Bonbon usluge

poruka: 492
|
čitano: 323.382
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Bonbon usluge
RuskeGTT kaže...

da li mozda postoji mogucnost dobiti mobitel na rate uz pretplatu bez ugovorne obveze? ili treba obveza? ili nesto trece?

Bonbon nema ugovornu obavezu. Može li se dobiti mobitel na rate? Moraš pitati njih. Rijetko kada imaju mobitele u ponudi. Mobitel na rate možeš kupiti u nekoj trgovini, a na bonbonu uzeti broj ili prenijeti već postojeći.

14 godina
Bonbon usluge

imam vec pretplatu, za 11,19 eur 8000min, 1000sms, 72gb. realno ne potrosim ni 10% svega toga, ali i da predem na manje pakete, placam vise...

kad bi mi neki operater ponudio za 6-7 eura 1000min, 200sms, 10gb potpisao bi odmah + mobitel na rate odvojeno, neki malo bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
RuskeGTT kaže...

imam vec pretplatu, za 11,19 eur 8000min, 1000sms, 72gb. realno ne potrosim ni 10% svega toga, ali i da predem na manje pakete, placam vise...

kad bi mi neki operater ponudio za 6-7 eura 1000min, 200sms, 10gb potpisao bi odmah + mobitel na rate odvojeno, neki malo bolji

Ja sam isto idiot koji gubi vrijeme i nastoji pomoći pojedincima koji to nikako ne zaslužuju.

14 godina
Bonbon usluge

a cime ja to ne zasluzujem? sta sam zgrijesio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel ima netko da mu ne dolazi obavijest na mail da mu je stigao račun?
Meni je postavljeno da mi račun dolazi na mail i od rujna mi ne dolazi više na mail.
Služba za korisnike nije od neke pomoći, ona mi proslijedi samo račun.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je postavljeno na SMS i uvijek uredno dode, mozda probaj s tim ako ti mail ne radi.

4 godine
Pero Dinamit kaže...
Meni je postavljeno da mi račun dolazi na mail i od rujna mi ne dolazi više na mail.

Mene su nasilno prebacili na e-račun, premda mi u ugovoru piše da želim papirnati račun. Ako se pobunim ili pošaljem odvjetnika da im se javi, onda će ponuditi raskid ugovora. Stvarno su ...

I ja sam u njihovoj Web aplikaciju pod e-računom označio da želim račun i potvrdu o plaćanju tog računa na e-mail, a ne na SMS i nije se dogodilo apsolutno ništa.

Nemam vremena ni živaca natezati se s njima. Prošle godine su otvoreno lagali oko uvjeta popusta i na kraju su napisali da je agentica pogrešno iskomunicirala popust na koji sam se pozivao. Tako da koristim njihovu mrežu, ali mi se gadi svaki kontakt s njima.

Računaj da ti se račun pojaviti najranije nakon 4. dana u mjesecu, jer još čekaju eventualni izvještaj o roamingu. Pa nakon toga dana u mjesecu pogledaj u mobilnu aplikaciju ili na Web.

14 godina
Pero Dinamit kaže...

meni uredno stiže na email

16 godina

Meni je stizalo do nedavno, do rujna mislim. Sada me to i živcira malo. Slat ću im mail opet.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2024 11:43 (Pero Dinamit).
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Meni je stizalo do nedavno, do rujna mislim. Sada više ne i to me živcira malo. Slat ću im mail opet.

I meni je prestalo dolaziti na mail...

Rvat katolik!
15 godina

Zadnji račun koji sam dobio na mail je onaj za srpanj. Nakon toga više ništa.
Nije da me smeta, jer ionako se ulogiram na portal i platim karticom, ali očito je neki problem do njih.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice