Exporting HD video Premiere pro cs5

poruka: 7
|
čitano: 2.815
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav, zanima me koje postavke trebam koristiti u media encoder-u tako da mi finalni produkt bude u jednakoj kvaliteti kao i snimljeni materijal? 
Kamera je Sony HDR CX305  i snima u formatu AVCHD Video (.MTS)

Hvala

extreme life

0 0 hvala 0
16 godina

Zna li itko?

extreme life

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Exporting HD video Premiere pro cs5

To je transportini stream (mts) kojem je video kodiran avc/h264 kodekom, a audio je dolby digital (ac3) ili nekomprimiran (lpcm). Ima više rezolucija; 720p, 1080i i p. Ovisno o inputu, takvu istu rezoluciju staviš na output. Izabereš h264 Bluray format, jer ćeš tako dobiti mogućnost da ti elementarne streamove audo i video, muksa u ts (transport stream). Kvalitetu (većinom) određuješ postavkama bitrate-a. I dobiti ćeš isti ili sličan file kao i source. Kvalitetu nećeš gubiti ako izabereš neki od lossless kodeka, ali će tada veličina datoteke biti drastično veća. Ovaj kontejner *.mts nije identičan *.ts ili *.m2t koji ćeš dobiti iz premiera, pa ukoliko ti treba baš *.mts, tada radiš iz premiere-a elementarne stream-ove, a onda s npr. tsmuxer-om (googlaj besplatan) muxaš u avchd.

16 godina

Puno hvala, pomoglo je

extreme life

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
škola za pro cs5

Molim pomoć. Gdje se može naći tečaj za pro cs5, bilo u nekom klubu ili još bolje privatno. Hvala!!

14 godina
neaktivan
Re: škola za pro cs5
lastan kaže...

Molim pomoć. Gdje se može naći tečaj za pro cs5, bilo u nekom klubu ili još bolje privatno. Hvala!!

Malo san zakasnija, al nea veze :)

Evo na algebra.hr imaš o tim tečajevima (imaš općenito o Adobe-ovim programima dosta). Pa pogledaj malo ovo http://algebra.hr/stranice/edukacija/seminar.aspx?sifra=464

Ako nećeš to lynda.com video tutorijali za Premiere Pro su isto odlični, pa i to moš pogledat :)

13 godina
neaktivan
Pozz ljudi... zna li netko zašto mi adobe premiere pri exportiranju piše npr. da će mi export file zauzimati 3,5 GB, a kad ga exportiram bude vise, npr. 3,8?
Ima li tu neki štos, ili šta? :O
HITNO JE!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice