kako će ga komunjare svima staviti u prrkno...to je za nevirovati...dotle euroslavia se zabavlja sa čepovima...mi sa loša bila 45"...a američani imaju klauna na vrhu...jadna čokolinda i jedna vrsta jogurta...a išla moljakati kineze ispod slike mao ce tunga za pare
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako će ga komunjare svima staviti u prrkno...to je za nevirovati...dotle euroslavia se zabavlja sa čepovima...mi sa loša bila 45"...a američani imaju klauna na vrhu...jadna čokolinda i jedna vrsta jogurta...a išla moljakati kineze ispod slike mao ce tunga za pare
Pitanje je kao i sa svime u zivotu. Jel' radis ili se za@ebavas?
Imam posla s Kinom.. skoro 30 godina. Sjecam se prve posjete jednoj firmi, radili su stapice za usi. Ogrimna hala, prepuna ljudi savijenih i rucno su motali stapice za usi rukama. Ali frajeri su planski i pametno niskom cijenom rada pobili konkurenciju, ugradili se u sve proizvodne i opskrbne lance, pokupili tehnologiju i sad odskacu unaprijed. Guraju granice.
E sad je tu pitanje, zasto EU ne radi isto? Zasto RH ne radi isto? Zasto ne iskoristimo potencijale kao zemlja nego se nalazimo u nekom medjuprostoru zadnjih 30 god? A do novca nikada lakse, EU fondova takodjer.
Da bilo koja vlast koja je u RH misli ozbiljno, napravila bi plan i cistila kriminal iz svojih redova. No ne radi to.
Osobno, nakon Vilija Berosa izgubio sam bilo kakav optimizam za RH. Sve price, floskule, farbanja jaja su pala u vodu.
Cekam iduce izbore, ako narod nakon toga izabere isto, sve najbolje.
najbolji način borbe protiv svih ovih licemjernih primitivaca sa kojima smo okruženi je da im se kontinuirano njihovo licemjerstvo i primitiva nabijaju na nos...njima to ne znači ništa...a eto meni to predstavlja neko zadovoljstvo
neko vrime mi bio hoby ići na sve predizborne skupove bilo koje stranke...i onda sad imaš neke koji recimo pljuju po sanaderu a ja bio u dvorani kad je sanader sidio do mene i ta osoba koja pljuje se tukla za sendviče koje sanader tad dilio
rugali se marshalu i smetlo im ča je imao pionire...kao to je ispiranje mozga i diktatura....a ja bio na skupu kad su doverl dicu iz prvih razreda da mašu franji
-postoji li upće više nešto kao novinarstvo? ili samo marketing-pr-reklama-novac i besmislen copypaste promo materijala..
-max brzina koju robot za sad postiže je točna, 12,xx msec... kad bi čitavu dionicu trčao tom brzinom, bio bi brži.. no ne trči..
-štoviše.. ono što je važni dio te zavaravajuće vijesti.. je da se nakon postizanja te brzine robot razibja-nabija-pada-ruši.. uopće nije sposoban pretrčati 100m takvom brzinom, hoće li možda sutra.. možda će padati kiša, možda su u šumici.. no čemu služe vijesti-mediji .. lažnoj promociji ili zavaravajućoj? bez čačkanja-provjere ili kritike? .. besmisleno, vijest, članak, ni c od činjenica.. :)
-jedan, drugi.. itd. odnosno, za sad postoje takve snimke, tvrdnje, no nisu potvrđene, verificirane.. ima svega..
Well, the robot Superman’s claimed 12.66 m/s is slightly faster than that estimated peak, meaning it’s got a bigger peak speed, but Unitree has not shown the robot completing a verified 100-metre race in less than 9.58 seconds just yet.
Auta i motori mogu puno brže "trčat" od Bolta. I to mogu radit jako duže nego Bolt, a usput mogu i vozit nekoga. A ovi robot može samo nakratko bit brži od Bolta, a koja je svrha da robot trče brže od Bolta (kad bude moga, ako ikad bude moga) nikomu nije jasno.
Auta i motori mogu puno brže "trčat" od Bolta. I to mogu radit jako duže nego Bolt, a usput mogu i vozit nekoga. A ovi robot može samo nakratko bit brži od Bolta, a koja je svrha da robot trče brže od Bolta (kad bude moga, ako ikad bude moga) nikomu nije jasno.
Svrha je demonstracija inžinjerijskih sposobnosti dotične ekipe/kompanije/štaveć.
Svrha je demonstracija inžinjerijskih sposobnosti dotične ekipe/kompanije/štaveć.
Svrha je hvalisanje. A kad se hvališ onda malo i pretjeraš, kao što su to učinili ovi inženjeri. Međutim kako sam i sam inženjer i znam podosta drugih inženjera znam da mi inženjeri nismo vrsta koja se neosnovano hvali, pogotovo ne nekim besmislenim uratkom. Onaj ko se voli hvalit bavi se nekim drugim poslom. Pa pretpostavljam da iza ove hvale stoji neki drugi motiv.
Nije IPO, jer IPO treba nekomu tko ima namjeru nešto proizvodit i to prodavat, a tko će kupovat robota koji (kao) trče brže od Bolta.
.. a tko će kupovat robota koji (kao) trče brže od Bolta.
- forestgump-2? nastavak..