BMW se hvali da je prodao već dva milijuna elektri

poruka: 8
|
čitano: 3.276
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BMW se hvali da je prodao već dva milijuna elektri".
10 godina

Ovdje se slazem s Rimcem.

Vrhunski automobili morat ce ostati pokretani fosilnim gorivima. 

To je prilika i za proizvodjace automobila jer morati ce proizvesti crap level elektricne automobile koji ce se morati moci nositi s Kinom, ali ako su pametni proizvest ce i benzin/diesel koji ce biti skuplji.

Jeftinjake neka dizajniraju (kao novi X5 koji je trash lvl design) da lice na Kineze, ali prava konjica neka zadrzi BMW/Merc/Audi dizajn za koji cu platiti, jer kupujem Svabu. 

I super svima. Jer ako Ameri ne ogranicavaju nikoga da kupi sto zeli, zasto bi EU?

Ako u DE misle da se mogu nositi s Kineskim subvencioniranim cijenama proizvodnje u EU (jer podsjetimo se, 3 tvornice startaju s radom, 2 x 120.000 vozila u HU i ES i jedna od 130.000 u ES), rudarski pozdrav: Sretno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2026 5:31 (Gebirgs).

4 1 hvala 0
14 godina

Prije 4 mjeseca sam si ispunio san i kupio osobno najljepiši moderni BMW F06, ali moram priznati da sam gledao G26 jedno vrijeme za uzeti ( I4 ). Uvoz za iste je nikakav, a u švabiji u M paketu i 40e verziji idu po 30k lijepi primjerci, oni najjači su najskuplji naravno, ali nema potrebe za toliko konja. Ovaj 40e ima oko 290ks ako sam zapamtio što je odlično, onaj 35 je možda malo preslab. Uglavnom uopće ne sumnjam da će neu classe postići ogroman uspjeh

1 0 hvala 0
6 godina
Re: BMW se hvali da je prodao već dva milijuna ele
Rimac je pod te vrhunske automobile mislio na bugatti i slično, tako da to nama znači apsolutno ništa.
16 godina

i kako se uz te "uspjehe" u prodaji prikazuje pad dobiti od 35% ?

kao mega uspjeh?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
sstrmi kaže...

Prije 4 mjeseca sam si ispunio san i kupio osobno najljepiši moderni BMW F06, ali moram priznati da sam gledao G26 jedno vrijeme za uzeti ( I4 ). Uvoz za iste je nikakav, a u švabiji u M paketu i 40e verziji idu po 30k lijepi primjerci, oni najjači su najskuplji naravno, ali nema potrebe za toliko konja. Ovaj 40e ima oko 290ks ako sam zapamtio što je odlično, onaj 35 je možda malo preslab. Uglavnom uopće ne sumnjam da će neu classe postići ogroman uspjeh

Nelos izbor. Klasicni BMW coupe s dovoljno konja ispod haube.

Ono sto primjecujem po cestama je sve veci broj F10-ki koje su vlasnici dali obnoviti (presvucena sjedala iznutra), folije preko karoserije itd. 

To je znak da se ocito ne zele u dogledno vrijeme odreci svoga ljubimca jer ovo novo sto izlazi sada nema puno veze s time sto bi BMW trebao biti i sto ljudi zele. 

15 godina
Na taj način prikazivanja financija imaju pravo izvući subvencije jer su strateški važna industrija u Njemačkoj.

Porsche je predstavio da im je profit ispod 15-ak mil eura čini mi se 2024 ili 2025, pa su onda putem subvencija izvukli nekoliko stotina milijuna €.

Mislite da je samo balkan mutna voda... eh.
14 godina

Kažem meni je F06 osobno najljepši moderni bmw, pod moderni smatram od E65 aka chris bangle i idrive era. Iako možemo to povećati i na F10 ( 2010 ) sa prelaskom na oznaku F jel. 
Moj je dobro očuvan pa mi valjalo samo polirati i to je to, iako folija neka midnight purple bi bila brutala. Meni osobno ova nova nadolazeća neu classe era zapravo izgleda dobro, prije bi uzeo nešto od toga nego recimo trenutni G60 koji mi stvarno nije nešto dobro sjeo

16 godina

Jako sam zadovoljan sa BMW EV vozio sam i4 par mjeseci sad imam ix1. Sve radi kako treba i ima onaj BMW feeling. Neue Klasse ce biti odlican ali trebat ce jos 3 godine dok svi modeli predu na novu platformu zato sam uzeo leasing iako sam toliko zadovoljan sa IX1 da cu ga mozda otkupiti nakon sto istekne leasing jel mi treba jedan auto za kratke relacije 50-100km dnevno i tu mi netreba 800V zapravo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice