disabling group policy on wireless on win xp

poruka: 5
|
čitano: 1.467
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
disabling group policy on wireless

Znaci imam problem. Radi se o službenom laptopu sa kojim nemam( nije bitno zasto) drugi nacin povezivanja na internet nego wireless-om. Naime, mudri admini su mi zabranili sa GPO-om wireless pa nemogu od kuce kada hocu se spojiti bezicno na net. Dali zna netko neko "bezbolno" rijesenje da mogu konacno surfati sa sluzbenog :D.. znaci radi se o ukidanju gpo-a nad wirelessom te njegovo vracanje na enable kad se vracam s njim u firmu?

0 0 hvala 0
15 godina

nitko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Logni se na administratora laptopa :) Local Usera

0 0 hvala 0
14 godina
Re: disabling group policy on wireless
Loto kaže...

Znaci imam problem. Radi se o službenom laptopu sa kojim nemam( nije bitno zasto) drugi nacin povezivanja na internet nego wireless-om. Naime, mudri admini su mi zabranili sa GPO-om wireless pa nemogu od kuce kada hocu se spojiti bezicno na net. Dali zna netko neko "bezbolno" rijesenje da mogu konacno surfati sa sluzbenog :D.. znaci radi se o ukidanju gpo-a nad wirelessom te njegovo vracanje na enable kad se vracam s njim u firmu?

Ne koristi službeni laptop u privatne svrhe, a ako trebaš raditi od kuće reci mu da se ne školuje na tebi.

Osim toga... ako je GPO primijenio na user objekt ulogiraj se s drugim userom i trebalo bi raditi. Nekim lokalnim user accountom.

17 godina
neaktivan
Re: disabling group policy on wireless
Loto kaže...

najbezbolnija i najbrža metoda:

ukopčaj UTP kabel i uživaj u internetu

Nisi rekao gdje radiš ali postoji 1001 razlog zašto Admini ne žele da ti se netko spoji preko WLAN na tvoj komp i pokrade informacije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice