Rekorderu iz Baške Vode policija već deseti put od

poruka: 7
|
čitano: 3.415
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekorderu iz Baške Vode policija već deseti put od".
14 godina

Pa ovakve sudske odluke ga samo ohrabruju da divlja i dalje. 

Moj PC  
7 0 hvala 3
18 godina

Trajno su mu oduzeli 7 vozila. Koja je ukupna vrijednost tih vozila? pretpostavljam max 1000 - 1500€.

Failure is always an option...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pisao sam prije koji dan u drugoj temi kako teoretski, ako netko ima viši mjesečni prihod, pa može kupiti rabljeni auto odmah nakon "oduzimanja" - društvo i policija ne mogu ništa ukoliko taj želi sjesti u auto.

Eto, nisam dugo morao čekati da se moj teoretski primjer pokaže u praksi :D

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
3 0 hvala 1
18 godina

Ovo ga baš ohrabruje. Policija traži 60 dana, sud mu da 15 dana razmatrajući prijedlog policije i dosadašnju prekršajnu evidenciju vozača. Yebemti život.

I onda kada ubije nekoga, tko će biti kriv? Vjerojatno nitko, kao i uvijek.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
Re: Rekorderu iz Baške Vode policija već deseti pu
I za takve ima lijeka... kako se uveo zakon za oduzimanje vozila talo uvesti zakon da mu se primanja oduzimaju i da mu ostane samo za hranu...
VenAtoR#2231
2 godine
jocommb kaže...
uvesti zakon da mu se primanja oduzimaju i da mu ostane samo za hranu...

Koja primanja?? Pa nije ovo lik koji radi u Hrvatskoj pošti i ima primanja na tekući račun...

De malo shvati o čemu se piše, to su klošari koji se cijeli život bave dilanjem i ostalim kriminalom i nemaju dan staža.

Jedino što treba uvesti je 'three strikes' po uzoru na neke američke države, pa ajmo nakon 3 sranja na dugogodišnju robiju...

Ali to se nikad neće uvesti jer u ovoj liberalnoj i demokratskoj europi svako govno danas ima svoja PRAVA i nekome paše da su takvi na slobodi i rade nered.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2026 17:57 (SharkZ).
5 godina
suspendiran
SharkZ kaže...
jocommb kaže...
uvesti zakon da mu se primanja oduzimaju i da mu ostane samo za hranu...

Koja primanja?? Pa nije ovo lik koji radi u Hrvatskoj pošti i ima primanja na tekući račun...

De malo shvati o čemu se piše, to su klošari koji se cijeli život bave dilanjem i ostalim kriminalom i nemaju dan staža.

Jedino što treba uvesti je 'three strikes' po uzoru na neke američke države, pa ajmo nakon 3 sranja na dugogodišnju robiju...

Ali to se nikad neće uvesti jer u ovoj liberalnoj i demokratskoj europi svako govno danas ima svoja PRAVA i nekome paše da su takvi na slobodi i rade nered.

uf, koliko takvih znam i koliko ih je oko mene, nevjerovatno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice