Auto Klub

poruka: 37
|
čitano: 14.997
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auto Klub
KN auto, ne da je bijeda, nego je glupost, jako loš i antipatičan voditelj, koji krade rad drugih emisija, i ispod stavlja samo svoj glas. Automotiv na novoj meni nije loš, ipak nemaju oni buđet Top gear-a ili Fifth gear-a, baš danas budem gledao američku verziju Top Ger, 3 epizoda, nisu loši, ali pare koje oni imaju, zbog veličine tržišta ali i ono što im daju auto-zastupnici, ipak nije za tako krutu usporedbu.
Auto-klub, već sam napisao, loše novine, počeli su pisati političke poruke EPH grupacije, a i doživljaj vožnje im je kastrofa, uz neobjektivnost i forsiranje neprestanog testiranja "švaba" s svim motorima i opremama, pa onda izmišljavaju toplu vodu kad isit auto ponude s automatikom pa vrte sve motore di se nudi, pffff...
Evo je tu predobar, kao magazin, ali nažalost, i njih su stisli autozastupnici, pa imaju jako loše "domaće" testove, kad su bili u večini prevedeni engleski članci bili su bolji, sad "siluju" čitatelje s modelima za bakice, ili još gore, za mene legendarni članak na pune 4 stranice "Noć u autosalonu".. mislim da vam naslov sve govori, na 4 strane novinar je sam nakon zatvaranja opisivao kako je to biti u praznom auto-salonu.. i tada Ja prekinuo pretplatu s tim čaospisom.
15 godina
Auto Klub

Pozdrav svim autoljubcima.

Imam jedno pitanje: zašto neki(3-5%) auti imaju odostraga otisnut obris morskog psa?

Ima li to kave veze s Bogom il....?

{#}

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
14 godina
neaktivan
Auto Klub

Mislis ljudi stave kao naljepnicu?

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
RE: Auto Klub

Pa ne bas, vise onako metalni obris zaljepe tako nesto, ali mali povrsine negdje 5 cm*cm

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
neaktivan
meluka kaže...

Pozdrav svim autoljubcima.

Imam jedno pitanje: zašto neki(3-5%) auti imaju odostraga otisnut obris morskog psa?

Ima li to kave veze s Bogom il....?

http://www.paulshark.it/eng.html

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
protjeran
Auto Klub

Nemojmo prelaziti na neku drugu temu već pišimo o AK.Po meni u AK su dobri testovi i oni njihovi putopisi su zanimljivi..........

b-men
15 godina
neaktivan
b-men kaže...

Nemojmo prelaziti na neku drugu temu već pišimo o AK.Po meni u AK su dobri testovi i oni njihovi putopisi su zanimljivi..........

Multi acc???

Putpopisi i  testovi su jedino dobri.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice