Na Mazdi 6 2.0D iz 2003 sam imao Conti PC6, gume su bile top po kiši. Onda sam ih kupio i za Mazdu 6 G165 iz 2017, manje momenta jerbo atmosferac i na njoj su mi gume bile katastrofa. Čim bi pala kiša ja na semaforu nisam mogao krenut bez šlajdranja, ono krenem normalno i 9 od 10 autiju me ostavi na semaforu, bez ganjanja, svi krećemo normalno al ja moram krenut prvih 10 metara ko da guram auto. Sad na CX5 imam Kumho Ecsta i gume su odlične i na suhom i po kiši. Možda sad i auto bolje drži cestu jer je awd al zadovoljan sam.
Edit : btw evo potrošnja moje CX5 G194 AWD u petak, vožnja od Plodina u Strmcu do Citya u koloni, cca 45-50 minuta. Inače sam ak se potrudim na 12,2-12,5 al ovih 20l za tu vožnju đizs.. Da barem ima veći tank, da mogu napravit 500km s punim bilo bi lijepo.
I ja sam iznenaden tim kumho gumama, 225 40 18 po cca 60e nove kupis na njuskalu, bagatela i lijepo hendlaju 400 nm momenta, za obicni puk skroz oke..
Također sve pohvale za Kumho Ecsta.Uzeo ih za e92 sa zadnjim pogonom i guma je super i na mokrom i suhom.Mislim da su cak bile proglasene za najbolji srednji rang.