Xvid i divx

poruka: 16
|
čitano: 4.331
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xvid i divx

imam vise xvid filmova ali bi ih volio imati i na mobitelu (htc diamond, podrzava sve codece) sa subtitlovima.

koji mi program treba za rekodir4anje istog filma(xvida) da ga opet stavim u xvid(ili divx ili bilo koji samo da malo zauzima) ali da je sa subtitlovima??

i koji mi bitrate preporucate za rekodiranje??

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xvid i divx

Isprobaj Super Encoder ja ga koristim vec duze vremena i odlican je s njim nema problema to ti je najpoznatiji besplatni program za rekodiranje s njim mozes rekodirat kak hoces samo stavis  Output Container na Avi ili mpeg4 i to je to a ostalo podesis po zelji!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xvid i divx
rambox kaže...

Isprobaj Super Encoder ja ga koristim vec duze vremena i odlican je s njim nema problema to ti je najpoznatiji besplatni program za rekodiranje s njim mozes rekodirat kak hoces samo stavis  Output Container na Avi ili mpeg4 i to je to a ostalo podesis po zelji!!!Cool

Koliko treba da se na film prosjecne velicine od nekih 2 sata zaljepe titlovi (u tom Super Encoderu)? Ja sam dosada uvijek koristio Total Video Converter (sa torrenta) koji je jako dobar i kvalitetan, ali dosta spor kad su u pitanju samo titlovi.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 15:08 (Assassin).
17 godina
neaktivan
@ rambox jesi siguran da moze ubacit i tilove

@assassin- brzina ovisi o procu, manje o programu
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
Xvid i divx

Za ubacivanje titlova sa Super Encoderom ne znam da li moze jer to nisam nikad radio s njim pa nisam siguran trebalo bi ici probaj pa vidi da li ide ja obicno rekodiram filmove u flashu skinute sa neta u divx i to je to ili ponekad dvd u divx ostalo ne radim!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 23:48 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
 Da, u pravu si, ali ja sam zapravo mislio pitat koliko je brz naspram drugih programa i koliko je kvalitetan! Ali pretpostavljam da je losiji od ovog mog jer moj kosta nekih 30-ak dolara!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
benko kaže...
 Da, u pravu si, ali ja sam zapravo mislio pitat koliko je brz naspram drugih programa i koliko je kvalitetan! Ali pretpostavljam da je losiji od ovog mog jer moj kosta nekih 30-ak dolara!
 Ako je nesto freeware, ne znaci da ne valja! Uglavnom oni rade gotovo isto samo drukcija maska programa!

...brzina ti uglavnom ovisi o procesoru, kao sto je assassin rekao! Naravno ima losih programa koji i rade sporije ali to su rijetki!
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Assassin kaže...
benko kaže...
 Ako je nesto freeware, ne znaci da ne valja! Uglavnom oni rade gotovo isto samo drukcija maska programa!

...brzina ti uglavnom ovisi o procesoru, kao sto je assassin rekao! Naravno ima losih programa koji i rade sporije ali to su rijetki!
 Benko je to rekao! A ovaj moj se placa toliko zato sto ima jakooo puno mogucnosti!
15 godina
neaktivan
Xvid i divx
Ovako može meni mala pomoč imam hrpetinu filmova.. koji su iso file od dvd-a... i htjeobih te dvd filmove pretvorit u divix...xvid...ili mkv.. e s kojim programom može biti komercijalan ili free..

znači dvd u divix,xvid ili mkv.. možda bolje ovo zadnje zbog kvalitete .. ako je opet moguće..jer ja mislim da je mkv za hd.. la neznam el se na bavim time
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Ovako može meni mala pomoč imam hrpetinu filmova.. koji su iso file od dvd-a... i htjeobih te dvd filmove pretvorit u divix...xvid...ili mkv.. e s kojim programom može biti komercijalan ili free..

znači dvd u divix,xvid ili mkv.. možda bolje ovo zadnje zbog kvalitete .. ako je opet moguće..jer ja mislim da je mkv za hd.. la neznam el se na bavim time

StaxRip

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
neaktivan
Xvid i divx
Hvala ti ali zaboravio sam gore pitati.. avi u mkv i da ima titlove..?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Hvala ti ali zaboravio sam gore pitati.. avi u mkv i da ima titlove..?

avi u mkv -> nema smisla

15 godina
neaktivan
Xvid i divx
Kako nema smisla... pa el se može ili što.. mislim htjeo bih da je sve jedan format..

pls predloži neki za sve filmove.. jer sad imam đumbus.. od fimova
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

može avi u mkv, samo nema smisla, ako ti baš inzistiraš go ahead. Smijeh

S StaxRip možeš DVD u avi(Xvid,Divx), mkv,mp4. Odluči sam Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 23:31 (Verbatim).
15 godina
neaktivan
Xvid i divx
Ajde mi recite neki komercijalni .. ovaj me živcira uvjek napiše da je nemoguće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xvid i divx

Molim nekoga da mi kaže niki jednostavan program za pretvaranje dvd-a u mkv.. nka bude i komercijalan nije biitno ali bitno je da je jednostavan.. i dobar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice