Ipod touch DA ili NE

poruka: 73
|
čitano: 16.203
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ipod touch DA ili NE
Assassin kaže...
E vidis, meni nije! Ja imam 11GB glazbe, oko 1GB aplikacija i oko 13GB videa. 16GB mi nikako nije dovoljno. Znam da je vecini ljudi to dovoljno, ja sam samo rekao zasto jqa nebi kupio iPhone, nego bi (kao sto i jesam) kupio iPod Touch 32GB.

Znaci ti mislis svakodnevno gledati 13gb videa, slusati 11gb glazbe? Ipod i svi ti prijenosni uredaji sluze kada si vani, a sumnjam da provodis toliko vremena da ti treba sve ovo, kao sto rekoh 16gb je i vise nego dovoljno jer nemres poslusati i pogledati sve sto imas. HDD sluzi za pohranu podataka, ja imam isto par gb glazbe na kompu, ali imam mp3 od 1gb koji mi je i vise nego dovoljan za glazbu koja mi treba kada sam vani... Na psp-u imam 4gb i to je malo no isto dovoljno za staviti 2-3 filma i par igara ako idem negdje na put. Stvarno ne vidim potrebe od 32gb...
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Independent kaže...
Assassin kaže...
E vidis, meni nije! Ja imam 11GB glazbe, oko 1GB aplikacija i oko 13GB videa. 16GB mi nikako nije dovoljno. Znam da je vecini ljudi to dovoljno, ja sam samo rekao zasto jqa nebi kupio iPhone, nego bi (kao sto i jesam) kupio iPod Touch 32GB.

Znaci ti mislis svakodnevno gledati 13gb videa, slusati 11gb glazbe? Ipod i svi ti prijenosni uredaji sluze kada si vani, a sumnjam da provodis toliko vremena da ti treba sve ovo, kao sto rekoh 16gb je i vise nego dovoljno jer nemres poslusati i pogledati sve sto imas. HDD sluzi za pohranu podataka, ja imam isto par gb glazbe na kompu, ali imam mp3 od 1gb koji mi je i vise nego dovoljan za glazbu koja mi treba kada sam vani... Na psp-u imam 4gb i to je malo no isto dovoljno za staviti 2-3 filma i par igara ako idem negdje na put. Stvarno ne vidim potrebe od 32gb...
 A isuse koda zidu objasnjavam (bez uvrede). Treba mi sva ta glazba, i svi ti ivdei, jer kada sam na putu, onda volim to sve imat sa sobom, jer kad mi dodje da slusam neku pjesmu koju nisam slusao vec godinu dana, onda ju poslusam. Isto tako i sa filmovima. Kada bi 16GB bilo dovoljno svima, onda se iPod od 80GB NIKADA nebi prodavao u kolicinama u kojima se prodaje. A ja jos usto nemam skoro niti jednu sliku na njemu, sta je s onim koji i to imaju? Tako da, neda mi se vise raspravljat, jer nema nekog smisla, a i otisli smo u OT.
over and out
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
 A isuse koda zidu objasnjavam (bez uvrede). Treba mi sva ta glazba, i svi ti ivdei, jer kada sam na putu, onda volim to sve imat sa sobom, jer kad mi dodje da slusam neku pjesmu koju nisam slusao vec godinu dana, onda ju poslusam. Isto tako i sa filmovima. Kada bi 16GB bilo dovoljno svima, onda se iPod od 80GB NIKADA nebi prodavao u kolicinama u kojima se prodaje. A ja jos usto nemam skoro niti jednu sliku na njemu, sta je s onim koji i to imaju? Tako da, neda mi se vise raspravljat, jer nema nekog smisla, a i otisli smo u OT.
over and out

Gle ja samo kazem da velikoj vecini ljudi je 16gb i vise nego dovoljno, uvijek se nade iznimka, bolje si uzeti laptop u slucaju da zelis sve filmove imati sa sobom kada si na putu.
Nedamise i nije mi namjera se svadati, samo kazem moje misljenje a to je da svi ti ''mali'' prijenosni uredaji sluze za poslusati par mjuza i koji put pogledati neki film a ne za nosit cijelu kolekciju filmova i glazbe sa sobom. Sad nekome (kao i tebi) to nije dovoljno pa postoje svi ti Ipodi sa velikom kolicinom memorije, ja kazem da je za vecinu dovoljno 16gb.
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 19:54 (Independent).
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

ja sam ga i mislio narucit iz amerike....jer je puno jeftiniji....samo me zanima koliko ce kostati postarina

click

apple ti nista ne salje izvan amerike
ja sam 32 gigabajta druge generacije uzeo za 2100kn
na ebayu uzmes,za postarinu se dogovris
ja najvise volim kad mi salju UPS-om,ili DHL-om
Postarina ce te na maxu doci nekih 30$,samo se dogovori sa prodavacakom
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
Ipod touch DA ili NE

ne, preskupo za ono što nudi. preporučujem ti Cowon S9

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dalibor kaže...

dobar je taj cowon, ali nema wifi. budući se raspitivao da li može na iPod neki drugi preglednik osim safarija, pretpostavljam da mu je to bitno.
16 godina
neaktivan
john blackson kaže...
dalibor kaže...

dobar je taj cowon, ali nema wifi. budući se raspitivao da li može na iPod neki drugi preglednik osim safarija, pretpostavljam da mu je to bitno.
 da bitan mi je wifi......a i aplikacije za ipod......
Ivan"
15 godina
neaktivan

E izvini da te pitam u vezi ipod touch-a da li ja moram kupiti onaj novi fimware 3.0 ili ga mogu skinuti s neta........

Miltenovic Milos
17 godina
neaktivan
milta kaže...

E izvini da te pitam u vezi ipod touch-a da li ja moram kupiti onaj novi fimware 3.0 ili ga mogu skinuti s neta........

http://www.bug.hr/forum/topic/ostali-os-unix-solaris-mac-os/ipod-touch-30-problem/28577.aspx?page=0&jumpto=467255&sort=asc&view=flat

Tu si isto to pito, takodjer sa duplim postom. De se skoncentriraj malo...

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan
Ipod touch DA ili NE

Da li netko možda zna koliko košta ipod touch 1g 8gb (ako je taj najjeftiniji)???

0 0 hvala 0
15 godina
Ipod touch DA ili NE

Jesi kupio???

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ipod touch DA ili NE

svidja se on meni, ali ja bih radje tih 2+k kuna ulozio u novi mobitel, koji ima sve funkcionalnosti itoucha + gps + 3g.

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ipod touch DA ili NE

Samo da ispravim činjenice za iPhone (koji je po mom mišljenju najisplativiji :) ) 

Uzmeš ga na tarifu i300 (50% popusta ti je prvih 6 mjeseci), i onda se možeš prebaciti na tarifu i150 (možeš i nakon 5 mjeseci, pa platiš jedan mjesec 75 kn). 

Pošto ga uzimaš na tarifu i300 možeš dobiti 8 GB model za 198,00 kn ili 16GB za 898,00 kn kaj je poprilično povoljno, pogotovo s obzirom da dobru tarifu....

(ak trošiš mjesečno više od 100 kn na mobitel, svakak ti se isplati, teško da ikad pređem tarifu)...

Igor

Iggy
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice