iPod i njegova braća

poruka: 62
|
čitano: 13.871
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

jedan kabel za sve i itunes za sve

https://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
iPod i njegova braća

hvala ljudi Osmijeh

Moj laptop:HP Compaq 6715b ,procesor Sempron 3600+(jako se grije)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Evo jos dva pitanja:

1. Ako je na nekoj stranici quicktime video i ja tu stranicu otvorim sa iPod Touchom hocu li moci gledati taj video direktno na toj stranici?

2. Mogu li appleove web apps za iPod Touch/iPhone koristiti dok nisam na internetu i ako mogu, kako?

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2008 17:38 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPod i njegova braća

ej ljudi....dali mogu na ipod snimati i neke druge podatke osim muzike i slika....mislim na dokumente i sl.???????

Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: iPod i njegova braća
mali.ivica87 kaže...

ej ljudi....dali mogu na ipod snimati i neke druge podatke osim muzike i slika....mislim na dokumente i sl.???????

kaj fakat nitko ništa nezna o tome?????
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
17 godina
Skywalker kaže...

Ima li netko iskustva s iPodom Classic 80 GB ili slicnim (pouzdanost,trajnost,baterija,hard disk)? Bio bih zahvalan.

Evo ja ga koristim od 10 mjeseca prosle godine i izuzetno sam zadovoljan sa njim....
17 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
mali.ivica87 kaže...

Ne mozes! (Postoje mogucnosti, za koji iPod ti tocno pitas?)
17 godina
iPod i njegova braća

za onaj veliki, koji ima disk od 80 GB...silka priložena

znači mogu samo muziku , video i slike stavit na njega????pa to nije u redu za tolike pare, koje treba izdvojit za njega Viče

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2008 14:42 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Ne mozes! Pa ti ga onda nemoj kupit ak ti se ne svidja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPod i njegova braća

Ok, hvala na informaciji.....

budem još razmislio,al ako ga dobijem, uzet ću ga Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Imam ja jedno možda glupo pitanje, ali molim vas nemojte se smijati. Jako me buni iPod shuffle. Pa on uopće nema display. Kako se onda mjenjaju pjesme i kako da vidim što slušam?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
feniks0809 kaže...

Imam ja jedno možda glupo pitanje, ali molim vas nemojte se smijati. Jako me buni iPod shuffle. Pa on uopće nema display. Kako se onda mjenjaju pjesme i kako da vidim što slušam?

Pa isto ko i na starim mp3 playerima! Sve se moze bez displaya, samo sto ti glazba nije organizirana po folderima nego ti je sve u jednom folderu i onda ides od pjesme do pjesme sa tipkama na iPodu. Jel stvarno nikad nisi vidio mp3 player bez displaya il ti se samo neda razmisljat?! Skoro svi jeftiniji playeri stari su bez displaya!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
feniks0809 kaže...

Pa isto ko i na starim mp3 playerima! Sve se moze bez displaya, samo sto ti glazba nije organizirana po folderima nego ti je sve u jednom folderu i onda ides od pjesme do pjesme sa tipkama na iPodu. Jel stvarno nikad nisi vidio mp3 player bez displaya il ti se samo neda razmisljat?! Skoro svi jeftiniji playeri stari su bez displaya!
 Možda ćeš mislit da serem, ali ja zbilja nikad nisam vidio mp3 player bez displaya. Pa kolko su ti stari?
17 godina
neaktivan
feniks0809 kaže...
Assassin kaže...
feniks0809 kaže...

Možda ćeš mislit da serem, ali ja zbilja nikad nisam vidio mp3 player bez displaya. Pa kolko su ti stari?
 lol
Pa ne znam tocno, samo znam da je moj prvi bio bez ekrana, a ja sam u svo drustvu prvi uopce dobio mp3 player i to je bilo prije cca 5-6 godina. Znaci negdje 2003. su  u hrvatskoj postali "popularni" mp3 playeri i tada su skoro svi bili bez displaya (ja ne znam skoro niti jedan tako star model s displayom).

Da se vratimo prvom pitanju: znaci, imas nekoliko tipki na iPod Shuffle-u. Medju njima su i tipke za slijedecu pjesmu i prethodnu pjesmu. Posto na tih 1 ili 2 GB ne stane puno glazbe, takav nacin biranja ne predstavlja veliki problem.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
feniks0809 kaže...
Assassin kaže...
feniks0809 kaže...

lol
Pa ne znam tocno, samo znam da je moj prvi bio bez ekrana, a ja sam u svo drustvu prvi uopce dobio mp3 player i to je bilo prije cca 5-6 godina. Znaci negdje 2003. su  u hrvatskoj postali "popularni" mp3 playeri i tada su skoro svi bili bez displaya (ja ne znam skoro niti jedan tako star model s displayom).

Da se vratimo prvom pitanju: znaci, imas nekoliko tipki na iPod Shuffle-u. Medju njima su i tipke za slijedecu pjesmu i prethodnu pjesmu. Posto na tih 1 ili 2 GB ne stane puno glazbe, takav nacin biranja ne predstavlja veliki problem.
 Sad kužim puno hvala!
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
mali.ivica87 kaže...
mali.ivica87 kaže...

iPod mozes koristiti kao eksterni disk, ali moras ukljuciti disk mode
jesti i spavati
17 godina
neaktivan

ja sam imao 2. generaciju ipoda 10gb i otisao mu je disk i baterija nakon 2 godine, i ipod od 60gb kojem je otisao ekran nakon 2 godine

16 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

ponosni vlasnik tača 8 giga , uvjek je kod mene i uvjek slusam mjuzu na njemu , pokoji film , hrpa igara , programa i net na svakom uglu.........jedino mi last fm ne scrobla i to me muci jako posto mnogo mjuze slusam na njemu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju iPoda koji kosta 300 dolara i obicnog MP3 playera koji kosta 15 eura? Osim sto na iPodu mozes gledati filmice i ima malo vise memorije?

0 1 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju iPoda koji kosta 300 dolara i obicnog MP3 playera koji kosta 15 eura? Osim sto na iPodu mozes gledati filmice i ima malo vise memorije?

evo ako usporedimo jedan ipod nano najnoviji koji kosta 1000 kuna i jedan obican mp3 od kako ti kazes 15 eura...nema smisla ni kupovati ipod jer placas vise ime nego robu...jos onaj itunes nekad zna zekat....bolje kupit neki sony od 2 giga onaj mali sta ima usb gore i do je dosta vise traje baterija bla bla....ali ipak ipod je ipod :D
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
iPod i njegova braća

iPod je obični player za mase sa prosječnim zvukom, prosječnom baterijom, fensi-šmensi dizajnom, dobrim ekranom, relativno kvalitetnim kućištem i prenapuhanom cijenom, koji se dobro prodaje jer se dobro reklamira...

ak nemaš iPod onda nisi trendy, osjećaš se manje vrijednim jer ga sve face imaju, a i dobro je imat neku skupu stvarčicu za kurčenje po gradu i slično...

uglavnom, svi bolji MP4 playeri su u velikoj većini slučajeva jeftiniji od iPoda i onaj kome je bitna svrha takvog uređaja (zvuk), a ne šminka, ne smatraju ga ozbiljnim kandidatom za svoje potrebe...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Znaci nesto kao iPhone u odnosu na prave mobitele. To sam i mislio, hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Znaci nesto kao iPhone u odnosu na prave mobitele. To sam i mislio, hvala na odgovoru

e vidiš, dobra usporedba....
al to je manje-više karakteristika svih jabučnih proizvoda...
17 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Evo otišao i moj iPod, riknuo disk. All in all, bio je to ok player.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Odi na stranice Apple i pročitaj sve o njegovim mogućnostima

http://www.apple.com/ipodnano/

Po meni je glavna prednost najbolji i najbrži način pregledavanja sadržaja. Od nana je samo bolji iPod Touch.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
16 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Evo, ja imam par pitanja o iPod shuffleu (treća generacija)... I nažalost, imam puno oprečnih i podijeljenih mišljenja o njemu.

Čini se malen, praktičan, nema tipke na kućištu, već na slušalicama. To mi se čini O.K. s jedne strane:

Bar nemoram stalno prtljat po njemu, već po slušalicama. Ali što ako slušalice potrgam, mogu se hebat...

