Pa ovakve sudske odluke ga samo ohrabruju da divlja i dalje. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trajno su mu oduzeli 7 vozila. Koja je ukupna vrijednost tih vozila? pretpostavljam max 1000 - 1500€.
Pisao sam prije koji dan u drugoj temi kako teoretski, ako netko ima viši mjesečni prihod, pa može kupiti rabljeni auto odmah nakon "oduzimanja" - društvo i policija ne mogu ništa ukoliko taj želi sjesti u auto.
Eto, nisam dugo morao čekati da se moj teoretski primjer pokaže u praksi :D
Ovo ga baš ohrabruje. Policija traži 60 dana, sud mu da 15 dana razmatrajući prijedlog policije i dosadašnju prekršajnu evidenciju vozača. Yebemti život.
I onda kada ubije nekoga, tko će biti kriv? Vjerojatno nitko, kao i uvijek.
VenAtoR#2231
Koja primanja?? Pa nije ovo lik koji radi u Hrvatskoj pošti i ima primanja na tekući račun...
De malo shvati o čemu se piše, to su klošari koji se cijeli život bave dilanjem i ostalim kriminalom i nemaju dan staža.
Jedino što treba uvesti je 'three strikes' po uzoru na neke američke države, pa ajmo nakon 3 sranja na dugogodišnju robiju...
Ali to se nikad neće uvesti jer u ovoj liberalnoj i demokratskoj europi svako govno danas ima svoja PRAVA i nekome paše da su takvi na slobodi i rade nered.
Koja primanja?? Pa nije ovo lik koji radi u Hrvatskoj pošti i ima primanja na tekući račun...
De malo shvati o čemu se piše, to su klošari koji se cijeli život bave dilanjem i ostalim kriminalom i nemaju dan staža.
Jedino što treba uvesti je 'three strikes' po uzoru na neke američke države, pa ajmo nakon 3 sranja na dugogodišnju robiju...
Ali to se nikad neće uvesti jer u ovoj liberalnoj i demokratskoj europi svako govno danas ima svoja PRAVA i nekome paše da su takvi na slobodi i rade nered.
uf, koliko takvih znam i koliko ih je oko mene, nevjerovatno