Vaši Unigine rezultati - Tropics Benchmark
- poruka: 216
- |
- čitano: 141.874
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo moj odgovor na 131,1 FPS
HD4870X2 @ 830mhz/ 1060mhz
i7 920 @ 4Ghz
Kingmax @ 8-8-8-20 (stock) @ 1528mhz
CCC @ 10.5 unficial beta (daju boost od oko 5fps-a, ali neide na jako visokim klokovima(ovo je MAX))
Sam jedno pitanje, vec me pilas mjesec dana za hd5970 jos na pce forumu ja zavlacim ostale ljude koji su mi ponudili pare...
Na pce se nisi nakon sta sam ti poslo da mi das broj mobitela udostajao reci, da si se predomislio.. nema nikakvih poruka.
Zatim mi tu na bugu opet posaljes poruku da ti pase ona cifra opet ja otkantam ljude jer si mi si ti bio prvi javio.. i kada sam ti poslo da mi das broj mobitela opet se ne javljas a uredno si napiso 2-3 posta..
Ovo nema smisla..
Ocito je da kupujes neke stvari a nemas novaca ili ti ih ipak starci nedaju..
Nemoj me zajebavat i reci lijepo da nemas novce i aj bok ili nadi neki 10 razlog samo mi hebeno odgvori da znam sta mi je ciniti..
CCC @ 10.5 unficial beta (daju boost od oko 5fps-a, ali neide na jako visokim klokovima(ovo je MAX))
Otkud ti to tebi? Pa nema još ni 10.4? Kad izlaze btw novi driveri za ATI?
Otkud ti to tebi? Pa nema još ni 10.4? Kad izlaze btw novi driveri za ATI?
Ja sam već sada na službenoj BETI. Ništa previše u odnosu na 10.3
Kad ce update?
Lista je updatana
CPU: Q9650 @ 3GHz
GPU: GTX480 @ 830/968/1660
SCORE: 3482 (138.2 FPS)
Ovoj GTX-ici sigurno ne paše rendanje bez AA i AF filtera. Gigahercne Cypress mrcine su jače od nje
CPU: Q9650 @ 3GHz
GPU: GTX480 @ 830/968/1660
SCORE: 3482 (138.2 FPS)
Ovoj GTX-ici sigurno ne paše rendanje bez AA i AF filtera. Gigahercne Cypress mrcine su jače od nje
To se zove bit objektivan bencher. Postat screen i kad nemas najbolji score, tj nepase gtx-ici! BRAVO
Nadam se da ce sad i ATI-evCi bit zadovoljniji
Očito da ATIjevi rivali bolje rade sa manjim loadom, dok je Fermi ipak dizajniran da podnese veći load. Recimo mene je iznenadilo kako radi Crysis (Ultra high, DX10, 16x qAA @ 1280 x 1024). Leti ka lud. Dvije 4870 mu nisu niti do koljena što se tiće te igre, a bogme niti u Metrou dvije 4870 se ne mogu mjeriti sa jednom GTX480. Pere ih na veliko. Jedva čekam malo protergnuti noge grafi kada ju spojim na full HD
Držati se 1.2 verzije. Ostal nisu validne
Jell može netko istestirati na slijedećim postavkama:
Evo. Sve radi po defaultu kao i uvijek.
Ma zanima me zbog ovog i7 930.
Gledaj, upravo te postavke, normalni takt (2.8GHz) i OC na 4.2GHz:
WTF?
To i ja kažem...
To i ja kažem...
Samo u tim postavkama?
Nisam nažalost uopće imao vremena detaljnije testirati...
A da tek vidiš STALKERA, MAX postavke na 1024x768...
Doslovno neOC-ani CPU ima veći score...
Nisam nažalost uopće imao vremena detaljnije testirati...
A da tek vidiš STALKERA, MAX postavke na 1024x768...
Doslovno neOC-ani CPU ima veći score...
Svašta.
A sta si ocekivao kad si upalio 8xAA i 16xAF, sve je opet na grafickoj, a i
ovim Unique benchmarcima CPU neigra nikakvu ulogu, samo graficka....
Probaj 3DMark Vantage i 3DMark 06 na 2.8 vs 4.2 pa ces vidjet razliku,
i na CPU i GPU scoru......
Dobro a šta si ti mislio da i7 bude radio umijesto grafe pa češ dobiti boost od 10-20FPS-a?
Zašto nisi odvrtio Cinebench na 2,8Ghz(Stock) i onda sa OC-anim na 4,2Ghz, pa bi onda vidio pravu razliku u rendiranju.
I na kraju krajeva dva FPS-a u benchmarcima zlata vrijed.
Offtopic:
Čovjeće pa kolko su ove nove grafe jače u odnosu na ovu moju? x2,x3?. Gledam malo ove benchmarkove (3D Mark Vantage, 06, Tropics...itd...itd) i rezultati sa ovim novim grafikama su duplo u odnosu na moju. Nemojte me krivo svhatit šta san tia kazat al zašto se nebi isplatia prelazak na DX11 grafe kad daju duplo bolje performanse u odnosu na 4xxx seriju? Znam da ove 4xxx serije još mogu sve novije igre vrtit al isto kolko gledam sve ove bencheve razlika je stvarno dupla negdi i trodupla. Interesantno