Ubacivanje titlova u dvd

poruka: 14
|
čitano: 19.230
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ubacivanje titlova u dvd

Skinuo sam jedan film u dvd-r... zanima me jel zna neko kako ubaciti tilove u taj film... kad skinem ima samo VIDEO_TS i neke nepoznate datoteke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ubacivanje titlova u dvd

Napravi mapu stavi film u mapu i titlove u mapu. Nakon toga preimenuj film i titlove tako da imaju isti naziv samo da titlovi na kraju imaju nastavak .srt 

Zagorje u srcu
15 godina
crni pauk kaže...

Napravi mapu stavi film u mapu i titlove u mapu. Nakon toga preimenuj film i titlove tako da imaju isti naziv samo da titlovi na kraju imaju nastavak .srt 

nisi me skuzio... skinem DVD-R od 4.4 gb... ima mapa VIDEO_TS i u njoj film koji nije u jednom dijelu.. sad me zanima kako staviti titlove u taj film

15 godina
Ubacivanje titlova u dvd

DVD Flick ti može spojiti titlove i film, nisam isprobao tvoj slučaj ali pokušaj pa vidi.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
maxy0 kaže...
crni pauk kaže...

nisi me skuzio... skinem DVD-R od 4.4 gb... ima mapa VIDEO_TS i u njoj film koji nije u jednom dijelu.. sad me zanima kako staviti titlove u taj film

mislim da kod VOB fileova ne vrije naknadno dodavanje titlova, oni su u strukturi VOBova.

treba napraviti  render cijelog filea da ubaci titlove na sam file filma, al onda gubiš kvalitetu. takve titlove ne moš uključivat/isključivat kao kad je original film u pitanju.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 17:02 (smirnoff).
16 godina
Ubacivanje titlova u dvd

Možeš u nekom programu za video autoring ili obradu napraviti-natitlati cijeli film. Učitaš prvi vob (največi) i kadar po kadar titlaš, sejvaš, titlaš, sejvaš....pa kasnije sve zapakiraš na dvd. Ako već ima titl u tom filmu na nekom jeziku kojega ne koristiš možeš njega upotrijebiti. Metoda je kompliciranija ali, čovjek uči dok je živ. Evo ti dobra uputstva pa malo prouči i izgooglaj si dalje. Nema jednostavne metode tipa povuci-ispusti, ako si na to mislio.

Jedini hrvatski ArmA2 klan! Prijave za regrutaciju na www.mrcine.org -
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 18:58 (Mrljavi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ubacivanje titlova u dvd

kako ubaciti titl u DVD u kojem je vec film.

Ja imam TITL al neznam kako ga ubacit na DVD

0 0 hvala 0
16 godina
aronija1 kaže...

kako ubaciti titl u DVD u kojem je vec film.

Ja imam TITL al neznam kako ga ubacit na DVD

- authoring softwareom za obradu videa (izradu DVDa).

- koristan soft uz to je subtitle workshop.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

-DVD video rastaviti (demux) na .m2v (video) i .mpa (audio) datoteku sa MpegStreamClipom.

-Pronaći titlove koji odgovaraju videu ili ih popraviti u Subtitle Workshopu.

-Titlove konvertirati u .sup datoteku (SubPicture) sa Txt2Sup.

-Video (.m2v), audio (.mpa) i titlove (.sup) spojiti u konačni DVD video format u programu IFO Edit.

-U IFO Editu popraviti boju titlova, po uputama dobijenih u Txt2Sup-u na kraju konvertiranja titlova.

Sve Freeware programi, ne dira se slika (nema enkodiranja), a dobijeni video je u DVD Video formatu sa "pravim" DVD titlovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 19:46 (Ord Mantel).
14 godina
neaktivan

napravio sam sve kako si rekao ali mi titlovi budu zeleni i budu ispunjeni od prvog do zadnjeg slova, znači samo pravokutnici se pojavljuju

15 godina
neaktivan

Nisi izvršio zadnju stavku koju sam napisao, o promjeni boje titlova.

14 godina
neaktivan
Ubacivanje titlova u dvd

Evo imam problem,skinuo sam titlove za film Dictator i sad neznam kako da ih stavim.Kad udjem u DVD,imaju dvije mape,jedna je audio_ts a druga je video_ts.

U Audio nema nista a u video su datoteke koje sam prilozio u slici.Ako netko moze objasniti kako da ih ubacim,i mogu li se ubaciti ikako,i jel mi se isplati? 

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisi pročitao moje upute par postova ranije?

15 godina
Probaj s DVD Flickom (http://www.dvdflick.net/). Nisam isprobavao to raditi s DVD formatom ali u svaki drugi sam uspio ubaciti titlove.
Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice