FormatFactory - Sve u avi - sporo kodiranje zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 3.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sve u avi-pomoć

za lijepljenje prevoda u film preko ff,sve u avi,treba 5 sati(film je u avi ,prevod srt) ZA NORMALNU VELIČINU FILMA OD 700Mb.Dali je to zbog mog kompjutera ili sam ja nešto z.....

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Sve u avi-pomoć
abeca kaže...

za lijepljenje prevoda u film preko ff,sve u avi,treba 5 sati(film je u avi ,prevod srt) ZA NORMALNU VELIČINU FILMA OD 700Mb.Dali je to zbog mog kompjutera ili sam ja nešto z.....

A mi kao znamo kakav kompjuter ti imaš pa da ti kažemo je li to zbog kompjutera.

13 godina
neaktivan

asus k53u

17 godina
moderator
abeca kaže...

asus k53u

To je neki AMD Fusion procesor? Jako slabi procesori. Da, to je do tvog kompjutera. Da je punokrvni laptop s nekim "normalnim" procesorom, onda bi to bilo gotovo daleko brže.

13 godina
neaktivan

Pošto nemam pojma o tim stvarima koji je to punokrvnineki osrednji sa normalnim procesorom i koliko košta,

17 godina
moderator
abeca kaže...

Pošto nemam pojma o tim stvarima koji je to punokrvnineki osrednji sa normalnim procesorom i koliko košta,

Recimo bilo koji laptop s (bržim?) Core2 Duo/Quad ili Core i3/i5/i7 procesorom brže će obaviti posao. 3.500-4.000 kuna?

13 godina
neaktivan

Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera ili ga moram opet prebacivati u dvd format i kako ga mogu prebaciti u divx da mi više filmova stane na dvd.Jeli to moguće...kučni player otvara dvd divx mpeg4 ,valjda sam se dobro odrazio

17 godina
moderator
abeca kaže...

Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera

To ti reci nama.

13 godina
neaktivan

vjerovatno je sve moguće,samo je pitanje kako.....program za formatiranje dvd u divx prijedlog

17 godina
abeca kaže...

asus k53u

Taj Laptop ima E-350 APU a to je X2 procesor, na 1.6ghz no kaj ti zapravo radiš osim ljepljenja Titlova iz kojeg formata dekodiraš u AVi da nije DVD ili Mpeg2 jel.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
abeca kaže...

Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera

To ti reci nama.

Kao što kaže mbaksa, probaj. Ovisi ti kakve ti formate podržava dvd. Ali koliko znam avi datoteke u divx-u xvid-u bi trebao skoro svaki bolji dvd vrtit.

13 godina
neaktivan

film je skinut u avi titlovi srt ako sam dobro skužil

14 godina
neaktivan
abeca kaže...

film je skinut u avi titlovi srt ako sam dobro skužil

Ako misliš samo jedan film staviti na dvd/cd onda preimenuj titlove u točno ime kao i video/film, i to sprži na dvd. I trebalo bi raditi.

13 godina
neaktivan

To štima samo je problem u č ć š ž ,a ako pokušam staviti više filmova na jedan dvd/cd što moram napraviti i kako

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice