SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

To hrvatska samo tako dalje sve do zlatne medalje sa ovakovom igrom možemo sve pobjediti!!

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Tko nam se god nađe na putu "ZGAZIMO GA",samo takvom igrom čemo doći do 1. mjesta.SmijehBelji se

Ivan
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

ma neka samo nastave tako..onda će biti i jako veliki uspjesi!

17 godina
RE: SP u rukometu
stjepan0072 kaže...

Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo..... Cool

Decko je radio svoj posao kak spada!svaka cast,to nam daje veliku nadu da cemo i u buducnosti bit šampioni u rukometu jer imamo puno mladih odlicnih igraca.
Only God will judge me
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
stjepan0072 kaže...

Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo..... Cool

Decko je radio svoj posao kak spada!svaka cast,to nam daje veliku nadu da cemo i u buducnosti bit šampioni u rukometu jer imamo puno mladih odlicnih igraca.
 mene je impresionirao Duvnjak
stari moj, pa on igra trenutno bolje od Balića
ima odlične finte kak gurnut loptu voriju i preheben sut
svaka mu čast
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 15:09 (angel of fire).
17 godina
neaktivan

Da li netko zna tko sudi današnje utakmice?   Nema nigdje na netu, a mislim da sam pročitao da se suci određuju na dan utakmica ( mustafa i kompanija)..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Rtl shame on you ,ljudi jeste vidjeli uključu se u utakmicu Njemačka-Srbija i onda komentator govori 2 min dok ovi nisu skužili da nemaju tona i da ljudi neznaju čitati s usanaBelji se

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
protjeran
SP u rukometu

RTL ti često ima ovakvih poteškoća, ali koliko sam od utakmica vidio mislim da su napravili dobar posao što se tiče prijenosa,

tehnike, zvuka i ostaloga.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
Mayales kaže...

RTL ti često ima ovakvih poteškoća, ali koliko sam od utakmica vidio mislim da su napravili dobar posao što se tiče prijenosa,

Točno ali kaj se komentatora tiče-slabo, ne tolko slabo kolko bi trebalo biti temperamentnije i življe.
Ne znam čemu onaj Brkić baš za našu reprezentaciju.
No dobro, nek im bude.

Jedva čekam Francuska-Švedska-to bude super tekma
I naravno naše.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Točno ali kaj se komentatora tiče-slabo, ne tolko slabo kolko bi trebalo biti temperamentnije i življe.
Ne znam čemu onaj Brkić baš za našu reprezentaciju.
No dobro, nek im bude.
RTL je rijetko kad prenosio ikakve sportske događaje, par puta tekme hrvatske nogometne repke i nisu imali potrebu za sportskim komentatorima.

SP je ogromna stvar i teško je pratiti detaljne informacije, uz to Brkić nema toliko iskustva kao HRT-ovi komentatori, ali treba ga pohvaliti za trud. A Brkića su stavili jer nemaju drugih sportskih komentatora.

Ja se jedino pitam čemu služi ona "R ženska" na tribinama??? Ne može reći r, a jedina pitanja koja postavlja je "Dečki, kakva je bila tekma?" i "Kako i gdje ćete pr(h)oslaviti?". Totalno nepotrebno.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Pitanje: što mislite, hoćemo li razbit Mađare? Ja sam siguran da hoćemo, nema šanse da izgubimo. Naprijed naši!!!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

joj profula njemacku za 50Eura.. a ulozio samo oko 11-12eura (inace pretvaram iz KM-ova)... iznerviro sam se...nije humano... evo opet sam ulozio oko 11-12eura... stavio sam hrvatsku... bolje im je da pobjede.. ali i jos dvije .. juve pobjeda i tau ceramica pobjeda...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 19:45 (Alen).
17 godina
SP u rukometu

Pocelo je pocelo!idemo po pobjedu!!!!

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale navijamo za Hrvatsku!Cool

17 godina
SP u rukometu

I Mađari su pali idemo do kraja. HRVATSKA!!!!!!!!!!!!

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch
16 godina
SP u rukometu

ma šta se mene tiče ja bi da izgubimo od fancuza sad pa da ih u finalu zgazimo

17 godina
Makić kaže...

Pa prije se i nemremo sastati lol!
Ja bi da izbjegnemo Dance ili da oni uopće ne prođu.
Ipak, najbolje da sve "zgazimo"!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...
Makić kaže...

imamo srecu sta smo dobili ovakve protivnike..
poljaci su dobili dance sta je cudno...ali mi idemo do finala sigurno a u finalu nista nije sigurno... :D
samo trebamo pazit da nas to samopuzdanje ne opeče jer zna biti dvosjekli mač...

p.s. ovo je moj 300 post i posvetio sam ga sportu koji sam trenirao 8 godina :D :D D
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Armor kaže...
Makić kaže...

imamo srecu sta smo dobili ovakve protivnike..
poljaci su dobili dance sta je cudno...ali mi idemo do finala sigurno a u finalu nista nije sigurno... :D
samo trebamo pazit da nas to samopuzdanje ne opeče jer zna biti dvosjekli mač...

p.s. ovo je moj 300 post i posvetio sam ga sportu koji sam trenirao 8 godina 

Svaka čast!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

sad slikano mobom Osmijeh

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 23:29 (Core2Duo2).
16 godina
SP u rukometu

ne gine nam finale a ni prvo mjesto!!

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Sve čemo pobijedit i u toj skupini ,još malo pa smo u finalu (još malo)Smijeh

Ivan
17 godina
Mayales kaže...

Nebi se složio niti najmanje. RTL je napravio jedno veliko sranje!!! Prenose utakmice da čovjek ne može povjerovat, primjer reciom jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće (ne želim nikoga uvrijedit, ali brate, da nema Šole i Dominikovića komentatori bi počeli pričat o Duji Draganji i Janici Kostelić), a pogotovo onaj šta niti nakon ovoliko vremena provedenih na tribinama (na komentatorskom mjestu) još uvijek nezna da je SEDMERAC, A NE ŠESTERAC!!!! Strašno

Završi utakmica, svaki čas će proglasit igrača utakmice, RTL se uključuje na tribine kod žene slovo RRRR (nemam ja ništa protiv te cure, ona radi posao koji je dobila, ali bože pa nemože svako za komentatora ili voditelja, a još uz to ima govornu manun) i ona tada priča sa nekim starcem, a jučer sa DJECOM, Ono, strašno, jedan Tonči Valčić dobiva nagradu za igrača utakmice, a mi moramo gledat djecu di pjevaju, ma daj molim te, TO SE NE RADI!!!!

Brkić, to je posebna priča.  Da nema Šole pokraj njega, među ostalim  da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!

RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!! Sve moguće serije repriziraju od kada je RTL televizija pšočela sa radom u hrvatskoj.

Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!

Spominješ u ovome ZVUK!!!!, Nije bilo utakmice gdje oni nebi gubili ton!!!!

RTL Televizija, jedan veliki, ogromni, gigantski minus!

ARMOR:

Kakv LOL čovjeku gore u postu, kada u utorak igramo protiv francuzam, u skupini, a to nije niti polufinale niti finale????

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 14:35 (doktor1).
17 godina
doktor1 kaže...

slažem se sa tobom
fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

..... jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće.....

.....                      .......                        ............

.......Brkić, to je posebna priča.  Da nema Šole pokraj njega, među ostalim  da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!.....

.....                    ........                       ..............

RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!!......

..........              ......

Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!....

......              ........                         ............

Gospoda se povodi tržišnom logikom...pa koga bi zanimao rukomet? Rijetki su oni koje zanima šport kao takav u ovom slučaju rukomet, ljudi više vole urlikati i raditi od sebe klaunove ili pak ležati doma i gledati tamo neke "čovečuljke" koji se gmižu po ekranu, i pametovati kako treba igrati.....(dva čovjeka, a tri trenera među njima-sindrom propalih talenata ili još bolje lijenih športaša)

Na primjer, koga zanima tamo neki "skandinavski ribari" i "pijetlovi" koji dolaze iz zemlje koja ljubi na sjeveru obale Oceana, a na jugu more Sredozemlja, pa rađe će ljudi gledati kako "nebeski narod" pada pod pruskom čizmom, nego gledati vrhunski rukomet, te aktivno razmišljati da li je neka momčad krivo postavila obranu, loše izvodila napad, previše gubila loptu itd. Ne smijemo zaboraviti ni one koji osjećaje nacionalnih manjina bilo njemačke bilo oni drugih....još kada dodate sve moguće međuljudske podjele, zatrovane političkim jednoumljem  i retorikom dobijete široko masu koja je spremana gledati tako režirani cirkus, te naravno platiti za njega.

Pravo prijenosa su izborili pred puno jačim i kvalitetnijim konkurentom, te to stavljaju u prvi plan na vrlo nešportski način, jer ipak novac kupuje sve što se može kupiti, za sve ostalo tu je zdrava pameti i ostale vrijednosti.

Komentarori su posebna priča, pa oni nisu prenosili ni jednu rukometnu utakmicu do ovog prvenstva, to se vidi iz zrakoplova, ne znam kako misle tu kvalitetu prodati nekom koji razumije što su kvalitetni prijenosi i koji razumije šport, ali izgleda da to prolazi, bitna je slika da se vidi, a tko što priča manje bitno za nezrelu publiku sveopćeg gledateljstva.
       Da su naprimjer htjeli kvalitetnog kometatora ne bi ga  mogli naći, jer sigurno da neće nekog trgati pred samo svjetsko prvenstvo najžešćoj konkurenciji, jer što mi sa njim kada ono prođe?Jer, oni prenose samo što mogu prodati, a pored toga sliku, a ostalo je prodavanje magle.

Kvaliteta doživjela fijasko i još jednom ustaknula pred logikom zarade.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 13:43 (Garfield-LŠ).
17 godina
doktor1 kaže...
Mayales kaže...

Nebi se složio niti najmanje. RTL je napravio jedno veliko sranje!!! Prenose utakmice da čovjek ne može povjerovat, primjer reciom jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće (ne želim nikoga uvrijedit, ali brate, da nema Šole i Dominikovića komentatori bi počeli pričat o Duji Draganji i Janici Kostelić), a pogotovo onaj šta niti nakon ovoliko vremena provedenih na tribinama (na komentatorskom mjestu) još uvijek nezna da je SEDMERAC, A NE ŠESTERAC!!!! Strašno

Završi utakmica, svaki čas će proglasit igrača utakmice, RTL se uključuje na tribine kod žene slovo RRRR (nemam ja ništa protiv te cure, ona radi posao koji je dobila, ali bože pa nemože svako za komentatora ili voditelja, a još uz to ima govornu manun) i ona tada priča sa nekim starcem, a jučer sa DJECOM, Ono, strašno, jedan Tonči Valčić dobiva nagradu za igrača utakmice, a mi moramo gledat djecu di pjevaju, ma daj molim te, TO SE NE RADI!!!!

Brkić, to je posebna priča.  Da nema Šole pokraj njega, među ostalim  da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!

RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!! Sve moguće serije repriziraju od kada je RTL televizija pšočela sa radom u hrvatskoj.

Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!

ARMOR:

Kakv LOL čovjeku gore u postu, kada u utorak igramo protiv francuzam, u skupini, a to nije niti polufinale niti finale????

ukrao si mi riječi sa tipkovnice...bravo
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Bravo hrvatska uspjeli doči do polufinala sad treba samo mirno protiv francuza .. da im pokažemo u finalu sve što znamo ajmo hrvatska !!

16 godina
doktor1 kaže...
Mayales kaže...

ARMOR:

Bravo doktore!!!

http://www.nfl.com/
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ljudi kako smo dobro sredili Francusku! Kapa dolje svim igračima!! NEMA BOLJIH OD NAS!!! NAPRIJED HRVATSKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!SmijehSmijehSmijehSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

IDEMO PO ZLATO!!! bravo dečki

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice