Trebam pomoc u odabiru bika. Treba mi bike za skakanje, i tak za voznju. Mislil sam uzeti norco,konu ili scott?? ali neznam koji?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji model preporucate???
Treba ti daklem dirt/street/bmx bike.
Ako misliš ići i po šumama i zemljanim jumpovima, onda dirt, a street i bmx su za normalne jumpove i vožnju po gradu. Preporučao bih ti dirt bike, budući da zamjenjuje ovo dvoje.
Samo reci do kolko love misliš ići ;).
pa ja ti nebi preporucijo da mjesas gracku voznju i skakanje jer su bicikli za grad jednostavno pre slabi i lose konstruirani za skakanje, dok su za skakanje jako losi za voznju po gradu. ja inace imam dirt bike, haro i zadovoljan sam, kosta 5.250kn ali za grad jednostavno nije. usto mislim da bi ti se isplatio i polovni. normalno neki ocuvani. ako hoces skakati za manje pare dobar ti je i bmx. no na skakanje s gratskim biciklom stvarno nemaj racunati. i nemoj bicikl nikada kupovati uz hranu nego odi bike shop i tamo kupi puno bolju stvar za molo vise para, uglavnom ako hoces dobar gradski bicikl ti kosta iznad 2000kn
Pozdrav svima! Namjeravam kupiti novi bajk za po gradu i interesira me Afrikabike 3.0 pa me zanima ima li tko iskustva s njim? Malo mi je neobičan gepek otraga, nema onog federa nego se mora montirati košara. Inače sam planirala stavljati košaru otraga jer uvijek imam tonu stvari ali ponekad mi je dovoljno da zahaklam nešto ispod onog federa na klasičnim stražnjim nosačima tereta. A na ovom bez dodatne košare ne možeš ništa voziti. Ili se varam? Koliko vidim, nema ni svjetala, znači i to se mora posebno kupiti. Čini mi se i volan malo nespretan, ili je to samo stvar navike? Sad vozim običan Pony bicikl pa mi je svaki drugi neobičan kad sjednem na njega. Koju marku i model (ženski) biste mi preporučili za gradsku vožnju i pokoju stazu na livadi...i gradsk uzbrdice? Pliiiz pomozite jer sam već izjudila od proučavanja pa mi se sve zmantalo . Imajte u vidu da sam ja ipak dama u godinama (58) i da mi je važna udobnost i praktičnost..ono..košare..blatobrani i tak.. Unaprijed hvala na savjetima.
hahahhahahaahhahaha ovaj si moram nabaviti xD ...prva liga!