Pozdrav.
Znali netko kako konvertirati (aac)audio zapis u (ac3),a da se zadrži 5.1 zvuk,u kojem ja izvorni audio zapis snimljen.Tražim neki besplatni program,ali memogu naći.Hvala.
Pozdrav.
Znali netko kako konvertirati (aac)audio zapis u (ac3),a da se zadrži 5.1 zvuk,u kojem ja izvorni audio zapis snimljen.Tražim neki besplatni program,ali memogu naći.Hvala.
Pozdrav.
format factory
Pozdrav.
format factory
Ne podržava aac 5.1,samo 2.0
a zašto nebi našao neki zapis gdje je zvuk AC3??? ovako izgleda da nečeš ništa nać za prekodirati zvuk.
Pozdrav.
- besplatni ćeš teže pronaći (zbog licenci), nema razloga da to nebi mogao bilo koji konverter uz instalirane potrebne codece. Isprobaj Alok video converter.
- Ako mora biti free, iskombiniraj CDex (podržava aac) dok za externi encoder trebaš codece (nema interno ac3). To može svaki konverter samo je potrebna takva opcija za ext.codec.
- btw, to je za većinu potreba nepotrebna konverzija. Radije ostavi...
Probaj i ovo, jer sa ovim programom možeš raditi razne vrste konverzija i audia i videa.
Koristi free alate i codece za konverziju. Odličan alat.
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=127611
Recimo ps3 ne podržava aac 5.1 nego samo 2.0, a ni xbox.
Postoji više razloga za konverziju aac->ac3, a da ne spominjem sad i različite container-e.
Uglavnom ako ti treba za PC (software-ski player), onda je preporuka da ostaviš aac.