Program za obradu zvuka

poruka: 56
|
čitano: 33.374
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Program za obradu zvuka
xxtoni kaže...
crazy_luđak kaže...

ne za internetski radio nego za bilo koji internetski izvor zvuka

hmm maloprije sam citao jedan clanak sa tim,i jos kontam da postam ali reko stavio sam mu ono,sad cu probat nac...

http://tubemaster.free.fr

Eto ga uspip sam ga brzinski naci :D

Ljudi ovo je najbolja solucija,meni evo 3 minute nakon instalacije trebalo da skinem file

http://dl.getdropbox.com/u/1688191/WWTYAM.mp3

eto ti download za file ako si samo ovaj htio

ali stvarno ti kazem tubemaster je genijalan program,prakticki sve skida

samo odes na stranicu dok ti je on upaljen i on cim se pojavi sadrzaj na stranici pođe skidat,bolje ne ide

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 0:24 (xxtoni).
15 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

Cool Edit Pro 2.0 i FL Studio 9.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

jeli zna tko kako u cool edit pro 2.1, spremit ono što napraviš.

znači ja sebi napravim pjesmu,, i sad bi je spremio da je mogu

u drugim playerima slušat kao što je winap, jer pokušo sam spremat

i spremi mi sve posebno, molim za pomoć

rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

ja koristim audio editor deluxe ali nekako imam osječaj da je smeče il ga ja neznam koristiti

thumb upovi i downovi su poželjni jer stvarno nezz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Program za obradu zvuka

a jel znaš kako u cool edit spremi pjesmu kad 

napraviš,, uvjek mi spremi samo projekt, i samo

u njemu mogu to otvorit ne mogu otvorit ni u winapu

ni ićem drugom,, kako da spremi ono što napravim

da bude mp 3

rappy
13 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

nadam se da nije problem što oživljavam stariju temu,no tiče se upravo ovoga,znači meni treba program koji bi mogao importovati ili karaoke fajlove ili mp3 fajlove i da preko toga mogu odraditi snimanje iz mikrofona,npr.nađem neku pjesmu midi ili .kar ili .mp3 samo muzike i sad na tu muziku hoću da otpjevam tu pjesmu svojim glasom,šta je najbolje upotreijbiti za tu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Program za obradu zvuka
14 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

Ja koristim audacity i na njemu snimam preko mikrofona, mene zanima dali postoji neki slican program ali sa vise efekata ili dali neko zna gdje se mogu skinuti neki efekti za audacity?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

Ja koristim audacity i na njemu snimam preko mikrofona, mene zanima dali postoji neki slican program ali sa vise efekata ili dali neko zna gdje se mogu skinuti neki efekti za audacity?

Ja za snimanja koristim Cool edit pro 2.1 i Adobe audition.

13 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

ja bi zamolio nekog ko zna raditi u Audacity il Cool da mi procisti ovaj moj razgovor s diktafona bio bi veoma zadovoljan il da mi posalje na e-mail kriminalista@live.com

Znaci radi se o sumovima i echo prebacio sam u mp3 sad dalje nemam pojma

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne znam podrzaje li audacity vst plugin-ove
ali audition sigurno jest
vst-ova baren ima more
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
Program za obradu zvuka

pozdrav narode,imam problem,na mobu imam diktafon snimke moje naravno privatne,e sad sam ih prebacio na racunalo

no imam jedan problem, ne mogu ih s nicim otvorit da ih slusam,cak sam probao s format factory,da ih preradim u mp3,medutim bez

ikakvih rezultata,ja molim pomoc ako ima koji program s takvim kodekom da mogu da preslusam te snimke, i da ih mogu otvorit,{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fight kaže...

pozdrav narode,imam problem,na mobu imam diktafon snimke moje naravno privatne,e sad sam ih prebacio na racunalo

no imam jedan problem, ne mogu ih s nicim otvorit da ih slusam,cak sam probao s format factory,da ih preradim u mp3,medutim bez

ikakvih rezultata,ja molim pomoc ako ima koji program s takvim kodekom da mogu da preslusam te snimke, i da ih mogu otvorit,{#}.

U kojem formatu ti snima mobitel?

14 godina
neaktivan

vjerojatno amr

jel ga winamp otvara?

15 godina
neaktivan
fight kaže...

molim pomoc ako ima koji program s takvim kodekom da mogu da preslusam te snimke, i da ih mogu otvorit,{#}.

Pokušaj sa VLC-om

15 godina
rashomon kaže...
fight kaže...

U kojem formatu ti snima mobitel?

iskreno neznam jer nepise sto se tice snimanje govora,mobitel je xperia  x 8 podrzava inace sve codeke mp4 i ostalo ali mi na snimkama pise samo datum,vrijeme , mb,i na kraju pcm,ali mi na mobu

mogu preslusat,a na racunalu nemogu,skinu sam s marketa sam skinuo taj program virtualrecord,ali ne znam koje formate ocitava jer mi nista ne pokazuje osim,taj pcm,sad ne znam.

15 godina
mario1990 kaže...
fight kaže...

molim pomoc ako ima koji program s takvim kodekom da mogu da preslusam te snimke, i da ih mogu otvorit,{#}.

Pokušaj sa VLC-om,isprobao ali nista trebam program koji podrzava pcm.

15 godina
neaktivan
fight kaže...
mario1990 kaže...
fight kaže...

,isprobao ali nista trebam program koji podrzava pcm.

http://www.fileinfo.com/extension/pcm

Pokušaj s ovim:

http://smplayer.sourceforge.net/

15 godina
mario1990 kaže...
fight kaže...
mario1990 kaže...
fight kaže...

,isprobao ali nista trebam program koji podrzava pcm.

http://www.fileinfo.com/extension/pcm

Pokušaj s ovim:

http://smplayer.sourceforge.net/

isprobao ali nista imali uopce sto od tih media playera da ocitava pcm,ili dali ima neki za promjenit u recimo mp3 dadotecu.

14 godina
neaktivan

pcm bi trebao biti .wav datoteka

moze bit .pcm ali bi trebao svaki player to otvoriti

kako ti programi ne radi, sto javljaju?

15 godina
apoteka kaže...

pcm bi trebao biti .wav datoteka

moze bit .pcm ali bi trebao svaki player to otvoriti

kako ti programi ne radi, sto javljaju?

instalirao sam sve vrste koje kakvih raznih codeca i pleyera,ubit mi nista ne javlaju jednostavno ni ne pokrene,jedino media windows player javi da ne podrzava taj kodec

ili  u racunalu ne postoji taj codec,isprobavao sam s programom format factory konvertirat u drugi format ali mi tamo ispise,neuspjelo.

13 godina
protjeran
Program za obradu zvuka

http://www.google.hr/#hl=hr&site=&source=hp&q=pcm+audio+format+converter&oq=pcm+audio+format&aq=1L&aqi=g-L2&aql=&gs_l=hp.1.1.0i19l2.3767.10901.0.14253.16.11.0.5.5.2.449.1631.5j4j4-2.11.0...0.0.TaBsKnfxTg0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5504cdff428c05df&biw=1755&bih=965

Ne znam drugi način.

ajde uploadaj jedan file u PCm-u da ga skinemo. Mislim da je on u 8 BIT-a pa je u tome problem, komprimirani codec u Wave containeru.

http://www.google.hr/#hl=hr&q=pcm+audio+format+wikipedia&oq=pcm+audio+format+wikipedi&aq=0w&aqi=q-w1&aql=&gs_l=serp.1.0.33i21.93866.99751.0.102492.17.17.0.0.0.1.399.2267.10j2j1j3.16.0...0.0.0WVWcxXzxRo&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5504cdff428c05df&biw=1755&bih=965

WAV and AIFF files containing PCM audio can be edited and manipulated with relative ease using computer software, because no decompression or compression needs to be done as part of the processing.

On the other hand WAV files typically used in portable recorders with limited memory and/or disk space are often some kind of compressed ADPCM file inside a WAV container. Many software programs including Audacity can have problems with these sort of WAV files. If you import a WAV file from such a recorder into Audacity and it says it cannot recognise the file format, the easiest general solution is to convert the file to a standard PCM WAV in other software. You can convert to standard WAV in SuperPlayer for Windows, FFMPEGX on a Mac, or mplayer on Linux.

Alternatives:
Use current Audacity and add the optional FFmpeg library to your computer. Note: The first time you import a WAV file from a portable recorder, be sure to click File > Import > Audio and choose "FFmpeg-compatible files" in the file type dropdown. Thereafter, Audacity will automatically use FFmpeg to import files, allowing you to drag the portable recorder files into Audacity if you prefer that method.
 iTunes users can convert the file to WAV by right-clicking or control-clicking over the file in iTunes and using the "Convert to" option on the context menu. If this does not show WAV, set the conversion format to WAV in iTunes Preferences (click the "General" tab, then the "Import Settings" button, then choose "WAV Encoder" in the "Import Using" dropdown). If you have iTunes 7, the setting to change is on the small "Importing" tab inside the "Advanced" tab.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 21:18 (Budokai).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Program za obradu zvuka

Pozdrav. Mene zanima dali ima kakav program za obradu zvuka u videu, tj koji bi maknuo krčanje sa videa. Bila sam sinoć na koncertu, snimila super videe al sam bila odmah do bine pa krče... Molim za savjet, kako to maknuti.... hvala

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

Pozdrav. Mene zanima dali ima kakav program za obradu zvuka u videu, tj koji bi maknuo krčanje sa videa. Bila sam sinoć na koncertu, snimila super videe al sam bila odmah do bine pa krče... Molim za savjet, kako to maknuti.... hvala

Moraš prvo izvaditi audio iz videa, obraditi ga te vratiti nazad u video.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
14 godina
neaktivan

Dobro hvala.

A kojim programom da izvadim audio iz videa i koji od gore navedenih programa je najbolji za uklanjanje krčenja?

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
13 godina
protjeran
Program za obradu zvuka

Audacity ima opciju Noise Removal tool za uklanjanje šuma.

To ti je od free alata za obradu zvuka solidno. No ako je krčanje prejako neće ti ga potpuno ukloniti ni profesionalni alati za noise reduction.

Evo ti s jubitoa kako se to radi;

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 9:37 (Budokai).

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice