Vlc player problem

poruka: 11
|
čitano: 4.836
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vlc player problem
pitanje

za jedan .avi file mi vlc player pokazuje da ima samo 16 min i nakon toga ga prekine dok kad taj isti file pokrenem u media player classic, koji sam kasnije instalirao, ide normalno u punoj dužini. zanima me u cemu je problem s vlc playerom i kako da ga natjeram da proradi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 14:54 (kimi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vlc player problem

E sad si sve reko.

E znate doktore boli me u tijelu neka kost, jel mi možete vi reć koja.

I zakaj je bitno da to proradi u Vlc playaru (koji nije baš niš posebno), a ak je tak bitno napiši kak se zove avi i verzija Vlc playera,pa ćemo vidjeti

Probaj Gom player, ima svoje vlastite codece i poprilično je bogat funkcijama te ima atraktivno sučelje, a ima i tonu funkcija.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vlc player problem

dogadza se s vlc-om kada je fajl 'puknut'.

dogodilo mi se tisucu puta da film nema sliku a ima zvuk ili obratno, ili da recimo traje par minuta (a u stvarnosti traje puno duze).

Pokusaj pokrenit film koji se nije downlodao 100% s torrenta, vlc ga pokrene, ali ces imat slicne greske.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Vlc player problem

Jel to vaše stručno mišljenje doktore.

Da je i meni tako riješavati probleme.   

a x nepoznati faktor b x nepoznati faktor c =  d

fantastično

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vlc player problem

FAQ na engleskom a uputa o promjeni veličine subtitla (font size) na hrvatskom, pa sad pogodi što kliknuti da promjeniš veličinu slova u VLC player-u 2.0.5. Ako ima profesora, molim pomoć.

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Vlc player problem
frank kaže...

FAQ na engleskom a uputa o promjeni veličine subtitla (font size) na hrvatskom, pa sad pogodi što kliknuti da promjeniš veličinu slova u VLC player-u 2.0.5. Ako ima profesora, molim pomoć.

Pozdrav

Drži stisnut ALT, zatim stisni i drži F. Tako ja povećavam font ako je slika sa gornje i donje strane sužena. Ako je slika preko cjelo ekrana, onda ćeš dobiti suženja sa bočnih strana. Nije savršeno ali pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 14:53 (Mile 74).
14 godina
Vlc player problem

imam par filmova u hd-u ali su u svima vec ugradeni titlovi u mkv. format, samo kad pokrenem argo izbaci mi (slika u prilogu)

film normalno gledam i nema tih titlova na engleskom, dali mogu to izvesti i s drugim filmovima da izbacim te titlove iz filma??

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 5:15 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Provuci" film kroz MKVmerge GUI i skini kvačicu sa titlova.

14 godina
Vlc player problem

maknem na ovom prvom kvacicu jel tak i onda start muxing??

dali gubim na kvaliteti filma ili nesto slicno??

p.s. na isti nacin mogu ubaciti hrv. titl?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 3:34 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, samo se makne kvačica sa titlova, a tako možeš i dodavati željene titlove (učitati ih u Add, a dolje ostaviti kvačicu). Ne gubi se ništa na kvaliteti slike, jer se ona ne dira (ne enkodira), jer je u pitanju direct stream copy. Cijeli proces traje 1-2 minute.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:52 (Ord Mantel).
14 godina
Vlc player problem

Hvala puno frende. Vec sam ih mislio sve izbrisati.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice