za lijepljenje prevoda u film preko ff,sve u avi,treba 5 sati(film je u avi ,prevod srt) ZA NORMALNU VELIČINU FILMA OD 700Mb.Dali je to zbog mog kompjutera ili sam ja nešto z.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za lijepljenje prevoda u film preko ff,sve u avi,treba 5 sati(film je u avi ,prevod srt) ZA NORMALNU VELIČINU FILMA OD 700Mb.Dali je to zbog mog kompjutera ili sam ja nešto z.....
A mi kao znamo kakav kompjuter ti imaš pa da ti kažemo je li to zbog kompjutera.
asus k53u
asus k53u
To je neki AMD Fusion procesor? Jako slabi procesori. Da, to je do tvog kompjutera. Da je punokrvni laptop s nekim "normalnim" procesorom, onda bi to bilo gotovo daleko brže.
Pošto nemam pojma o tim stvarima koji je to punokrvnineki osrednji sa normalnim procesorom i koliko košta,
Pošto nemam pojma o tim stvarima koji je to punokrvnineki osrednji sa normalnim procesorom i koliko košta,
Recimo bilo koji laptop s (bržim?) Core2 Duo/Quad ili Core i3/i5/i7 procesorom brže će obaviti posao. 3.500-4.000 kuna?
Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera ili ga moram opet prebacivati u dvd format i kako ga mogu prebaciti u divx da mi više filmova stane na dvd.Jeli to moguće...kučni player otvara dvd divx mpeg4 ,valjda sam se dobro odrazio
Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera
To ti reci nama.
vjerovatno je sve moguće,samo je pitanje kako.....program za formatiranje dvd u divx prijedlog
asus k53u
Taj Laptop ima E-350 APU a to je X2 procesor, na 1.6ghz no kaj ti zapravo radiš osim ljepljenja Titlova iz kojeg formata dekodiraš u AVi da nije DVD ili Mpeg2 jel.
Zahvaljujem,i još nešto ako imaš volje pomoči,kada se ovo prebaci u avi , mogu li ga spržiti u ovom formatu na dvd za gledanje preko kučnog playera
To ti reci nama.
Kao što kaže mbaksa, probaj. Ovisi ti kakve ti formate podržava dvd. Ali koliko znam avi datoteke u divx-u xvid-u bi trebao skoro svaki bolji dvd vrtit.
film je skinut u avi titlovi srt ako sam dobro skužil
film je skinut u avi titlovi srt ako sam dobro skužil
Ako misliš samo jedan film staviti na dvd/cd onda preimenuj titlove u točno ime kao i video/film, i to sprži na dvd. I trebalo bi raditi.
To štima samo je problem u č ć š ž ,a ako pokušam staviti više filmova na jedan dvd/cd što moram napraviti i kako