Winampu fali stari history?

poruka: 7
|
čitano: 2.040
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winampu fali stari history?
pitanje

evo ovako:

imao sam neki skroz stari Winamp u čijem je sklopu media library-ja bila kategorija history. i danas sam vidio nešto noviju verziju sa skinom Bento, pa sam je i instalirao. Bento je super, ali me ubija to što više nema starog historyja nego samo onaj obični play count u media library-ju. a pošto nikad nisam koristio taj media library, tamo je zabilježeno da su sve pjesme slušane tek 2-3 puta.

i zanima me bi li ikako mogao doći do starog historyja? jer praćenje najslušanijih pjesama mi je bilo jako važan, a sad bi sve trebao iz početka..... fali mi American Idiot na prvom mjestu sa 200+ slušanja :D

hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winampu fali stari history?
prihvaćeno rješenje

ako si instalirao novu verziju onda nema starog Historya

a da bi ubuduće imao History, moraš odabrati Full, a ne Custom kod Type of install

16 godina
neaktivan
autorov komentar
ahaa... a ako instaliram FULL oće li se onda vratiti stari history?

iako se već polako i navikavam na nove top liste. Do Me A Favour je prvi sa 8 slušanja =D
16 godina
neaktivan
betmen kaže...
ahaa... a ako instaliram FULL oće li se onda vratiti stari history?
 neće
16 godina
neaktivan
autorov komentar
E pa baš HOĆE!! evo maloprije ga reinstaliram i sve je po starom!
16 godina
neaktivan
betmen kaže...
E pa baš HOĆE!! evo maloprije ga reinstaliram i sve je po starom!
 e onda sam se ja prevario. ali kod mene ne bi, jer ja sve deinstaliram sa revom i on bi očistio sve zaostatke sa hard diska koji su ostali nakon winampa, pa bi tako i obrisao i mapu Winamp iz C:\Documents and Settings\X\Application Data. jer su tu sadržane sve postavke winampa, sav library, history, pyesme koje su na trenutnoj playlisti itd. ali pošto si ti winamp deinstalirao pomoću vlastitog deinstalera, sve je to ostalo i automatski se primjenilo na novu verziju winampa
16 godina
neaktivan
autorov komentar
supercool

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice