Audio (un)supported na 3D filmovima?

poruka: 13
|
čitano: 3.874
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bilo je dvoumljene izmedju LED LCD TV-a Samsung ili LG i na kraju sam, najvise zbog poprilicno manje cjene kupio sam LG 42 LW579S. TV podrzava 3D, pa sam pozurio da skinem neki film sa interenta, ali sada se javio problem sto mi kod vecine prijavljuje UNSUPPORTED AUDIO?

Pokusavao sam na kojekakvim konvektorima, ali bezuspjesnjo, cak mi nije jasno koje codece TV podrzava i na koji nacin cu prebaciti te filmove u prepoznatljivi format ?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Audio (un)supported na 3D filmovima?

Uspjeo sam "saznati" da je problem u tome sto LG ne podrzava DTS audio, vec samo AC-3, ako moze neko da mi predlozi neki program po mogucnosti freeware koji moze prebacivati DTS u AC3, probao sam downloadovati 10-tak, ali nijedan nije zavrsio posao u potpunosti, na kraju sam morao preko http://www.flv-mp3.net valjda skinuti audio sa 3D filma, a zatim u mkvtoolnix-unicode-5.3.0 ubaciti taj file, da bi mi on to sve fino spakovao u jedan file, koji sam napokon bio u mogucnosti i gledati i slusati, ali dali postoji neka jednostavnija procedura i programcici?

Znam da je mozda mrsko udjeliti savjet, ali bio bih zahvalan!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 20:03 (vlado0550).
15 godina
neaktivan

Provjereno radi PopCorn MKV AudioConverter.

13 godina
neaktivan

Hvala, evo da downloadam i probam.

15 godina
neaktivan

U početku će ti trebati malo vremena dok skužiš način odabira željenog audio formata, ali program sigurno odrađuje posao.

13 godina
neaktivan

Hehe, malo vise vremena cini se, cak ni http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/ mi ne pomaze puno, ali valja cu se snaci, nebi bilo lose ni neko ljepse objasnjenej :)))

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:03 (Ord Mantel).
13 godina
neaktivan

Stvarno mi nije jasno da LG napravi ovakav, pa, malo je rjeci propust, za podrsku audio formata, prosto ne mogu da vjerujem, da sam znao za ovo bez razmisljanja bi se odlucio za Samsung TV, ipak je ovo poprilicno mucna i dosadna procedura.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 22:01 (vlado0550).
15 godina
neaktivan

Ma nisu oni krivi, nego ovi sa HD-om uvijek nešto izmišljaju. {#}

Nije dovoljno AC3 5.1 zvuk, nego sad trpaju i DTS. Moš' misliti drastične (kobajagi) razlike. {#}

16 godina

ne pricaj ono sto neznas, ni samsung ne cita dts zvuk kao niti jedan tv, osim mozda onih najskupljih modela. ako hoces najlaksi nacin, odes tamo gdje skidas film i uvijek imas vise verzija i imas onih s vec stavljenim ac3 zvukom, to skini i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam se dvoumio izmedju LG LW579S i Samsung UE40D6530, ali kao sto rekoh zbog, ipak drasticne, razlike u cijeni odlucio sam se za LG, vratio sam se u trgovinu i prodavac mi je rekao da Samsung podrzava DTS audio, pa najvjerovatnije da je tako.

Molim te da drugi put pokusas svoj ego zadrzati zas sebe, ja sam ovdje zato sto nezbam, ali me neiteresuje ni da mi se neko pravi pametan !

16 godina
Idi na av forums i nađi temu o d6530, vidjet ces.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa sad je vise manje i svejedno, uglavnom su po svemu sudeci, BESPOTREBNO, su sve to iskomplikovali, takodjer nista ni od ucitavanje wmv formata :(

Hvala svima na pomoci u svakom slucaju!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 16:29 (vlado0550).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice