Problemi s HDMI na plazmi

poruka: 8
|
čitano: 3.182
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Posjedujem Panasonic plazmu TH-37PV8P HDRady,kupio sam kabal koji pretvara DVI u HDMI te spojio svoj kompjuter(Pentium 4 2.4,nvidia 7600gt).Kada pokrenem film radi mi nekolkiko sekundi i onda zastane na sekundu-dvije pa opet nastavi i tako jako cesto,uglavnom neradi tecno.Zanimam me u cemu bio mogao bit problem.Citao sam po raznim forumim netko kaze drugi player(koristim  media player classic) sa raznim codecima probao sam i to,mjenajo rezolucije,frekvencije al opet isto.moja predpostavka je da mi je mozda kompjuter malo spor jer kad gledam zauzetost procesora to je na 100 % uvijek,neznam al evo nadam se da ce te mi nekako pomoc.Moram jos napomenut da mi to isto radi kada spojim na monitor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

preslaba ti je grafička kartica,pogotovo za HDMI format...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

DA ne pokušavaš možda gledati video u HD formatu? Ako je to onda vjerovatno problem u procesoru koji je preslab za HD video.

Da li ti taj video radi normalno na primarnom monitoru?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isto mi radi jad sojim i na monitor.Predpostavljao sam da je do proccesora i do graficke,al sam vidio jos neke testove i sad znam da je definitivno.Hvala svima

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Googlaj coreAVC, haali media splitter - nabavi te codece, surfaj malo po forumima kako ih namistit.

Meni bez problema radi 720p .mkv video a posjedujem AMD Athlon 2500, geforce 6600, 1gb ram-a.

More Li...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s HDMI na plazmi
Day Walker kaže...

Isto mi radi jad sojim i na monitor.Predpostavljao sam da je do proccesora i do graficke,al sam vidio jos neke testove i sad znam da je definitivno.Hvala svima

to stoji,ali možda ga ne bi bilo loše optimizitati,počistiti/defragmentirati disk, provjeriti/proskenirati protiv virusa i ostalih nametnika..

15 godina
neaktivan

Zanimljivo,sad mi pobuđuje sumnje kad tebi radi na 6600,probat cu instalirat te codece i formatirat disk.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi moram vam rec da sam veceras ove iste filmove prebacio na komp od prijatelja(Core 2 Duo 2.66, 9600GT) i da iste probleme radi instalirao sam codece (coreAVC,haali media splitter) al opet isto,ocito nije do kompa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice