PowerDirector vs Pinnacle vs Premiere Elements

poruka: 5
|
čitano: 2.100
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo tri kandidata, sada koji izabrati?

trebao bi mi neki program koji bi mi poslužio uz after effects za jednostavne i brze efekte i lako rezanje videa.

ovo za rezanje mi je dosta važno. trebao bi neki koji izreže nekoliko dijelova videa i onda koji se odabere samo se namjesti brzina. choose the best!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PowerDirector vs Pinnacle vs Premiere Elements

Pa nijedan nije za izradu efekata barem koliko ja znam. A za obradu videa ja cu dati glas za adobe. Studio sam koristio u verziji 8 i to je bila katastrofa. Toliko nestabilan da nisi smio disati kraj njega ,ada kazu da se popravio. Nekako mi ostao gorak okus. A za power director ne mogu nista reci.

17 godina
neaktivan

Moj glas, samo zbog tog ograničenog iskustva s Pinnacle, ide za "Studio with Hardware" (prouči sve tri opcije s lijeve strane) zato što ta kombinacija vrlo brzo postavlja efekte na scenama i to u stvarnom vremenu (zbog hardvera). Premda je danas i ostali hadrdver (koji nije Pinnacle) dovoljno sposoban za takve zadatke, ali je ovo optimalan paket.

0 0 hvala 0
17 godina

PowerDirector ti je namjenjen početnicima, možda bi trebao početi s njim jer je stvarno jednostavan i zabavan za koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PowerDirector vs Pinnacle vs Premiere Elements

Ako trazi jednostavan program za pocetnike sta ce u after effecima ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice