Program za obrađivanje veličine i formata videa

poruka: 7
|
čitano: 7.876
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me neki program s kojim mogu smanjit video a da kvaliteta ostaje ista jer sad npr video traje 8 min a veličina je 4gb (snimam s frapsom) i kad to smanjim s kojim programom mogu mjenjat format videa znaci s mp4 ili wmw u avi a da mi veličina i kvaliteta videa ostaje ista

Probao sam s Any video convertorom wmw u avi i video se smanjio s 80mb na 30mb i kvaliteta je se jako pogoršala da su se kockice vidjele...

inace smanjujem video s windows movie makerom pa me zanima sto da odaberem tamo pod Movie settings ja stavim ''Video for local Playback 2.1Mbps NTSC)'' to mi je smanjilo 4gb u 80 mb trebam neku opciju koja ce smanjit video a da kvaliteta ostaje ista i onda jos neki drugi program s kojim mogu mjenjat format (samo format) to bi i koristio za filmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za obrađivanje veličine i formata vide
xnight_hunterx kaže...

Zanima me neki program s kojim mogu smanjit video a da kvaliteta ostaje ista jer sad npr video traje 8 min a veličina je 4gb (snimam s frapsom) i kad to smanjim s kojim programom mogu mjenjat format videa znaci s mp4 ili wmw u avi a da mi veličina i kvaliteta videa ostaje ista

Probao sam s Any video convertorom wmw u avi i video se smanjio s 80mb na 30mb i kvaliteta je se jako pogoršala da su se kockice vidjele...

inace smanjujem video s windows movie makerom pa me zanima sto da odaberem tamo pod Movie settings ja stavim ''Video for local Playback 2.1Mbps NTSC)'' to mi je smanjilo 4gb u 80 mb trebam neku opciju koja ce smanjit video a da kvaliteta ostaje ista i onda jos neki drugi program s kojim mogu mjenjat format (samo format) to bi i koristio za filmove

To ni teoretski nije moguce. Ti bi da zauzima manje prostora a da sve ostane isto. Kako si ti to zamislio? Gdje je nestala razlika izmedju 80 MB i 30 MB? Sta je bilo u tih 50 MB koje si izbacio?

16 godina
neaktivan
logic kaže...
xnight_hunterx kaže...

To ni teoretski nije moguce. Ti bi da zauzima manje prostora a da sve ostane isto. Kako si ti to zamislio? Gdje je nestala razlika izmedju 80 MB i 30 MB? Sta je bilo u tih 50 MB koje si izbacio?

neznam na sto tocno misliš ali ja nisam izbacio tih 50mb nego glupi program a taj video je u pocetku bio 4gb a sama igra je 50mb!

covjece cjeli avatar film je 2gb kako nije moguce onda smanjit video od 4gb koji traje 8min na neku normalnu veličinu a da se kvaliteta održi i kako da promjenim bilo koji format u avi i da mi se kvaliteta ne smanji ako je moguce

17 godina
neaktivan

Moguce je da se kvaliteta odrzi ali nije moguce da velicina videa i kvaliteta ostane ista a ti si to pitao. Imas more programa za video konverziju ali moras malo znati sta radis. TO sto si ti prebacio mp4 u avi ne govori apsolutno nista. avi je  kontejner i sadrzi video kdiran nekim od milion kodeca i audio kodiran u neki od pola miliona kodeca. Vjerovatno to mozes napraviti i sa program sa kojim si radio ali moras podesiti parametre.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Moguce je da se kvaliteta odrzi ali nije moguce da velicina videa i kvaliteta ostane ista a ti si to pitao. Imas more programa za video konverziju ali moras malo znati sta radis. TO sto si ti prebacio mp4 u avi ne govori apsolutno nista. avi je  kontejner i sadrzi video kdiran nekim od milion kodeca i audio kodiran u neki od pola miliona kodeca. Vjerovatno to mozes napraviti i sa program sa kojim si radio ali moras podesiti parametre.

ako je avi kontejner onda su i svi ostali formati kontejneri pa mene zanima neki program koji jednostavno premjesti iz mp4 kontejnera u avi kontejner a da nista drugo ne mjenja ako je moguce i najbolji način kako smanjit videosa npr 4gb u 50mb a video traje oko 8 min

EDIT:jednostavno mi treba neki dobar program za obradu video od smanjivanja,spajanja i mjenjanja formata videa sto boli ili više njih

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 17:49 (xnight_hunterx).
16 godina
neaktivan

gle, najveći problem je u "frapsu" koji snima tvoje videe u velikoj rezoluciji. nisam koristio fraps sto godina i nisam siguran da li se može promijeniti rezolcija ili kvaliteta videa koji se snima, ali ako može to bi moglo smanjiti veličinu videa. znam da se isključivanjem snimanja zvuka   u frapsu također smanjuje veličina tog filea. a ako ti treba neki video konverter onda probaj s ovim, moćan je i ima puno opcija, ali nije besplatan ...

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice