Fruity Loops 8 XXL Producer Edition

poruka: 17
|
čitano: 8.466
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ljudi zanima me jel ima neko iskustva s ovim programom ? Jer ja sam ga jučer skino iz torrenta (mininova).Al kad mi je već trošio ADSL promet bar da ga nekak i koristim.Jel zna neko gdje se mogu downloadati  .flp file-ovi za gore navedenu verziju ? Još me zanima gdje da nađem one dijelove kao što su FL Slayer,FL Keys,Toxic,Biohazard itd. ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fruity Loops 8 XXL Producer Edition

Poz

Ja nema iskustva u tom programu al imam nešto u Reason-u....to je ista stvar....s tim da je REASON bog bogova a FL je pionir u tom segmentu....što ne znaći da je loš....neznam koliko se kontaš u produciranje i sl. a l ako ti treba nešto brzo i jednostavno probaj prvo s Dance Ejay...drag & drop šema....napraviš stvar u manje vremena nego ona traje....a ako se kontaš pređi na Reason...malo je kompiciran dok ne skontaš....al tamo možeš sve...

......FL Slayer i FL Keys su ti ukljućeni u tu instalaciju....a Toxic Biohazard je zaseban plugin koji bi se trebao zasebno skinut....gdje......neznam

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
16 godina

Sad trenutno radim na techno remixu pjesme Sweet Child O Mine od Gunsa.Al nije mi baš sve jasno u programu pa me zanima jel taj Dance Ejay kak se već zove dobar za početnike i kaj se sve može u tom REASON-u ?????

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja i FL smo se upoznali još prije godinu i pol (ver 7.0) i onda mi je bio aktualan kojih mjesec dana...

prije cca 4 mjeseca sam skinuo 8.0 i eto aktualan mi je dan danas, iako još nisam prokužio sve mogućnosti. Ali to bude dosta da ti objasnim par stvari vezano za tvoj remix.

dakle, najprije će ti trebat samo vokali iz pjesme (osim ak ne misliš mixat zajedno s melodijom) - vokale ćeš nać pomoću LimeWire-a ili nekog drugog p2p programa, tako da upišeš naziv pjesme+acapella.... ako postoji mogućnost da se to sredi pomoću FL-a, ispričavam se jer ni ja neznam kak se to radi Smijeh

onda uz pomoć plugina Slicex učitaš vokale, pa kreneš sa označivanjem pojedinih zona - Add Regions... ili možeš napravit da ti Slicex sam odredi zone, pa ih onda namještaš kako ti je volja uz pomoć Piano Roll-a (desni klik na plugin)

i onda dalje slažeš kick-ove, drumove, i ostalo...

preporučujem ti da pročitaš help, jer ti je u njemu dosta toga objašnjeno...

evo i ja sam još početnik, pa preslušaj moj uradak:

Will Host For Food!   - remix poznate stvari "I Like To Move It"

FYI, FL je prilično moćan (a i kompleksan) alat za izradu pjesmi, samo ga treba prokužit Smijeh

sretno s tim

cheers ^^

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HBomb kaže...

ja i FL smo se upoznali još prije godinu i pol (ver 7.0) i onda mi je bio aktualan kojih mjesec dana...

prije cca 4 mjeseca sam skinuo 8.0 i eto aktualan mi je dan danas, iako još nisam prokužio sve mogućnosti. Ali to bude dosta da ti objasnim par stvari vezano za tvoj remix.

dakle, najprije će ti trebat samo vokali iz pjesme (osim ak ne misliš mixat zajedno s melodijom) - vokale ćeš nać pomoću LimeWire-a ili nekog drugog p2p programa, tako da upišeš naziv pjesme+acapella.... ako postoji mogućnost da se to sredi pomoću FL-a, ispričavam se jer ni ja neznam kak se to radi Smijeh

onda uz pomoć plugina Slicex učitaš vokale, pa kreneš sa označivanjem pojedinih zona - Add Regions... ili možeš napravit da ti Slicex sam odredi zone, pa ih onda namještaš kako ti je volja uz pomoć Piano Roll-a (desni klik na plugin)

i onda dalje slažeš kick-ove, drumove, i ostalo...

preporučujem ti da pročitaš help, jer ti je u njemu dosta toga objašnjeno...

evo i ja sam još početnik, pa preslušaj moj uradak:

Will Host For Food!   - remix poznate stvari "I Like To Move It"

FYI, FL je prilično moćan (a i kompleksan) alat za izradu pjesmi, samo ga treba prokužit Smijeh

sretno s tim

cheers ^^

Pjesma ti je prilično dobra.A i ja ću stavit svoj uradak najvjerojatnije idući mjesec na youtube pa ću postat link thanks !
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Reason je najbolji od svijuuu ali je i najsloženiji Plač

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to bi trebao bit neki remix ili?

pa za početak nije ni loše :D

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
17 godina
neaktivan
HBomb

sretno s tim

cheers ^^

Da, FL je odličan, a ima i brdo plug-inova za njega.Preporučujem Nexus ,z3ta ,Absynth ,Lennar Digital Sylenth ,Albino3...Namigiva
17 godina
neaktivan

evo ljudi nešto malo bolje od mene...

Jack Lugec - Jingle Bells (Techno Remix) -- nikad nije kasno za zvončiće? jel da? xD
http://willhostforfood.com/?Action=download&fileid=56113

Jack Lugec - Greed
http://willhostforfood.com/?Action=download&fileid=56118

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 22:21 (HBomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih još od ostalih vst-ova preporučio: Vanguard, Edirol HQ Orchestra, moog V...

Inače sam veliki ljubitelj FL studia, al još uvijek sam početnik pa mi se bilo koja pjesma koju napravim čini čudna...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nimsch Jr. kaže...

Ja bih još od ostalih vst-ova preporučio: Vanguard, Edirol HQ Orchestra, moog V...

Inače sam veliki ljubitelj FL studia, al još uvijek sam početnik pa mi se bilo koja pjesma koju napravim čini čudna...

hehehe :) tak je i meni bilo...Osmijeh
al da čuješ koje sam ja gluposti sve radio s početka.. pff... napravio sam stvar iz već složenih sampleova xD nisam ni znao za vst-ove, ni kak se dođe do njih... imao sam sa lijeve strane u onom exploreru neke složene sampleove i efekte, i to sam pobacao po onim pločicama (barovima)... nije tak loše ni ispalo, al s vremenom je postala iritantna xD
a sad, kad sam skoro sve prokužio, sad mi ide sve bolje i bolje Smijeh
najprije probaj napravit neki remix... pažljivo slušaj stvari, pa probaj skužit kak su složeni određeni instrumenti, pa uz pomoć sluha preneseš u FL Namigiva
trebalo bi ti bit jednostavnije, ako imaš sluha :)

lijep pozdraf
17 godina
protjeran

Što se tiče pripreme za master tu je fruty odličan, ali kad dolazimo do samog masteringa onda počinju problemi. Treba imat i dobar sempler i sequencer ( tko je probao

Reaktor 5 zna o čemu pričam). http://www.native-instruments.com/index.php?id=reaktor5 

Za master najbolji su steinberg alati Wavelab ili Cubase. Što se tiče VSTi pluginova  waves i rula u tom području. http://www.waves.com/content.aspx?id=91

Evo link gdje možete naći sve i svašta za muziku i o muzici: http://www.vstclub.com/

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje bi ja mogao naći vokale za FL Studio...probao sam preko Lime Wire-a ali nisam uspio naći ništa..

Postoji li neki site gdje imaju vokale ?

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
makaweli kaže...

Gdje bi ja mogao naći vokale za FL Studio...probao sam preko Lime Wire-a ali nisam uspio naći ništa..

Postoji li neki site gdje imaju vokale ?

probaj na http://www.vstclub.com/ pa na forum i opleti po sound libary-u. Ima brdo vokala, beatbox-a, itd. Zero-G su ok u tome što tražiš.
http://www.myspace.com/soundimpuls
16 godina
neaktivan

imam pitanje i hitno mi treba pomoć....imam najnoviji fruity loops i zanima me jedna stvar...kako mogu snimiti nešto u pattern preko obične tipkovnice...mogu svirati preko tipkovnice i sve to,ali ne znam kako to snimiti u pattern...pliiiiz help

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Looke kaže...

imam pitanje i hitno mi treba pomoć....imam najnoviji fruity loops i zanima me jedna stvar...kako mogu snimiti nešto u pattern preko obične tipkovnice...mogu svirati preko tipkovnice i sve to,ali ne znam kako to snimiti u pattern...pliiiiz help

imaš gore pored play-a i record i samo staviš da ti snima i odeš u instrument koji hoćeš i sviraš, a on će ti zapamtiti score.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice