Ipod touch DA ili NE
- poruka: 73
- |
- čitano: 16.203
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
ja sam ga i mislio narucit iz amerike....jer je puno jeftiniji....samo me zanima koliko ce kostati postarina
ne, preskupo za ono što nudi. preporučujem ti Cowon S9
ne, preskupo za ono što nudi. preporučujem ti Cowon S9
E izvini da te pitam u vezi ipod touch-a da li ja moram kupiti onaj novi fimware 3.0 ili ga mogu skinuti s neta........
E izvini da te pitam u vezi ipod touch-a da li ja moram kupiti onaj novi fimware 3.0 ili ga mogu skinuti s neta........
http://www.bug.hr/forum/topic/ostali-os-unix-solaris-mac-os/ipod-touch-30-problem/28577.aspx?page=0&jumpto=467255&sort=asc&view=flat
Tu si isto to pito, takodjer sa duplim postom. De se skoncentriraj malo...
Da li netko možda zna koliko košta ipod touch 1g 8gb (ako je taj najjeftiniji)???
Jesi kupio???
svidja se on meni, ali ja bih radje tih 2+k kuna ulozio u novi mobitel, koji ima sve funkcionalnosti itoucha + gps + 3g.
Samo da ispravim činjenice za iPhone (koji je po mom mišljenju najisplativiji :) )
Uzmeš ga na tarifu i300 (50% popusta ti je prvih 6 mjeseci), i onda se možeš prebaciti na tarifu i150 (možeš i nakon 5 mjeseci, pa platiš jedan mjesec 75 kn).
Pošto ga uzimaš na tarifu i300 možeš dobiti 8 GB model za 198,00 kn ili 16GB za 898,00 kn kaj je poprilično povoljno, pogotovo s obzirom da dobru tarifu....
(ak trošiš mjesečno više od 100 kn na mobitel, svakak ti se isplati, teško da ikad pređem tarifu)...
Igor