Sony Xperia 10 VIII je novi mobitel srednjeg ranga

poruka: 11
|
čitano: 2.467
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia 10 VIII je novi mobitel srednjeg ranga".
13 godina

Smeće.
Ode nam i sony.

2 0 hvala 0
8 godina
Re: Sony Xperia 10 VIII je novi mobitel srednjeg r
Ivo_Strojnica kaže...

Smeće.
Ode nam i sony.

ode?

zadnji dobar mobitel im je izasao prije 21 godinu

15 godina
Bitni su koliko i Ferrari u F1.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
600 eura? Po tim specifikacijama kupi se mobitel za 300 eura ili manje.
E moj Sony. Nekad mi je bila vrlo draga kompanija, al kad vidim da samo deru po cijenama, ponasaju se snobovski kao Apple.
Smartphoni s Xperijom im vise nisu konkurentni, kao što kolega kaze desetljecima, sve zbog preskupe cijene. Laptope Vaio ugasili odavno.
TV biznis su prodali TCL-u (isto vrijedi za brata mu Panasonic).
Audio slusalice kao i mobiteli i televizori, kvalitetno, ali preskupo.
Gase BluRay. Jos im ostaje Playstation sustav - konzola, igre i pretplata, fotoaparati (tu su uz Canon i Nikon vodeci) i senzori za kamere koji se ugrađuju u mobitele drugih proizvođača. Aj dobro imaju i filmske studije Columbia i audio izdavacka kuca, al to me ni ne zanima.

Evo što kazu na internetu da im Playstation donosi 60 % prihoda.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2026 20:56 (another).

1 0 hvala 0
17 godina
Svi kao žele audio jack i SD card reader...
13 godina
Ne razumijem svrhu izdavanja mobitela kojeg niko nece kupiti
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2026 11:14 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Sonyevi mobiteli su dobrim dijelom promašeni i zbog debilnih naziva telefona.

To je takav zbunjujući sistem, da prosječan korisnik blage veze nema što je tu flagship, kad je što izašlo i što je ispred ili iza čega.

Stvarno bi volio pitati te ljude na kojim su drogama i zašto sabotiraju vlastitu kompaniju...

https://m.gsmarena.com/sony-phones-7.php

2 0 hvala 0
11 mjeseci
SharkZ kaže...

Sonyevi mobiteli su dobrim dijelom promašeni i zbog debilnih naziva telefona.

To je takav zbunjujući sistem, da prosječan korisnik blage veze nema što je tu flagship, kad je što izašlo i što je ispred ili iza čega.

Stvarno bi volio pitati te ljude na kojim su drogama i zašto sabotiraju vlastitu kompaniju...

https://m.gsmarena.com/sony-phones-7.php

HTC i Sony su recimo po mom skromnom mišljenju nestali jer se nisu mogli riješiti svojih nadrealno visokih cijena naspram konkurencije i kad se sjetim kod oba mesa oko ekrana, dok su to drugi rezali na minimum HTC i Sony kao da su se natjecali tko će ga imati više uz što veću cijenu, a po ovome iz članka vidim da Sony i dalje nije naučio, za idiotske nazive se također slažem. Ali nekim čudom za razliku od HTC-a i LG-a Sony je i dalje tu, bog zna tko ih uopće i kupuje.

8 godina
mp3david kaže...
Ne razumijem svrhu izdavanja mobitela kojeg niko nece kupiti

imaju previse para od play stationa

isto ko i sto ce audiju filharmonija

kad krava muzara presusi ukidat ce se i idiotarije koje nose samo trosak

17 godina
Meni se cak sviđa što SONY nije pratio trendove i isao u smjeru u kojem su išli ostali.

Sviđa mi se ideja korištenja starijeg hardwarea, ali sa ciljem da uređaj bude korisniku jeftiniji, a ne da mi prodaš stari hardware po novoj cijeni.

Rado bi kupio mob sa SOC od prošle ili pretprošle godine, sa 2 godine starom kamerom koja ne podrzava 4k, sa ekranom koji nema rezoluciju veću od stvarnosti i nenormalan refresh rate - jer mi ništa od toga ne treba - ali neću plaćati 600eur za to.

2 0 hvala 0
11 mjeseci

Okej je kaj su bili drugačiji ali je ono meso oko ekrana bilo nakaradno i samo je uređaje činilo još većima nepotrebno i naravno cijena, kao i sadašnje bravie suluda.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice