Može li mi netko reći zašto mi Win7Codec ne čita MPEG-2 datoteke, to jest
imam film koji sam snimio sa satelitskog receivera. WMP ga prepoznaje ali ne
može pokrenuti file.
Da li treba nešto podesiti u WMP-u ili...
Nisam htio instalirati još jedan dodatni player kada imam WMP, a i u BUG-u su ga
već nekoliko puta hvalili da je dobar.
Bio bih zahvalan na odgovoru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što zar nitko ne zna odgovor na moje pitanje. Da sam ga drugdje postavio ne bih se čudio ali ovdje!!!
Zar nitko ne koristi Win7 Codecs od Sharka 007?
Skini si Media Player Classic HomeCinema - mali player s već ugrađenim codecima tako da se ne moraš binuti. Ako baš hoćeš codec pack, najbolji tj. najpodržaniji je K-lite Codec Pack. Samo kod primjene codec packova postoji mogućnost da iako imaš pravi codec fajl jednostavno ne možeš reproducirati.
Zahvaljujem na odgovoru!
Mislio sam da mi proradi ovaj Win7Codecs ali kako je krenulo izgleda da ću ga morati
deinstalirati i instalirati K-Lite, jer nitko nije isprobao ovaj Codecs i ne može mi pomoći
kako da proradi.
Možda je stvar i MPEG-2 TS.Video datoteci. Trebao bih možda isprobati neke druge formate
da vidim da li uopće radi.
Samo stavi k-lite ja sa njime nikad problema!
Zahvaljujem na odgovoru!
Mislio sam da mi proradi ovaj Win7Codecs ali kako je krenulo izgleda da ću ga morati
deinstalirati i instalirati K-Lite, jer nitko nije isprobao ovaj Codecs i ne može mi pomoći
kako da proradi.
Možda je stvar i MPEG-2 TS.Video datoteci. Trebao bih možda isprobati neke druge formate
da vidim da li uopće radi.
ja sam ih koristio jedno vrijeme i bio sam zadovoljniji od k-lite-a, a sada imam ''kupljene'' Coreavc
imam i to ali na drugom kompu!