Stigla značajno dotjerana Kia XCeed uz cijenu od 2

poruka: 15
|
čitano: 6.370
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigla značajno dotjerana Kia XCeed uz cijenu od 2".
8 godina

Jbt, a ja 2021 kupio novu ceed karavana automatik 1.4 tgdi sa 140ks i sa drugim najjacim paketom opreme za 21000e.

Danas bi to bila ova otprilike: 1.6 T-GDI / 150KS STYLE, 7 DCT 30.199 €.

Znaci eto ima malo vise snage nego moja i mozda dva tri komada opreme vise a stim da je mojam onda imala fkt skoro sve...

Jbt, skoro 50% u 6 godina 🙈

Taman prije korone su bile rekao bih odlican odnos ulozeno-dobiveno... nov auto sa 7 godina garanscije, pouzdanim motorom i masom opreme za 21k... danas se to vise ne moze reci.
I dalje je Kia dobar auto, kvalitetan i pouzdan ali se izgubio ovaj cjenovni segment. Danas to i kosta docim i gubi se osjecaj da je jeftin i da se za cijenu dobilo dosta vise. Danas je to ono, sve super ali ces to sve i platiti.

8 0 hvala 2
9 godina

Ne izgleda loše iako mi je starija generacija imala bolji, agresivniji dizajn. Dobar autić, jedino ne bi uzeo sa 1.0 motorom. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Stigla značajno dotjerana Kia XCeed uz cijenu
Ne znam, nije mi baš nešto na prvu. Preveliki odmak od prošle generacije koja baš odlično izgleda. Možda je u živo bolje.

Ak niš drugo barem su sad prednji i stražnji senzori u istom paketu opreme.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ipak mi je ljepša prijašnja generacija, imam Ceeda iz 2023. i interijer i eksterijer mi izgleda bolji u prijasnjoj generaciji

2 0 hvala 0
18 godina
rampart kaže...

Jbt, a ja 2021 kupio novu ceed karavana automatik 1.4 tgdi sa 140ks i sa drugim najjacim paketom opreme za 21000e.

Danas bi to bila ova otprilike: 1.6 T-GDI / 150KS STYLE, 7 DCT 30.199 €.

Znaci eto ima malo vise snage nego moja i mozda dva tri komada opreme vise a stim da je mojam onda imala fkt skoro sve...

Jbt, skoro 50% u 6 godina 🙈

Taman prije korone su bile rekao bih odlican odnos ulozeno-dobiveno... nov auto sa 7 godina garanscije, pouzdanim motorom i masom opreme za 21k... danas se to vise ne moze reci.
I dalje je Kia dobar auto, kvalitetan i pouzdan ali se izgubio ovaj cjenovni segment. Danas to i kosta docim i gubi se osjecaj da je jeftin i da se za cijenu dobilo dosta vise. Danas je to ono, sve super ali ces to sve i platiti.

Tako ti je i s Corollom. Ja sam kupio krajem 2021 a sad 50% veća cijena za isti auto. 

8 godina

2021 je paket jaja iz podnog uzgoja bio 15kn...a sad je 23kn...bilo meso od piletine 40kn...sad je 70-80kn...milka čokoloda od 300gr 15kn...sad je 45kn...koka kolja 12kn...sad 18kn

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina

imam 2022/3 model i ova nova iz ovog prednjeg poluprofila mi izgleda na jedan lik iz crtića, moram ga pronaći...

inače moja je došla 191.899 kn ili 25.470 €

srednji paket EX Way, 1.5 tada s 160 KS, ručni mjenjač...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kul autić,ali brate te štange od automatika u svim Kia autima su mi katastrofa . Ko stari automatici iz 2000. Pojedini manualciji imaju manju štangu,zašto to ne mijenjaju......

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2026 10:37 (szagorec).

1 0 hvala 0
5 godina

Odjednom skoro nitko više ne kupuje s ručnim mjenjačem, sad se svi odjednom amerikanizirali pa oće avtomatike..

Nekada smo se smijali "glupim" Amerima, jer ih većina ne zna voziti s ručnim mjenjačem i da su automatic vozila nepotreban luksuz.

Bit će da smo mi glupi i zaostali nekih 40 godina za normalnim svijetom.

Čekam prilog o ruskim novim automobilima, tehnologijama ruskih mjenjača itd. 

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2026 11:20 (Zaporožac).

3 0 hvala 0
16 godina
szagorec kaže...

Kul autić,ali brate te štange od automatika u svim Kia autima su mi katastrofa . Ko stari automatici iz 2000. Pojedini manualciji imaju manju štangu,zašto to ne mijenjaju......

da, to držena jeftinijim modelima, iako Sportage ima okrugli selektor...

inače mi je osim onog "mići" prekloponika koji je imao VAG/PSA dobra još i od Kiinog bratskog Hyundaia, dedicirana  polugica s desne strane, malo deblja ko čokoladica/energetskli prutić...

ne sviđa mi se "greda" koju Audi stavlja  a ni VW/Mercedes, gdje je sve na desnoj poluzi (i mjenjač i brisači...)

Ju je je? Je ju je!
12 godina

A jednom kada sjedneš i voziš automatik,teško je nazad..... Svaka čast entuzijastima ,ali .......

18 godina
Zaporožac kaže...

Odjednom skoro nitko više ne kupuje s ručnim mjenjačem, sad se svi odjednom amerikanizirali pa oće avtomatike..

Nekada smo se smijali "glupim" Amerima, jer ih većina ne zna voziti s ručnim mjenjačem i da su automatic vozila nepotreban luksuz.

Bit će da smo mi glupi i zaostali nekih 40 godina za normalnim svijetom.

Čekam prilog o ruskim novim automobilima, tehnologijama ruskih mjenjača itd. 

Počneš cijeniti automatik sad kad ne postji dan bez gužve. Posebno kad auto (Polo) nakon pola sata počne pizditi prva druga prva druga i ne želi više u prvu ubaciti. 

14 godina
Inace poprilicno iugodno za oko je bila generacija prije,ova s ovim svjetlima ocaj živi..nezz mozda uzivo bolje ali trenutni smjer dizajna u autoindustriji je u teskom padu.
Automatski mjenjac,uvjek….
AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
22 mjeseca
Isto sam imao sreće s tempiranjem kupovine, uzeo ceed 2021 za pišljivih 129 000 kn. sa srednjim paketom opreme, dok je cijena osnovnog modela bila 107 000.
Da ga danas prodajem skoro mogu dobiti iznos koji sam dao.

Čim smo počeli voziti u gradskoj vožnji odmah smo zažalili što nismo uzeli automatik proceed, naime velika je tlaka sa pet brzina preći na auto od 6-7 brzina (siks-seven). Ali navikne ćovijek, samo shvaća da bi bilo puno jednostavnije automatik.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
szagorec kaže...

A jednom kada sjedneš i voziš automatik,teško je nazad..... Svaka čast entuzijastima ,ali .......

sjedio, vozio... i opet gledam uzet ručni mjenjač

doduše, ne živim u gradu gdje je valjda automatik najpotrebniji

ne mogu reći da je automatik loš, da nisam se lako navikao vozeći ga, ali mi je uvijek falio ručni mjenjač i meni osobno je draži izbor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice