Kupnja kvalitetnih slusalica

poruka: 11
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Zanima me dali je u Hrvatskoj, preciznije u Splitu, moguce nabaviti neke kvalitetne slusalice...bile to Beats, Sennheiser, Sony ili slicno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kupnja kvalitetnih slusalica
Okani se beatsa,uzmi si prave sluške poput Senheisera ili AKG-a.Trebale bi biti moguće nabaviti ih
robimarko@gmail.com
12 godina
protjeran

brat je nabavio originalne beats studio u italiji...platio nekih 350€ u app storeu i prikljucene na laptop ili na pojacalo zvuce jako dobro, svidjela mi se kvaliteta izrade...sennheiser nisam nazalost nikada probao kao ni akg...Denon sam imao (placene 180€) i u pocetku su se cinile dobre, ali nakon sto sam cuo beats od brata, nije mi se dalo ih vise koristiti...otac ima Sony slusalice stare 25 godina...mogu samo reci da mi zvuce bolje od Denon-a hahah...nabavio bi ja nesto u italiji (tamo sam zivio 16 god) ali posto studiram ovdje, necu do ljeta otici tamo...ulg, posto sam nedavno kupio sony xperiu SL, (imam fetish na Sony), rado bi kupio sony, ali ako mi kazes da su sennheiser osjetljivo bolje, potrazit cu njih...jos me zanima koliko bi ih morao platiti da budem potpuno zadovoljan? nije mi problem cijena ali opet, rado bi prosao jeftinije posto sam se dosta isprsio za mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 22:02 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u splitu se da nac u dobar zvuk, tehnomarket ponesto i to je to.
dobar zvuk drzi samo akg mislim, jedna ali vrijedna marka :)

sto se tice cijene to ovisi o tebi
12 godina
protjeran
apoteka kaže...
u splitu se da nac u dobar zvuk, tehnomarket ponesto i to je to.
dobar zvuk drzi samo akg mislim, jedna ali vrijedna marka :)

sto se tice cijene to ovisi o tebi

za te dva znam...tu sam bas i mislio danas pogledati...spustim se do jokera pa odem u gundulicevu gdje je taj "dobar zvuk" i to bude to za jutros...cijena bi bila okvirno oko 1000kn...ne vise

12 godina
protjeran

dakle, u technomarketu sam kupio jedino nove in-ear sony http://www.sony.it/product/hpi-ex-series/mdrex50lpw.ae/specifiche-tecniche#tab ...ostale su me totalno razocarale...sennheiser se ne mogu probati a ove ponudjene su samo 2 para sonya koje me nisu odusevile...iako za cijenu od 700kn bi ocekivao nesto vise...bilo je jos pioneer, tdk, philips ali sve zapakirane i sve u cjenovnom rangu od 150 do 300kn...tako da sam otisao u tu trgovinu "Dobar Zvuk"...prodavac, vjerojatno i jedan od vlasnika trgovine mi je pokazao 3 AKG modela od 250, 370 i 490 kn...spojene na njegovo pojacalo su zvucale dobro, ali na mojoj xperiji sl me nisu bas zadovoljile...tako da mi je ponudio jedan model JBL http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/j55iblk.html ...izvadio ih je iz kutije i odmah su mi se svidjele...zvuce odlicno iako su potpuno nove, znaci nisu se "uhodale"...lik mi je rekao da nakon 30-40 sati glazbe, poboljsat ce se za nekih 40%...cijena je 750kn...sada molim da mi netko kaze dali vrijede te novce. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ako su tebi dobre...
jel radi mikrofon i tipke
jer verzija bez njih je dosta jeftinija
12 godina
protjeran

ja bi ih odmah kupio...mirkofon i tipke nisam probao...uskoro cu skociti ponovo tamo, probati dali rade tipke i ako je pozitivni rezultat, kupit ih...koliko dodju one bez tipki i mikrofona?

ok nasao sam...150 kn manje...20€

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 15:29 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
150-200kn manje
13 godina
Matijasever kaže...

dakle, u technomarketu sam kupio jedino nove in-ear sony http://www.sony.it/product/hpi-ex-series/mdrex50lpw.ae/specifiche-tecniche#tab ...ostale su me totalno razocarale...sennheiser se ne mogu probati a ove ponudjene su samo 2 para sonya koje me nisu odusevile...iako za cijenu od 700kn bi ocekivao nesto vise...bilo je jos pioneer, tdk, philips ali sve zapakirane i sve u cjenovnom rangu od 150 do 300kn...tako da sam otisao u tu trgovinu "Dobar Zvuk"...prodavac, vjerojatno i jedan od vlasnika trgovine mi je pokazao 3 AKG modela od 250, 370 i 490 kn...spojene na njegovo pojacalo su zvucale dobro, ali na mojoj xperiji sl me nisu bas zadovoljile...tako da mi je ponudio jedan model JBL http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/j55iblk.html ...izvadio ih je iz kutije i odmah su mi se svidjele...zvuce odlicno iako su potpuno nove, znaci nisu se "uhodale"...lik mi je rekao da nakon 30-40 sati glazbe, poboljsat ce se za nekih 40%...cijena je 750kn...sada molim da mi netko kaze dali vrijede te novce. hvala

Stereo pojačalo i izlaz mobitela nije isto ;) 

Naravno da su bolje zvučale na njegovom pojačalu 

12 godina
protjeran

ne znam dali je ovo sarkastican komentar ili ti stvarno mislis da ne znam razliku izmedju stereo izlaza od jednog pojacala i izlaza mobilnog uredjaja... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice