Hrvoje uz pomoć AI-a stvara glazbu iz paralelnog s

poruka: 6
|
čitano: 1.831
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvoje uz pomoć AI-a stvara glazbu iz paralelnog s".
15 godina

Interesantno. Čini li mi se ili je i bug u zadnje vrijeme postao dio agende koja gura i promovira AI i servira članke poput ovih?

Neki dan je bilo šta, da je onaj neki lik (soboslikar točnije) napravio aplikaciju Soboslikar Darko (57), čitatelj Buga, uz pomoć AI-a napravio aplikaciju za Android - Programiranje @ Bug.hr

Pa dobro mili moji, pošto?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
6 0 hvala 1
18 godina
moderator
Re: Hrvoje uz pomoć AI-a stvara glazbu iz paraleln
sudy_freak kaže...

Interesantno. Čini li mi se ili je i bug u zadnje vrijeme postao dio agende koja gura i promovira AI i servira članke poput ovih?

Neki dan je bilo šta, da je onaj neki lik (soboslikar točnije) napravio aplikaciju Soboslikar Darko (57), čitatelj Buga, uz pomoć AI-a napravio aplikaciju za Android - Programiranje @ Bug.hr

Pa dobro mili moji, pošto?

Uopće nije isto, nema veze s programiranjem... Osim ako spominjanje AI-a u naslovu doživljavaš kao "isto"? Ovo je tema, topla ljudska priča, s Magenat.hr-a o stvaranju specifične glazbe, na specifičan način, iz gušta...

Razlikuj vibecoding od "bilo kakvog korištenja AI-ja", a ako bi želio pročitati baš nešto konkretno o "fenomenu masovnog" korištenja vibekodiranja imaš nedavno objavljen opširan osvrt na tu temu:

https://www.bug.hr/komentar/je-li-vise-dosao-kraj-fantazije-svi-mogu-biti-programeri-61857

...
16 godina
Promoviranje AI slopa je topla ljudska priča?
Moj PC  
6 0 hvala 2
18 godina
moderator
SolidSnakeCRO kaže...
Promoviranje AI slopa je topla ljudska priča?

Sarkazam...

A što se tiče AI slopa, sugovornik objašnjava da je i on sam protiv AI generirane glazbe i zašto je njegov pristup drugačiji.

...
18 godina

Nisam ga ubio ja, nego metak i pad.

Linux, Arch Linux.
18 godina

Napravio sam dost AI glazbe sa Suno. Više radi sebe i onog što želim i na koji način prikazati. 

Sad netko će reći AI slop. No za mene je većina sadržaja koje sam napravio dobra

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice