Passat unutrasnja rasvjeta

poruka: 10
|
čitano: 4.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Zdravo svima, jučer sve normalno sinoć ništa ne radi, naime u passatu mi se dogodilo to da nijedna sijalica u autu ne radi ni iznad glave ni po vratima ni iznad vrata znači ništa ( govorim za one ispod vrata dole ), sve stalo i normalno  danas mjerač i dole i sve sam izmjerio svi osigurači puštaju odnosno provode struju, eh dalje ne znam šta da čaprkam više

Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
10 godina
neaktivan

Ima neko neku ideju ??

13 godina

Kolega,bez ljutnje,ali ja da vozim Passata,imao bih love da ga odvezem autoelektricaru!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
neaktivan
Re: Passat unutrasnja rasvjeta

hehe ma nema ljutnje kolega, za dva dana imam termin tačnije u utorak kod autoelektričara da ga fino pregleda 

13 godina
NisamNormalan12 kaže...

hehe ma nema ljutnje kolega, za dva dana imam termin tačnije u utorak kod autoelektričara da ga fino pregleda 

Inace,u tvome slucaju masa je problem 100%,negdje je gubi kontakt.

No,opet,ako je Passat novije proizvodnje,bolje je da ne diras to,jer pun kuhac elektronike je vezano zajedno,pa ti rjesavanje problema sa unutarnjim rasvjetom,zna doci glave,pa shebes cjeli sistem.

Kod nas u Sl Brodu ovlasteni autoelektricar takve stvari rjesava za 30-tak kuna..tako da...

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
NisamNormalan12 kaže...

Inace,u tvome slucaju masa je problem 100%,negdje je gubi kontakt.

No,opet,ako je Passat novije proizvodnje,bolje je da ne diras to,jer pun kuhac elektronike je vezano zajedno,pa ti rjesavanje problema sa unutarnjim rasvjetom,zna doci glave,pa shebes cjeli sistem.

Kod nas u Sl Brodu ovlasteni autoelektricar takve stvari rjesava za 30-tak kuna..tako da...

U utorak je on kod autoelektričara pa ćemo da vidimo, nije noviji 1999-to godište i meni ne neda a i neću da petljam sa tim zahebancijama, a za cijenu ne znam biće dobro ako ne bude nešto stradalo, uglavnom javim se u četvrtak sa novijim informacijama

10 godina
neaktivan

Evo mene nazad sa informacijama, odvukao prošli ponedjeljak bio kod njega sat vremena povadio sve osigurače neku kutiju kod vozačeve lijeve noge i ništa, danas bio kod njega tri sata i čovjek 2 sata i 45 minuta ne može da odgonetne šta mu je i onda odjednom za 15 minuta zna šta mu je ( posle računara i ostalih zajebancija ) ogulio neke žice i radi, i za to mi uze 50 € jebo mater lijepo me je oderao

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 19:58 (NisamNormalan12).
16 godina
odjavljen
NisamNormalan12 kaže...

Evo mene nazad sa informacijama, odvukao prošli ponedjeljak bio kod njega sat vremena povadio sve osigurače neku kutiju kod vozačeve lijeve noge i ništa, danas bio kod njega tri sata i čovjek 2 sata i 45 minuta ne može da odgonetne šta mu je i onda odjednom za 15 minuta zna šta mu je ( posle računara i ostalih zajebancija ) ogulio neke žice i radi, i za to mi uze 50 € jebo mater lijepo me je oderao

1. 50eur je povoljna cijena za 3 sata.

2. "i onda odjednom u 15min zna što mu je" - netočno, doznao je to nakon 2 sata i 45 minuta. Dijagnostika nije besplatna

3. Ako je to samo tako, što nisi sam napravio? Ah, da, osigurači "puštaju struju". Fascinantno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

To može značiti da su najskuplji nesposobni majstori

17 godina
Mani se ti tog autoelektricara jer izgleda da nema pojma o svom poslu. Ja sam jednom bio po preporuci kod jednog atarijeg autoelektricara, dok sam dosao prvi utisak mi je bio da covjek ni ne vidi dobro ( cca 70god). Covjek napravio dijagnostiku cijelog auta u cas posla, a zaracunao mi 50kn, dok su mi kvazi autoelektricari shebali i krivo spojili zice i zato je i stalno vuklo struju. Nadji nekog kvalitetnog autoelektricara za ubuduce.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice