Problem sa rekorderom

poruka: 8
|
čitano: 1.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa rekorderom

Riječ je o LG RC388

Snimio sam sa televizije 15 dvd-a  koji su negledivi na ostalim playerima( i na kompu piše da je prazan dvd a ja ga normalno gledam na rekorderu)

Snimao sam u XP formatu a dostupni su SP,LP i ostali slabiji formati

Kako da gledam te dvd-e na nekom drugom playeru

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Problem sa rekorderom

Kakva ti je brzina snimanja bila dok si snimao DVD-e?Ako si snimao najvećom brzinom(speed recording-brza snimka) naravno da ne možeš gledati na ostalima jer su nekompatebilni.Moraš snimati u stvarnom vremenu što znači koliko film traje toliko vremenski traje snimanje(realtime recording).Takve sam probleme imao i ja prije par godina na Pioneeru,u svakom slučaju dobro prouči uputstva...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa rekorderom

A jesi finalizirao disk?

16 godina
bed kaže...

A jesi finalizirao disk?

Da pisalo je recording file info i making menu

I u uputstvima ne piše kako namjestiti brzinu

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 12:36 (Mitch).
16 godina
neaktivan
Problem sa rekorderom

Možda ne piše kako namjestiti brzinu ali pita te  u kojem modu želiš snimati npr.LP,SP,EP....MN23....MN12...itd.Isto tako se slažem da provjeriš da li su ti diskovi finalizirani.Stavi ih u rekorder i idi na opciju finilaze pa ako počne finalizirati znači da ti ta opcija nije(kao uvećini rekordera podešena jer te to pita za svki film kada ga snimaš na disk)podešena... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam kako je kod LG-a ali kod Samsunga i vecine linijski snimaca ima dva nacina snimanja na DVD

Jedan je VR mode a drugi V mode

U VR modeu mozes menjati sadrzaj (iako je obican DVD -R/+R) sve dok ne zatvoris DVD i obicno nije kompatabilan sa drugim playerima. Slicno kao multisession snimanja. Znaci snimis donekud,izvadis pa nastavis simanje kod drugog (ovisi od proizvodaca) i tako sve dok ne zatvoris

U V modeu snimka se zatvori i mozes reproducirati na svakom playeru. Ovo je ustvari i DVD Video

Raskopaj po on-screen meniju kako se ovo podesava. U vecini slucajeva snimke nastale na jednom (VR) nisu gledljive na drugom rekorderu.

Za pocetak zatvori sesije,ubaci u PC i na explore vidi dali je rekorder stavio svoj subfolder na DVD mediju

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
Lazarus Long kaže...

Ne znam kako je kod LG-a ali kod Samsunga i vecine linijski snimaca ima dva nacina snimanja na DVD

Jedan je VR mode a drugi V mode

U VR modeu mozes menjati sadrzaj (iako je obican DVD -R/+R) sve dok ne zatvoris DVD i obicno nije kompatabilan sa drugim playerima. Slicno kao multisession snimanja. Znaci snimis donekud,izvadis pa nastavis simanje kod drugog (ovisi od proizvodaca) i tako sve dok ne zatvoris

U V modeu snimka se zatvori i mozes reproducirati na svakom playeru. Ovo je ustvari i DVD Video

Raskopaj po on-screen meniju kako se ovo podesava. U vecini slucajeva snimke nastale na jednom (VR) nisu gledljive na drugom rekorderu.

Za pocetak zatvori sesije,ubaci u PC i na explore vidi dali je rekorder stavio svoj subfolder na DVD mediju

hvala ali nečita na pc

16 godina
neaktivan
Problem sa rekorderom

Ako ništa drugo probaj preko kompa finalizirati disk.Možda ti diskovi nisu samo finalizirani, pa isto tako zbog toga ih ne možeš čitati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice