Wave Editor

poruka: 2
|
čitano: 1.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wave Editor

Pozz!
Koristim Wave Editor 3.2.0.8. i imam problem s jednom pjesmom. Imam ju u .mp3 i kada ju otvorim s editorom da odrežem početak od nekih 5 sekundi u kojima se ništa ne čuje kada ju ponovo snimim pjesma na basovima krči s time da ovaj file u orginalu ne krči ni na jednom djelu samo kada ga odrežem i ponovo snimim. Snimio sam na 320kbps i 44KHz. Da li znate u čemu je problme, btw samo s tom pjesmom sam imao problema, do sada ni s jednom drugom nisam.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wave Editor
ParaNO1d kaže...

Pozz!
Koristim Wave Editor 3.2.0.8. i imam problem s jednom pjesmom. Imam ju u .mp3 i kada ju otvorim s editorom da odrežem početak od nekih 5 sekundi u kojima se ništa ne čuje kada ju ponovo snimim pjesma na basovima krči s time da ovaj file u orginalu ne krči ni na jednom djelu samo kada ga odrežem i ponovo snimim. Snimio sam na 320kbps i 44KHz. Da li znate u čemu je problme, btw samo s tom pjesmom sam imao problema, do sada ni s jednom drugom nisam.

nesto u postavkama... ako je to samo pjesma s kojom imas problema...moguce je da si iz sterea u mono radio sabiranje pa je ishod 6 db jaci izlazni signal koji onda dovodi do krcenja...velim...pregledaj izlazne postavke i svojstva te pjesme koju hoces obradit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice