bila hit.
Svi moji prijatelji su je imali, a ja sam svoje novce za plejstejšen dva potrošio na novu grafičku i rame.
Čitajući ovu temu oko mi je zapelo na broju dva: Lan Party, gdje pise: "Tko vrijedi, bio je na Bugovom LAN partiju 2001:
tko je bio - vrijedi. tko nije bio - ne vrijedi". Ljudi od toga je proslo dugih 8 godina pa ja mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se
napravi opet nesto. Istina danas imamo svi adsl i sta ti ja znam ultra brze internete i svi mozemo prek neta igrati u multiplayeru,
ali atmosfera sa LAN Party-a je nesto sasvim drugo, a i bilo bi lijepo okupit sve forumaše na jednom mjestu.
Iz onih 111 razloga, meni su najjača ova dva:
72. Ping, lag...
To se napiše u say-all
svaki put kad te fragnu...
78. Votekick
-Papak has initiated a
votekick against you.
-slot 1/6 voted "yes"
-slot 2/6 voted "yes"
-slot 3/6 has voted "yes"
-player: kae sad?
-slot 4/6 has voted "yes"