Druga stvar je baterija, nigdje nisam našao informaciju koliko dugo ta stvar može raditi, pa ako netko zna

bi bih sretan da to podijeli samnom.

Ona kopča koju shuffle ima na sebi je, navodno, jako snažna i omogućuje dobro fiksiranje, a to mi se sviđa

budući da ga planiram koristiti prilikom trčanja i ostalih fizičkih aktivnosti. Znači da mi je bitna i masa i

volumen, a shuffle tu jednostavno razara. Kažu da je najmanji player na svijetu...

Ako se možda itko ikad susreo s tim uređajem, ili ga i sam posjeduje bio bih (opet) oduševljen ako

može ukratko navesti svoja mišljnja o njemu. Neznam dal je taj shuffle dobar ili loš,pa mi je prijeko 

potreban neki savjet i smjernica.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
macgyver kaže...

Odi na stranice Apple i pročitaj sve o njegovim mogućnostima

http://www.apple.com/ipodnano/

Po meni je glavna prednost najbolji i najbrži način pregledavanja sadržaja. Od nana je samo bolji iPod Touch.

Najkrace receno, kada jednom isprobas iPod (nano u mom slucaju), nikada ti vise nece pasti na pamet da koristis neki drugi player!

Moras probati, tesko je opisati!Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
15 godina
neaktivan

prodajem Classic 80GB jer kupujem touch. 1000kn. ako vas zanima jos informacija - PM. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 22:59 (lostie).
15 godina
neaktivan
iPod i njegova braća

Prodano.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...

možeš. samo u itunes postaviš da radi ko mass storage device

Assassin kaže...
mali.ivica87 kaže...
mali.ivica87 kaže...

možeš. bar na classic 80gb i na nano 16gb gen5. možeš

leo_819 kaže...
macgyver kaže...

evo ako usporedimo jedan ipod nano najnoviji koji kosta 1000 kuna i jedan obican mp3 od kako ti kazes 15 eura...nema smisla ni kupovati ipod jer placas vise ime nego robu...jos onaj itunes nekad zna zekat....bolje kupit neki sony od 2 giga onaj mali sta ima usb gore i do je dosta vise traje baterija bla bla....ali ipak ipod je ipod :D

1. jabuka

2. teško da će jedan mp3 od 15 eura dat zvuk ko ipod

3. meni je ipod fenomenalno brz, doduše nezz kakva je stvar sa novim playerima jer nisam koristio ništa osim ipoda otkad sam ga sebi uzeo. ne sjećam se da sam ikad imao player sa flash memorijom koji je brže otvarao pjesme od classica sa diskom.

4. na nanu mi baterija izdržala ovo ljeto 7 dana na ljetovanju, spojen na liniju, radio barem 7-8 sati dnevno.

LittleNicky kaže...

iPod je obični player za mase sa prosječnim zvukom, prosječnom baterijom, fensi-šmensi dizajnom, dobrim ekranom, relativno kvalitetnim kućištem i prenapuhanom cijenom, koji se dobro prodaje jer se dobro reklamira...

ak nemaš iPod onda nisi trendy, osjećaš se manje vrijednim jer ga sve face imaju, a i dobro je imat neku skupu stvarčicu za kurčenje po gradu i slično...

uglavnom, svi bolji MP4 playeri su u velikoj većini slučajeva jeftiniji od iPoda i onaj kome je bitna svrha takvog uređaja (zvuk), a ne šminka, ne smatraju ga ozbiljnim kandidatom za svoje potrebe...

sad, da je prosječan zvuk, to se ne slažem. zvuk je izvrstan, jedan od najboljih na tržištu sličnih playera.

za ostalo, pa više manje je tako. ima vjerojatno playera sa manjom cijenom koji nude isto, ili skoro isto. al nebi rekao da je ipod čista šminka, jer rijetki kad kupe ipod prelaze kasnije na nešto drugo.

ja sam svoj uzeo jer tada nije bilo konkurentnog playera. možda creative zen, al koštao je 200kn manje, a nudio 60gb manje.

i ne vjerujem da ikad više kupujem išta osim ipoda.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice