GOM player problem

poruka: 19
|
čitano: 8.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GOM player problem

Kada upalim film u GOM playeru onda nemam slike, a imam zvuka. Vjerovovatno me muce codeci. Koje codece da koristim ili sta vec da radim da mi GOM radi normalno?

Inace s njim planiram gledat HD ripove i nadam se da pogrzava č i ć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GOM player problem

Skini GSpot da vidiš koji codec je korišten.GOM ima svoje interne osnovne codece.Odi na preferences-filter-internal filters--source filter control i tu vidi što je enejblano.

Sve što ti treba je ffdshow i s njim ćeš moći gledati 99.99 % svega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GOM player problem

Pa da bio mi je iskljucen ffdshow i jos je bilo poremecenih stvari ali sad sam naredio. Hvala za pomoc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GOM player problem

Nesta me ovaj GOM stalno zeza ali OK uglavnom uspijem pogledat film. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 23:48 (Dino89).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GOM player problem

ja isto imam problema s njim samo meni ima slike al nema zvuka, sta da radim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GOM player problem

Stavi si codece

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: GOM player problem
Krešo91 kaže...

Stavi si codece

a di da ga nađem jel imas koji link za to

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

ja isto imam problema s njim samo meni ima slike al nema zvuka, sta da radim

Meni je ffdshow rijesio taj problem

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Krešo91 kaže...

Stavi si codece

sumnjam,on ima cocede
imaš još playera instaliranih ili samo njega?

15 godina
neaktivan
GOM player problem

ja bi samo link za codec ako ima jer su mi titlovi skroz pogođeni sa filmom zato mi pase

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
hitmanr kaže...
Krešo91 kaže...

Stavi si codece

sumnjam,on ima cocede
imaš još playera instaliranih ili samo njega?

a imam i oni mkv

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

a imam i oni mkv

dobro,mislio sam da nisi možda zatrpan
možeš probat ovaj  player,ne treba nikakve dodatne codece,ako on ne vrti normalno,problem je negdje drugdje

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
hitmanr kaže...

a imam i oni mkv

dobro,mislio sam da nisi možda zatrpan
možeš probat ovaj  player,ne treba nikakve dodatne codece,ako on ne vrti normalno,problem je negdje drugdje

...e fala ti puno, spasio si me, radi sve super...jos samo jedno pitanje, prije bi otvara priko bs playera i nikad prijevod nije bio ustiman, jel to zbog tog playera ili zbog loseg filma jer prije bi skida film od 700mb a sad sam skinio jedan od 6 gb ili je to zato sto se ne nađe odgovarajuci titlovi

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
seneka kaže...

...e fala ti puno, spasio si me, radi sve super...jos samo jedno pitanje, prije bi otvara priko bs playera i nikad prijevod nije bio ustiman, jel to zbog tog playera ili zbog loseg filma jer prije bi skida film od 700mb a sad sam skinio jedan od 6 gb ili je to zato sto se ne nađe odgovarajuci titlovi

iskreno ne znam do čega je bilo,može bit sve ,od verzije, postavki u playeru, do kvalitete filma i odakle je skinut
ne bavim se baš time
tu su ti pod view>options>formats:sve što on podržava,pa označi sve pod: file extensions

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

za svako pojedno izdanje filma moraš skinuti prijevod. dakle priejvod za naprimjer "dvdr rip axxo" ne radi na "720p-vision". ne radi zbog razlike u broju frameova po sekundi (fps), tako da kada skineš film, u nfo fajlu najčešće piše koliko ima fps-a (najčešće je to 25fps za divixe). dok hd filmovi u mkv-u "rade" na 23, 23,97 fps, i zato ti titlovi kasne. ali, postoje razni ripovi istog filma, dakle npr "dvd rip avatar" za kojega određeni prijevod ne odgovra, tako da si skineš više prijevoda pa isprobaš koji ti odgovra. pogledaš kako se slaže na početku filma i kako se slaže pred kraj filma, jer na početku može štimati, a na kraju kasniti (zbog razlike u fps-u). po meni je najbolja stranica za skidanje filmova www.titlovi.com jer ti pokraj svakog filma piše koji je rip, i za koliko fps-a je rađen prijevod.

15 godina
neaktivan
GOM player problem

ja sam ovaj titl skinio sasvim slucajno a cini se da sam ga tocno pogodio, imao sam srece

0 0 hvala 0
17 godina
GOM player problem

K-lite mega codec pack sa Media Playerom i GOM, i mislim da će sve živo ići kako treba.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GOM player problem

Za one koji se (kao ja) ne mogu odvojiti od GOM-a - stvarno super player, samo ga muči manjak kodeka - evo link za najbolji paket kodeka - KLIK

Ima više paketa, za regular korisnika bi preporučio standard pack kojeg i sam koristim.

Što se tiče titlova, na stranicama za download titlova obično ispod imena titla piše za koji je film tako da je najbolje prije skidanja filmova skinuti onaj za kojeg zasigurno postoje titlovi pošto nema ničeg više iritirajućeg (bar za mene) nego kad ne mogu pronaći dobar titl.

~~~ How do you like them apples? ~~~
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

ja sam ovaj titl skinio sasvim slucajno a cini se da sam ga tocno pogodio, imao sam srece

pa ne treba ti tu sreća, samo trebaš pročitati što piše. pogledaj na prvoj slici naziv film, na drugoj slici prijevod za taj film na www.tittlovi.com, pogledaj naziv. skineš, staviš u taj folder gdje je film i to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice