Problem s pokretanjem serije na DVD-u

poruka: 6
|
čitano: 2.273
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s pokretanjem serije na DVD-u

Dobar dan!

Dakle, problem je ovaj: skinuo sam 7 sezona serije i želio ih staviti na DVD da mogu gledati preko DVD playera (telefunken tlf 2004).

Sve sezone su .avi formatu. Prvo sam stavio 1. i 2. sezonu te su oba DVD-a savršeno radila. Nakon toga sam na DVD stavio 3. sezonu, koja je također bila u .avi formatu, i nije radilo, već mi je DVD player izbacio "file error". Sve sam sezone na DVD stavljao sam Nero Expressom.

Dino
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem s pokretanjem serije na DVD-u
MiB kaže...

Dobar dan!

Dakle, problem je ovaj: skinuo sam 7 sezona serije i želio ih staviti na DVD da mogu gledati preko DVD playera (telefunken tlf 2004).

Sve sezone su .avi formatu. Prvo sam stavio 1. i 2. sezonu te su oba DVD-a savršeno radila. Nakon toga sam na DVD stavio 3. sezonu, koja je također bila u .avi formatu, i nije radilo, već mi je DVD player izbacio "file error". Sve sam sezone na DVD stavljao sam Nero Expressom.

pa si probao ponovno snimiti? na kompu ti radi normalno? si probao u nekom drugom dvd-u!...LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
15 godina
neaktivan

Napravio sam novi DVD i sad se čuje zvuk i vide se titlovi, ali nema slike... Na kompu radi potpuno normalno. Probao sam drugi DVD player, isti problem. :(

Dino
11 godina
neaktivan

Provjeri kj ti kaze koje ti sve formate podrzaba DVD player, i ponovno sprzi sa nekog drugog kompa.

15 godina
neaktivan

DVD player mi podržava avi format, jer 1. i 2. sezona, također u avi formatu, funkcioniraju.

Dino
13 godina
protjeran
MiB kaže...

DVD player mi podržava avi format, jer 1. i 2. sezona, također u avi formatu, funkcioniraju.

meni se milijon puta desilo da mi cd/dvd radi nakon par minuta nakon sto sam ga sprzio(bude vruc) , nakon sto se ohladi totalno krepa! no probaj jos ono gore sto ti je preporucio kolega!

||| Intel Core™ i7 inside |||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice