Furmark 1.8 Hot Like Hell Bench

poruka: 267
|
čitano: 89.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo mog scorea s jednom 4870 grafom Osmijeh

(na brzaka sam radio sve, pa je samo ovdje SS rezultata)

GPU: 4870 @ 775/1040MHz

CPU: C2Q @ 3GHz

SCORE: 2274

A sada pitanje za vlasnika 5770 grafe, vlasnika GTX260 grafe i vlasnika 4890 grafe:

Da li vam nakon određenog perioda (1-2 sekunde) zapne na kratko vrijeme (dijelić sekunde) ova krznena krafna te ponovno krene?

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cilj mi je Olya stići...još maloSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Furmark 1.8 Hot Like Hell Bench

Evo mog rezultata...s obzirom da nisam još napravio OC na grafi, super sam zadovoljan.

P.S. Znam da je offtopic ali imao bih jedno pitanje vezano uz grafičku. Naime, ovu grafičku sam uzeo prošli tjedan (Sapphire 5770 Vapor-X) i sve radi savršeno osim toga što mi u sustavu ne nudi nijedan drugi refresh rate osim 60Hz (na rezoluciji 1600x1200). Gledao sam po forumima i nije stvar do drivera nego izgleda do ekrana (koristim Sonyev 21" crt). Ekipa ima iste probleme s drugim ati grafičkama a većinom zbog crt-a. Eto ako netko zna neko rješenje pomozite jer neda mi se ganjat glupave amere po forumima :)

Sve ostalo je super, ne bi mi ni ovo smetalo da mi u gornjem lijevom kutu malo ne cima slika...naviko sam na 75Hz pa je ovo malo čudo ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:46 (mrxa1).
17 godina
Oly_E3 kaže...

A sada pitanje za vlasnika 5770 grafe, vlasnika GTX260 grafe i vlasnika 4890 grafe:

Da li vam nakon određenog perioda (1-2 sekunde) zapne na kratko vrijeme (dijelić sekunde) ova krznena krafna te ponovno krene?

Meni nekad zna na početku zapet, ali i nakon određenog vremena...Interesantno je da sam ponavljal test 5 puta ( iste postavke ) i nikad nisam dobil isti rezultat...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

yep zapinje.... a pise preko 55FPS

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Cilj mi je Olya stići...još maloSmijeh

LOL! Pa ti bi me već trebao prestići... Jer imam dosta manje clockove, a i PCIe sabirnica mi je @ 8x 2.0 (osim ako CPU igra ulogu, ali sumnjam)

No ako prestigneš ovaj moj score, ima i moja Gainwardica potencijala, pa ćeš me opet morati stizati Belji se

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan

znaci s 9600gt imam oko 1100 bodova ... hocu li kad promjenim 9600gt sa hd5870 imati preko 3000 ?

samo me to zanima .. pls odg na pp !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

LOL! Pa ti bi me već trebao prestići... Jer imam dosta manje clockove, a i PCIe sabirnica mi je @ 8x 2.0 (osim ako CPU igra ulogu, ali sumnjam)

No ako prestigneš ovaj moj score, ima i moja Gainwardica potencijala, pa ćeš me opet morati stizati Belji se

Imam 2gb rama, a i procesor mi je na 2,8 ghz...očito je da to igra neku ulogu.

16 godina

a koja je razlika između ovog za jedan i onog za multi-gpu zato što meni na obadva daje identičan rezultat?

15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

a koja je razlika između ovog za jedan i onog za multi-gpu zato što meni na obadva daje identičan rezultat?

zato sto nemas 2 kartice ...

16 godina
neaktivan

Evo ga Oly...pokušao sam s istim taktovima Heaven Benč, ali očekivano mi je prestalo raditi već na 5 slici.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mrxa1 kaže...

Multi gpu znači da imaš više grafičkih kartica u računalu, ili jednu sa više čipova..Ti nemaš nijedno od toga...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Imam 2gb rama, a i procesor mi je na 2,8 ghz...očito je da to igra neku ulogu.

Čisto sumnjam, osim ako bench voli Intele

No da te još malo zakopam imam ja novi rez Belji se

GPU: 4870 @ 790/1100MHz @ PCIe 8x 2.0

SCORE: 2315

16 godina
Ad4pt3r kaže...
mrxa1 kaže...

Multi gpu znači da imaš više grafičkih kartica u računalu, ili jednu sa više čipova..Ti nemaš nijedno od toga...

ma daj, fakat to nisam znao...znam šta je razlika u grafičkama nego gledam po rezultatu koja je razlika u verzijama OVOG programa.

16 godina

Evo i mog scorea

SCORE:9784 points (60000 ms) - Options: FX
Max GPU Temp: 72°C

FPS: min=40  max=231  avg=163

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Čisto sumnjam, osim ako bench voli Intele

No da te još malo zakopam imam ja novi rez Belji se

GPU: 4870 @ 790/1100MHz @ PCIe 8x 2.0

SCORE: 2315

Neeee, pokušat ću proc na 3,0 clockati pa onda vidit. Inače se neću moći boriti protiv ovoga(iako imam još jednog asa u rukavu).

16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
Ad4pt3r kaže...
mrxa1 kaže...

ma daj, fakat to nisam znao...znam šta je razlika u grafičkama nego gledam po rezultatu koja je razlika u verzijama OVOG programa.

Kada imaš dvije grafičke moraš pokrenuti Multi GPU verziju, jer ako pokreneš regularnu verziju, program koristi samo jedan GPU.

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Neeee, pokušat ću proc na 3,0 clockati pa onda vidit. Inače se neću moći boriti protiv ovoga(iako imam još jednog asa u rukavu).

Hahaha

Evo sada sam se i ja bacio na OC grafe

GPU - 4870 @ 811/1105MHz @ PCIe 8x 2.0

CPU - C2Q @ 3GHz

Score: 2366

Imam dosta artefakata na ekranu Cool

Preostaje mi još OC procesora (4GHz kao i obično), i micanje 4830-ke iz kučišta da dobijem potpunu propusnost od 16x 2.0

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Imam dosta artefakata na ekranu Cool

Preostaje mi još OC procesora (4GHz kao i obično), i micanje 4830-ke iz kučišta da dobijem potpunu propusnost od 16x 2.0

Čini se da si dobio ovaj rat...Plač

16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Evo i mog scorea

SCORE:9784 points (60000 ms) - Options: FX
Max GPU Temp: 72°C

FPS: min=40  max=231  avg=163

Kako je ovo moguće?

3500(ako se ne varam) bodova više od 5870...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Kako je ovo moguće?

Furmark love Nvidia Cool

GTX260 je oprao 4890 za cca. 700 bodova također Osmijeh

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Kako je ovo moguće?

Furmark love Nvidia Cool

GTX260 je oprao 4890 za cca. 700 bodova također Osmijeh

Ocigledno........................nesto nestima

17 godina
neaktivan

updejtati cu sutra popodne rezultate,ovaj stick od vipa na poslu je pre spor za neke vece podhvate.

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
neaktivan

Evo moj novi poboljšani score s 4870 + 4830, zapravo iscjedio sam maksimum iz njih Cool

GPU 1: 4870 @ 811/1118MHz (775/1000 def.)

GPU 2: 4830 @ 777/1216MHz (575/900 def.)

CPU: Intel C2Q @ 3GHz

SCORE: 4264

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 12:47 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad dodjem doma s faksa,bacim jos par bencheva,na razlicitim frekvencijama pa postam slikice :)

15 godina
neaktivan

Evo mojih 1272 bodova sa GF 9600 i C2D E7200 (sve na stock frekvenciji):

EDIT: sa novim driverima 1965 bodovaOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 16:29 (mile_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cudno gotovo s istom konfom Rebelsy ima 1100 rezultat,vjerojatno je pitanje drivera jer ista grafa isti proc i memorija a rezultati razliciti i to skoro za 200

17 godina
Oly_E3 kaže...
Mitsuoka kaže...

da ali za toliko veci rezultat... jer vidis koliko je mala razlika HD4870/HD4890 nekako mi ne ide... a i ostali benchevi daju rezultate na strani HD4890

Hehe, GTX260 je dobio daleko više od 4890 grafe također Belji se

Očito je da voli neki od featurea DX11/Nvidija GPU-eva ovaj bench

Odoh ja malo disablati CF, pa vidjeti rez s 4870 grafom @ 775/1040

Zar nije ovo open GL bench...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Zar nije ovo open GL bench...

Eh, na to sam zaboravio Osmijeh

15 godina

Gledajuci malo kak ljudi imaju rezultate, kao ovi npr sto imaju 9600GT + C2D.... pih, pa ja sam super zadovoljan sa svojim rezom, 8800GS + E2160 sve na stock. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 19:18 (Ivan_T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice