Nemogu gledat nijedan video na kompu

poruka: 22
|
čitano: 5.164
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav.

Zamolio bih vas za pomoć. Prekjučer sam gledao film na komp i danas ujutro upalio ja komp i išao da upalim od Bryan Adams-a koncert kad ono Windows Media Player mi se sruši. Zatim upalim na VLC on dijagnosticira rušenje i nemože se pokrenut, zatim krenuo na Windows media classic i tamo ista stvar. Instalirao zatim winamp on otvori al ništa ne krene zblokira se i nejde mogu ga samo prisilno ugasit. Probao sam sa drugim filmovima ali ista stvar, sve što je vezano za video neželi mi reproducirat. Bilo to na externom disku ili internom disku. Ali mp3 datoteke mi rade bez problema. Zna li netk šta da napravim?

Imam Windows 7 Ultimate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj obrisat pa ponovo instalirat paket codeca, vjerojatno ti se nešto s njima poremetilo.

K-Lite Codec Pack

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Nemogu gledat nijedan video na kompu
tonik kaže...

Pozdrav.

Zamolio bih vas za pomoć. Prekjučer sam gledao film na komp i danas ujutro upalio ja komp i išao da upalim od Bryan Adams-a koncert kad ono Windows Media Player mi se sruši. Zatim upalim na VLC on dijagnosticira rušenje i nemože se pokrenut, zatim krenuo na Windows media classic i tamo ista stvar. Instalirao zatim winamp on otvori al ništa ne krene zblokira se i nejde mogu ga samo prisilno ugasit. Probao sam sa drugim filmovima ali ista stvar, sve što je vezano za video neželi mi reproducirat. Bilo to na externom disku ili internom disku. Ali mp3 datoteke mi rade bez problema. Zna li netk šta da napravim?

Imam Windows 7 Ultimate.

Koja grafička? Probaj prvo pokrenuti restore point od windowsa na neki datum kad si siguran da je radilo sve kako treba,
osim toga probaj stanradrno skinuti i zadnji k lite codec pack on bi trebao deinstalirati staro i moći podesiti sve svježe
postavke na default reset.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina

Grafička mi je intregrirana ATI Radeon HD 3000, matična je GA-MA78LMT-S2 od Gigabyte. Budem probao sa kodecima pa ću vidit.

14 godina
neaktivan
tonik kaže...

Grafička mi je intregrirana ATI Radeon HD 3000, matična je GA-MA78LMT-S2 od Gigabyte. Budem probao sa kodecima pa ću vidit.

I dali radi. Ako ne radi ni sa tim probaj sa Shark 007 codecs.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina

Evo izbrisao sam codece i instlirao Klite codec pack probao nakon toga upalit, ali ništa. Ponovo se sve ruši.

Zatim sam na taj instalirao Shark. Nije ni tada ništa upalilo, i dalje mi se ruši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Skini Ubuntu Live CD, zaprži ga na CD ili instaliraj na USB te pokreni računalo u Live modu (nek se prvi boota medij s Linuxom). tamo pogledaj dali sve radi. Ako radi problem nije hardverske naravi već je softverski (driveri ili nešto treće).

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
17 godina

isto moze postic koristenjem cistih portable verzija playera.  ti paketi kodeka su nepotrebni i samo sve upropaste.  pa sam vlc ima sve neophodno.   mpchc ima sve u sebi...cemu paketi kodeka?  koda ce nesto renderirat i sl.

http://portableapps.com/apps

sad isprobaj portable playere.  imas ih sve u listi.  ove inacice imaju u sebi sve nuzno za reprodukciju, ne koriste ama bas nista sa pc-a domacina.  cilj im je da rade sa sticka i ne ostavljaju trag na posjecenom racunalu.  ciljano su tako kalibrirane, niti da koriste ista od windowsa domacina.   ako ovako radi, kuršlus je u windowsima.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Budem ga skinuo pa ćemo sa tim probat. Javim Rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi siguran da je video uredu ?

Ako je torrent znaju gadovi stavit lazni video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isprobao Portable VLC. Instalirao ga na Eksterni disk i sa tog istog diska probao upalit video. Nije išlo, ćim sam stisnuo da otvori datoteku odma se ugasio.

Skidam Ubuntu pa budem još sa time probao.

Video je dobar već sam par puta gledao ga. stvar je u tome što niti jedan video nežli se otvorit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:52 (tonik).
17 godina

Prođi provjeru s Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) i s SuperAntiSpyware (SAS). Mislim da imaš probleme s spywareaom ili nekom sličnom gamadi.

Nakon toga očisti registar Windowsa (iskoristi alat tipa TuneUP Utilities, CCleaner, Glary Utilities, ioBit Advanced System Care).

Na kraju u start upiši cmd.exe i na to desni klik pa pokreni kao admin te upiši bez navodnika "sfc /scannow" i udari Enter.

Ako ta procesura ne pomogne, javi se opet.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Napravio sam provjeru sa MBAM i AVG-om i upotrijebio Tuneup Utilities 2010. I otišao napravit sfc/scan. MBAM je našao 6 gamadi a AVG nije ništa našao. Sfc/scan isto nije našao nikakve probleme. Pokušao ja upalit film, ali i dalje mi se ruši windows media i Winamp.

Jedino što sam još sad primjetio, imao sam Google Chrome već godinu dana i pred par dana ne želi mi otvorit nikakvu stranicu (vrti kao da učitava ali je bijeli ekran i ništa se nedogađa) Internet Explorer mi ne dozvoljava da gledam youtube i odma javlja kod klikanja na youtube klip (javila se greška na ovoj intrnet stranici i mora se ugasit) Internet Explorer zatvorio je ovu web-stranicu da bi zaštitio vaše računalo. A mozilla opet mi neda da gledam klipove sa neta jer javlja da se Adobe Flash srušio i moš ga slikat. Sad da li je to sve usko povezano neznam, ali ima je isto u pitanju gledanje video datoteka.

Sad ću stavit SAS da mi pregleda komp.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 11:53 (tonik).
15 godina

Očistio komp sa SAS ali ni to nije pomoglo. Ima li još koji prijedlog ili mi preostaje da reinstaliram Windowse?

15 godina
neaktivan

Možda da staviš ovdje punu poruku sa greškom sa svim detaljima? Ako bude bio naveden modul koji se srušio to će već biti neki trag.

0xBADC0DE
15 godina
neaktivan

pokusaj u video postavkama>>> opcija troubleshoot>>>>isključi hardware acceleration pa pokusaj onda sa videom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema  nekih specijalnih poruka koje mi se javljaju.

Windows Media Player  javlja: Windows Media Player se srušio i traži rješenje preko interneta. Ćim nađe rješenje bude mi javio. (tako je pisalo mojim riječima)

Winamp ništa ne javlja samo se upali  (kao da sam ga samo upalio) vidi se da sam izabrao datoteku ali se stiltao neželi niti jednu tipku primit samo ga gašenje programa.

VLC media javlja - Došlo je do problema i VLC media se mora ugasit.

Windows Media Classic javlja - slično ko i kod Windows Media Player-a.

Probao sam i Real Player Alternative - On kod paljenja datoteke se automatski sruši bez obavijesti isto ko i VLC Media Portable (njega sam naknadno instalirao na eksterni).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonik kaže...

Nema  nekih specijalnih poruka koje mi se javljaju.

Windows Media Player  javlja: Windows Media Player se srušio i traži rješenje preko interneta. Ćim nađe rješenje bude mi javio. (tako je pisalo mojim riječima)

Winamp ništa ne javlja samo se upali  (kao da sam ga samo upalio) vidi se da sam izabrao datoteku ali se stiltao neželi niti jednu tipku primit samo ga gašenje programa.

VLC media javlja - Došlo je do problema i VLC media se mora ugasit.

Windows Media Classic javlja - slično ko i kod Windows Media Player-a.

Probao sam i Real Player Alternative - On kod paljenja datoteke se automatski sruši bez obavijesti isto ko i VLC Media Portable (njega sam naknadno instalirao na eksterni).

Reinstal grafičke ili win koji imaš ponovo instalaj

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina

Budem probao još sa gašenjem Hardwer ubrzanjem, pa ćemo vidit šta će se desit. A reinstalirat drivere od Grafičke sa matične jer je to ATI radeon 3000 intregrirana.

Windowse bi ostavio za pod zadnje.

15 godina

Riješio sam problem. Kvaka je bila u driverima za grafičku. E sad nisam čorav, ti driveri su bili u kompu i znam da sam ih vidio pred tjedan dana da su bili na kompu. Morao sam otić na stranicu od Gigabyte-a i skinuo ATi Catalyst drivere za tu matičnu i riješio sve redom vezano za to (od reprodukcije videa pa do preglednika, youtube-a). Mene živo zanima kako je to odjednom isparilo iz kompa jer ja nisam ništa takvoga brisao sa kompa.

17 godina
tonik kaže...

Riješio sam problem. Kvaka je bila u driverima za grafičku. E sad nisam čorav, ti driveri su bili u kompu i znam da sam ih vidio pred tjedan dana da su bili na kompu. Morao sam otić na stranicu od Gigabyte-a i skinuo ATi Catalyst drivere za tu matičnu i riješio sve redom vezano za to (od reprodukcije videa pa do preglednika, youtube-a). Mene živo zanima kako je to odjednom isparilo iz kompa jer ja nisam ništa takvoga brisao sa kompa.

a moguće da je došlo do greške na hardu, moguće da se nije dignuo windows pa se pokrenula "last known goog configuration" a ti nisi
primjetio da je došlo do toga, no sad je nebitno, glavno da si se spasio:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina

Hvala svima na prijedlozima, zna se za ubuduće što se treba napravit u takvim stvarima. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice