jedan kabel za sve i itunes za sve
iPod i njegova braća
- poruka: 62
- |
- čitano: 13.871
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
hvala ljudi
Evo jos dva pitanja:
1. Ako je na nekoj stranici quicktime video i ja tu stranicu otvorim sa iPod Touchom hocu li moci gledati taj video direktno na toj stranici?
2. Mogu li appleove web apps za iPod Touch/iPhone koristiti dok nisam na internetu i ako mogu, kako?
ej ljudi....dali mogu na ipod snimati i neke druge podatke osim muzike i slika....mislim na dokumente i sl.???????
ej ljudi....dali mogu na ipod snimati i neke druge podatke osim muzike i slika....mislim na dokumente i sl.???????
Ima li netko iskustva s iPodom Classic 80 GB ili slicnim (pouzdanost,trajnost,baterija,hard disk)? Bio bih zahvalan.
za onaj veliki, koji ima disk od 80 GB...silka priložena
znači mogu samo muziku , video i slike stavit na njega????pa to nije u redu za tolike pare, koje treba izdvojit za njega
Ne mozes! Pa ti ga onda nemoj kupit ak ti se ne svidja!
Ok, hvala na informaciji.....
budem još razmislio,al ako ga dobijem, uzet ću ga
Imam ja jedno možda glupo pitanje, ali molim vas nemojte se smijati. Jako me buni iPod shuffle. Pa on uopće nema display. Kako se onda mjenjaju pjesme i kako da vidim što slušam?
Imam ja jedno možda glupo pitanje, ali molim vas nemojte se smijati. Jako me buni iPod shuffle. Pa on uopće nema display. Kako se onda mjenjaju pjesme i kako da vidim što slušam?
ja sam imao 2. generaciju ipoda 10gb i otisao mu je disk i baterija nakon 2 godine, i ipod od 60gb kojem je otisao ekran nakon 2 godine
ponosni vlasnik tača 8 giga , uvjek je kod mene i uvjek slusam mjuzu na njemu , pokoji film , hrpa igara , programa i net na svakom uglu.........jedino mi last fm ne scrobla i to me muci jako posto mnogo mjuze slusam na njemu
Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju iPoda koji kosta 300 dolara i obicnog MP3 playera koji kosta 15 eura? Osim sto na iPodu mozes gledati filmice i ima malo vise memorije?
Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju iPoda koji kosta 300 dolara i obicnog MP3 playera koji kosta 15 eura? Osim sto na iPodu mozes gledati filmice i ima malo vise memorije?
iPod je obični player za mase sa prosječnim zvukom, prosječnom baterijom, fensi-šmensi dizajnom, dobrim ekranom, relativno kvalitetnim kućištem i prenapuhanom cijenom, koji se dobro prodaje jer se dobro reklamira...
ak nemaš iPod onda nisi trendy, osjećaš se manje vrijednim jer ga sve face imaju, a i dobro je imat neku skupu stvarčicu za kurčenje po gradu i slično...
uglavnom, svi bolji MP4 playeri su u velikoj većini slučajeva jeftiniji od iPoda i onaj kome je bitna svrha takvog uređaja (zvuk), a ne šminka, ne smatraju ga ozbiljnim kandidatom za svoje potrebe...
Znaci nesto kao iPhone u odnosu na prave mobitele. To sam i mislio, hvala na odgovoru
Znaci nesto kao iPhone u odnosu na prave mobitele. To sam i mislio, hvala na odgovoru
Evo otišao i moj iPod, riknuo disk. All in all, bio je to ok player.
Odi na stranice Apple i pročitaj sve o njegovim mogućnostima
http://www.apple.com/ipodnano/
Po meni je glavna prednost najbolji i najbrži način pregledavanja sadržaja. Od nana je samo bolji iPod Touch.
Evo, ja imam par pitanja o iPod shuffleu (treća generacija)... I nažalost, imam puno oprečnih i podijeljenih mišljenja o njemu.
Čini se malen, praktičan, nema tipke na kućištu, već na slušalicama. To mi se čini O.K. s jedne strane:
Bar nemoram stalno prtljat po njemu, već po slušalicama. Ali što ako slušalice potrgam, mogu se hebat...
Druga stvar je baterija, nigdje nisam našao informaciju koliko dugo ta stvar može raditi, pa ako netko zna
bi bih sretan da to podijeli samnom.
Ona kopča koju shuffle ima na sebi je, navodno, jako snažna i omogućuje dobro fiksiranje, a to mi se sviđa
budući da ga planiram koristiti prilikom trčanja i ostalih fizičkih aktivnosti. Znači da mi je bitna i masa i
volumen, a shuffle tu jednostavno razara. Kažu da je najmanji player na svijetu...
Ako se možda itko ikad susreo s tim uređajem, ili ga i sam posjeduje bio bih (opet) oduševljen ako
može ukratko navesti svoja mišljnja o njemu. Neznam dal je taj shuffle dobar ili loš,pa mi je prijeko
potreban neki savjet i smjernica.
Hvala
Odi na stranice Apple i pročitaj sve o njegovim mogućnostima
http://www.apple.com/ipodnano/
Po meni je glavna prednost najbolji i najbrži način pregledavanja sadržaja. Od nana je samo bolji iPod Touch.
Najkrace receno, kada jednom isprobas iPod (nano u mom slucaju), nikada ti vise nece pasti na pamet da koristis neki drugi player!
Moras probati, tesko je opisati!
prodajem Classic 80GB jer kupujem touch. 1000kn. ako vas zanima jos informacija - PM. :)
Prodano.
možeš. samo u itunes postaviš da radi ko mass storage device
možeš. bar na classic 80gb i na nano 16gb gen5. možeš
1. jabuka
2. teško da će jedan mp3 od 15 eura dat zvuk ko ipod
3. meni je ipod fenomenalno brz, doduše nezz kakva je stvar sa novim playerima jer nisam koristio ništa osim ipoda otkad sam ga sebi uzeo. ne sjećam se da sam ikad imao player sa flash memorijom koji je brže otvarao pjesme od classica sa diskom.
4. na nanu mi baterija izdržala ovo ljeto 7 dana na ljetovanju, spojen na liniju, radio barem 7-8 sati dnevno.
iPod je obični player za mase sa prosječnim zvukom, prosječnom baterijom, fensi-šmensi dizajnom, dobrim ekranom, relativno kvalitetnim kućištem i prenapuhanom cijenom, koji se dobro prodaje jer se dobro reklamira...
ak nemaš iPod onda nisi trendy, osjećaš se manje vrijednim jer ga sve face imaju, a i dobro je imat neku skupu stvarčicu za kurčenje po gradu i slično...
uglavnom, svi bolji MP4 playeri su u velikoj većini slučajeva jeftiniji od iPoda i onaj kome je bitna svrha takvog uređaja (zvuk), a ne šminka, ne smatraju ga ozbiljnim kandidatom za svoje potrebe...
sad, da je prosječan zvuk, to se ne slažem. zvuk je izvrstan, jedan od najboljih na tržištu sličnih playera.
za ostalo, pa više manje je tako. ima vjerojatno playera sa manjom cijenom koji nude isto, ili skoro isto. al nebi rekao da je ipod čista šminka, jer rijetki kad kupe ipod prelaze kasnije na nešto drugo.
ja sam svoj uzeo jer tada nije bilo konkurentnog playera. možda creative zen, al koštao je 200kn manje, a nudio 60gb manje.
i ne vjerujem da ikad više kupujem išta osim ipoda.