Preporuka lakirera za ovakav "projekt"

poruka: 4
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Zamolio bih ako znate jako, ali jako dobrog lakirera u Zagrebu ( moze i okolica) ili Karlovac, da bi mogao ovako prespricati auto. Ne znam tocno o kakvoj se boji ovdje radi ali sigurno bih on znao. Zanima me isto ako se netko razumije u ovako kompletno farbanje auta, koliko bi me kostalo okvirno, u ovlastenoj firmi a koliko kod "lokalnog" majstora.

S kitanjem jer imam na nekoliko mjesta par udubljenja na haubi, nista strasno. 

Isto farbanje kao na ovom videu (crno crveno)

--- 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
12 godina
neaktivan

Znam da su ta lakiranja skupa ko pas,pogotovo ovako neke efekte radit, a još izgleda seljacki, neznam zasto bi si netko to zelio od auta napravit, pa nismo u need for speedu

Battlelog: gjurki
13 godina
neaktivan

"Seljacki" izgled mu vise daju ove naljepnice sa svih strana karoserije i po sajbama.  Dok bez naljepnica izgleda stvarno predivno. Vazno mi je samo da lakirer zna napraviti svoj posao. U Karlovcu sam odvezao zadnji branik u jedan malo skuplji servis da bi prvi puta prespricali cijeli branik bez filera, i jos je cijeli bio pun prasine, nekakvi mjehurici su se napravili, pa su ponovno sve radili. Zato me zanimaju iskustva ako znate jako marljivog lakirera Zg-Ka pa preporucite...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
12 godina
neaktivan
Re: Preporuka lakirera za ovakav "projekt"
Karlovac_047 kaže...

"Seljacki" izgled mu vise daju ove naljepnice sa svih strana karoserije i po sajbama.  Dok bez naljepnica izgleda stvarno predivno. Vazno mi je samo da lakirer zna napraviti svoj posao. U Karlovcu sam odvezao zadnji branik u jedan malo skuplji servis da bi prvi puta prespricali cijeli branik bez filera, i jos je cijeli bio pun prasine, nekakvi mjehurici su se napravili, pa su ponovno sve radili. Zato me zanimaju iskustva ako znate jako marljivog lakirera Zg-Ka pa preporucite...

Ja sam pred 2 tjedna na motoru dao kitat i lakirat plastike sve, ispalo me 500 eura, ali je posao majstorski odrađen, po mojoj nekoj procjeni ispod 2500 eura takav posao tesko da ce ti neko napravit kvalitetno.

Battlelog: gjurki
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice