Vaši 3D mark vantage rezultati
- poruka: 743
- |
- čitano: 187.443
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
evo i moji rezultati... fakat sam ocekivao bolje rezultate al sam se malo razocarao (pogotovo kaj se tice proc)
dijelovi
xfx radeon hd5770 (stock postavke)
amd phenom II X2 550 BE ( otkljucana samo treca jezgra nije OC-an)
4gb ddr3 1333MHz
jel moguce da su stvarno tako niske postavke za te djelove ili???
Stvarno lose ja imam veci score s OC-anim dualcem i OC-anom HD4850...
kaj ti brijes?? pa on ima amdovog dualca tj 3 jezgre na 3.1ghz a ti imas brzeg intelovog dualca klokanog na 4.0ghz, dok je takoder tvoja grafa klokana, ne kuzim to tvoje stvarno lose da ga hebes fala bogu da si dobio bolji score imas proc koji radi na 900mhz vecem taktu, samim time bez obzira sta on ima 1 jezgru vise tvoj proc bolje "fila" grafu...
GPU i CPU su na orginal postavkama, Konfiguraciju možete vidjeti na Moj Pc,Physx ukljčena i sve na High
A gdje glavni score + physx na OFF?
I ja trazim gdje mi je glavni score...nekontam pazi sad opet drugi score,sada je physx isključena i radio sam samo GPU test
Jesi prčkao pod postavkama testa?
Nisam...ev pokušaću opet testirati.....skinuo sam sinoć Hotfix sa Vantage mislim da mi je on u system files nešto poremetio
evo i moji rezultati... fakat sam ocekivao bolje rezultate al sam se malo razocarao (pogotovo kaj se tice proc)
dijelovi
4gb ddr3 1333MHz
kaj ti brijes?? pa on ima amdovog dualca tj 3 jezgre na 3.1ghz a ti imas brzeg intelovog dualca klokanog na 4.0ghz, dok je takoder tvoja grafa klokana, ne kuzim to tvoje stvarno lose da ga hebes fala bogu da si dobio bolji score imas proc koji radi na 900mhz vecem taktu, samim time bez obzira sta on ima 1 jezgru vise tvoj proc bolje "fila" grafu...
s obzirom da ima novu AMD platformu uparenu s ddr3 memorijom, procesor s 3 jezgre na 3,1GHz, novu dx 11 graficku iz serije HD5xxx ,smjesno je da se jedva nosi s mojom masinom koja je vec "prastara", preko godinu i pola.
s obzirom da ima novu AMD platformu uparenu s ddr3 memorijom, procesor s 3 jezgre na 3,1GHz, novu dx 11 graficku iz serije HD5xxx ,smjesno je da se jedva nosi s mojom masinom koja je vec "prastara", preko godinu i pola.
A u igrama bi bilo obrnuto...
mozda,ali cisto sumnjam... trebali bi odvrtit par testova iz igra pa bi vidili...
mozda,ali cisto sumnjam... trebali bi odvrtit par testova iz igra pa bi vidili...
sigurno... javi koji test i arvederchi
Opet sad nešto treće..
Trebaš postavit na P (performance) i ne prčkat dodatno, isključi si onih 6 dodatnih testova oni ti netrebaju samo trošiš vrijeme.
sigurno... javi koji test i arvederchi
nema potrebe, test sve dokazuje, usporedba E8400@3GHz i phenom II x3@2,8GHz, ljepo se vidi da je E8400 brzi u igrama ... u nasem slucaju bi razlika bila jos veca jer moj cpu radi na 4GHz a tvoj na 3,1GHz
dijelovi
4gb ddr3 1333MHz
ddr2 je brzi od ovog ddr 3 sta on ima :P manje latencije mislio sam da to znas, jedino sta ddr 3 ima vecu propusnost al to u ovom slucaju ne igra ulogu...
takoder u 3dmarku zavisi i u kakvom stanju su ti windowsi.
Usporeduj u novim naslovima npr. STALKER, GTA IV, Bad Company 2, Mass Efect 2, Dark Void i svugdje ces spusit ne za puno al ces spusit..
to je zato sto fizix daje boost u bodovima kod nvidije, meni izbaci 22000 bodova na 3,8ghz
cheateri :)
i jos nekaj mtpol, nemoj se izvlacit na proc jer ti on nece igrat ulogu jer je tvoja hd4850 dost slabija od hd5770 imas brdo reviewa
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/14
ovo je jedan od kvalitetnijih ama bas nigdje tvoja grafa nije odnesla pobjedu...
i jos nekaj mtpol, nemoj se izvlacit na proc jer ti on nece igrat ulogu jer je tvoja hd4850 dost slabija od hd5770 imas brdo reviewa
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/14
ovo je jedan od kvalitetnijih ama bas nigdje tvoja grafa nije odnesla pobjedu...
pa nigdje nisam spomenuo da je moja grafa brza od njegove, nego kad kompletno gledas cijelu konfiguraciju. Moja konfiguracija, je stara preko godinu i pola,a da negovorim kolko sam je jeftino platio. MBO,CPU,GRAFIČKA,4GB DDR2, sve za 3100Kn.
Novi driveri za ATI (9.12) daju boost u 3DMark testovima,samo da znate
od kud si ih skinuo???
moj pc- saphire 4870 toxic 512mb
2 gb ram
phenom x4 9950 na 3.0 ghz
2 gb ram
2 gb ram
uglavnom radi mi scor od 10116 marksa
koristi gumb uredi
strpaj sve to iu jednu poruku i trazi modove da izbrisu ove druge dvije.
inace ces dobiti zuti karton
2 gb ram
uglavnom radi mi scor od 10116 marksa
imas i 10.1 catalyst drivere vec vani,btw napravi screenshoot benchmarka u windowsima i pastaj u paint te sejvaj kao jpeg i uplojdaj negdje....jer pastao si target iz tvog kompa ;)
Novi driveri za ATI (9.12) daju boost u 3DMark testovima,samo da znate
od kud si ih skinuo???
To sam napisao ima skoro 3. mjeseca.
10.1 daje 30-50 bodova manje od 9.12.
evo i mog more i bolje al mi se nije dalo
a jesi ti čuo za printscreen?!
a što ako to print screen neče raditi štoču onda napravit kažimi da znam
a što ako to print screen neče raditi štoču onda napravit kažimi da znam
printscreen uvjek radi ;)
ako ti slucajno tipka printscreena ne radi onda
start > all programs > Accessories > Ease of Access > On-Screen Keyboard > PrtScn
lol,na slici ti pise da imas E6300 @2,8GHz , a pod moj pc imas E8500. tko je ovdje lud???
evo san se malo poigra brojkama i doša do boljeg rezutata a u međuvremenu i napravija print scrin da radi a što se tiče proca iz potpisa on je otiša s staron matičnom p43 a ovaj sa slike je trenutno u pc na ploči p45 i niko nije tu glup nego moja greška što nisan ispravija podatke u moj pc