Golf V putno računalo

poruka: 2
|
čitano: 4.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Golf V putno računalo

Pozdrav,

Nadam se da nema tema na ovaj naslov, pa sam otvorio jer možda imam problem sa svojim Golfom 5.

Prije tjedan dana kupio sam Golf 5 1.9TDI 2007-godište. Zanimaju me neke prevelike oscilacije koje se događaju na putnom računaru, a događa se sljedeće npr. imam 3/4 rezervara, te na putnom računaru mi piše da mogu preći 840 kilometera što je nemoguće. Nakon 5 minuta vožnje ta ista kilometraža padne na 600 kilometara, a npr. kada parkiram auto nakon vožnje na otvorenom putu (5. brzina 20-30 obrtaja) putno računalo pokazuje da je prosječna potrošnja 15 litara, te nakon 10-tak ninuta vožnje na otvorenom putu prikazuje normalnu potrošnju od 6.6 ili 7 litara. A još sam primjetio da npr u gradskoj vožnji prikazuje potrošnju od 15litara, pa padne na 10, pa se popenje na 13 (ali to se sve mijenja svakih 30 sekundi)

checkmate
14 godina
Golf V putno računalo

Putno racunalo zna nakon nekoga vremena "otic" najcesce izmedu 160 i 200 hiljada novo se nade negdje za 100 eura + ruke nista sto te treba brinuti isto ako recimo zna gubit brojeve od kilometraze to je normala nakon nekog vremena se jednostavno board computer istrosi.

Najbolje po meni ako zelis viditi koliko trosi je da ulijes na rezervi za 100 kn i nuliraj pa vidi kolika je prosjecna potrosnja na 100km.

Gradska je negdje za taj motor izmedu 6,5-8 a otvorena 5,5-7

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.7.2017 11:17 (XVII Mini).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice