Konverzija aac u ac3

poruka: 7
|
čitano: 3.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Konverzija aac u ac3

Pozdrav.

Znali netko kako konvertirati (aac)audio zapis u (ac3),a da se zadrži 5.1 zvuk,u kojem ja izvorni audio zapis snimljen.Tražim neki besplatni program,ali memogu naći.Hvala.

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
protjeran
Re: Konverzija aac u ac3
zzz kaže...

Pozdrav.

Znali netko kako konvertirati (aac)audio zapis u (ac3),a da se zadrži 5.1 zvuk,u kojem ja izvorni audio zapis snimljen.Tražim neki besplatni program,ali memogu naći.Hvala.

format factory

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
16 godina
cassini kaže...
zzz kaže...

Pozdrav.

format factory

Ne podržava aac 5.1,samo 2.0

x
16 godina
protjeran
Konverzija aac u ac3

a zašto nebi našao neki zapis gdje je zvuk AC3??? ovako izgleda da nečeš ništa nać za prekodirati zvuk.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
zzz kaže...

Pozdrav.

- besplatni ćeš teže pronaći (zbog licenci), nema razloga da to nebi mogao bilo koji konverter uz instalirane potrebne codece. Isprobaj Alok video converter.

- Ako mora biti free, iskombiniraj CDex (podržava aac) dok za externi encoder trebaš codece (nema interno ac3). To može svaki konverter samo je potrebna takva opcija za ext.codec.

- btw, to je za većinu potreba nepotrebna konverzija. Radije ostavi...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Probaj i ovo, jer sa ovim programom možeš raditi razne vrste konverzija i audia i videa.

Koristi free alate i codece za konverziju. Odličan alat.

http://forum.doom9.org/showthread.php?t=127611

Recimo ps3 ne podržava aac 5.1 nego samo 2.0, a ni xbox.

Postoji više razloga za konverziju aac->ac3, a da ne spominjem sad i različite container-e.

Uglavnom ako ti treba za PC (software-ski player), onda je preporuka da ostaviš aac.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 11:35 (ivo_svetrice).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice