Američka vojska vojnicima nudi četiri slobodna dan

poruka: 4
|
čitano: 3.869
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Američka vojska vojnicima nudi četiri slobodna dan".
8 godina

da mogu bolje naučiti otimati aut...ovaj tankere

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Ne postoji podpukovnik ni u njihovoj vojsci kod prevođenja.

Liuetenant colonel je pukovnik, colonel je brigadir. Česta zabuna kod prevođenja na naš jezik bude da je colonel pukovnik, isto kao da je sergeant narednik, a zapravo je desetnik. To je zbog toga što poistovjećuju prevodioci sa policijom.

Naravno oni po granama vojske imaju činove, ali ni u jednoj grani nema podpukovnika kao što je navedeno u tekstu.

0 0 hvala 1
8 godina

Pitam se kakav profil regruta mogu primamiti s takvim mamcem - McNamarine morone?
Jasno mi je da vojska nije mjesto za velike filozofe i da se tamo nastoji eliminirati svaki nagon za samoodržanjem i samostalnim djelovanjem (barem za obično topovsko meso), ali neki rudimentarni nivo percepcije svijeta oko sebe ipak bi trebao biti standard.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

2 0 hvala 0
18 godina

Jedan korak bliže tome da skončam u 3. sv. ratu tako da me okine amrički operater drona Kyle dok pije monster i vrišti - skibidi rizz toilet 360 no scope teabag no cap 6 7 67 67 67 67 67.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
6 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice