Auto se sam otključava

poruka: 4
|
čitano: 9.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auto se sam otključava

Imam jedan,nekom smiješan,ali ozbiljan problem. Naime imam Audi A3 iz 1998. Ima centralno zaključavanje. Zaključam ga, i on se nakon nekih pola sata sam otključa. Kad je motor ugašen iz bunkera,iznad lijevog kotača se čuju neki zvukovi. Što bi to moglo biti?

17 godina
RE: Auto se sam otključava
ManDark kaže...

Imam jedan,nekom smiješan,ali ozbiljan problem. Naime imam Audi A3 iz 1998. Ima centralno zaključavanje. Zaključam ga, i on se nakon nekih pola sata sam otključa. Kad je motor ugašen iz bunkera,iznad lijevog kotača se čuju neki zvukovi. Što bi to moglo biti?

Sada, ne znam tocno za Audi, kakvo mu je centralno? Hidraulika?

Ja sam imao mercedesa '89, isto centralno zakljucavanje, hidraulicno, i kad zakljucam iznad desnog tocka se cuje neko zujanje. Jedan sam sam uzeo i raskopao sve iznutra da vidim sta je. Kad sam dosao do izvora zujanja iznenadenje, ona kvaka sto kljuca rezerver. Nije nesto najbolje funkcionirala, kad poguras zakljuca se rezervar i sve ok, a ovako samo zuji i nista drugo. ali nije se otkljucavao.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Auto se sam otključava

To ti je najbolje, uzmi malo svete vode i poškropi. Cool

Većina starijih automobila se ključa po principu vakuma. I vakum pumpa, ako ne drži, tad se zrak se vrati nazad i otključa. Provjeri vakum-pumpu, koja se nalazi na motoru, te vakum račvu ispod zadnjeg sjedišta, koja razvodi vakum cijevi do vrata, gepeka i ostalog.

Al po meni, vakuum-pumpa taji. Đava odnese 100€.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
RE: Auto se sam otključava
Smooth Operator kaže...
...

Al po meni, vakuum-pumpa taji. Đava odnese 100€.

Bingo! Imao sam isti problem na Audi-u 80. Ali đava oće odnes 600 DEM, jer je nosi skupa sa kompresorom! Danas nemam pojma koliko koštaju.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice